| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
drmare
Pridružen/-a: Ned Feb 2009 11:24 Prispevkov: 17 Kraj: Mavčiče
|
Objavljeno: Pon Avg 19, 2013 22:15 Naslov sporočila: |
|
|
| Se ena runda na Jezersko pa bo stevec kazal 5000+ v tej sezoni...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1682 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Pon Avg 19, 2013 22:40 Naslov sporočila: |
|
|
| drmare je napisal/a: | | Se ena runda na Jezersko pa bo stevec kazal 5000+ v tej sezoni...... |
Kapo dol _________________ LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pon Avg 19, 2013 22:43 Naslov sporočila: |
|
|
Vsaka čast!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Avg 20, 2013 10:42 Naslov sporočila: |
|
|
| ck je napisal/a: | | drmare je napisal/a: | | Se ena runda na Jezersko pa bo stevec kazal 5000+ v tej sezoni...... |
Kapo dol |
Na kolo grem od 2 - 3 x na teden za cca. 2 uri pa mi ne znese tolk km. Pa ne delam krajših tur od 50km. Maš pa dober šiht pa dobro ženo.  _________________ Popravljam vse vrste PC-jev, notesnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drmare
Pridružen/-a: Ned Feb 2009 11:24 Prispevkov: 17 Kraj: Mavčiče
|
Objavljeno: Čet Avg 22, 2013 17:16 Naslov sporočila: |
|
|
| drmare je napisal/a: | | Se ena runda na Jezersko pa bo stevec kazal 5000+ v tej sezoni...... |
Vceraj je tudi ta cifra padla....... grem na 6 jurjev, ce bo le lepa jesen........
LP Mare |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 07:50 Naslov sporočila: |
|
|
| drmare je napisal/a: | | drmare je napisal/a: | | Se ena runda na Jezersko pa bo stevec kazal 5000+ v tej sezoni...... |
Vceraj je tudi ta cifra padla....... grem na 6 jurjev, ce bo le lepa jesen........
LP Mare |
Ka se mogoče pišeš Baloh? Hec. Jaz jih mam letos blizu 4000. Se pozna, da letos nisem delal nekih daljših tur, sem pa delal krajše a intenzivnejše, predvsem sem uspel dvignit kadenco pedaliranja, kar se pozna tudi na hitrosti. Včeraj sem po dolgem času šel mal na Svetino in je šlo prav lepo. Se je nabral 55 km in cca. 900vm. Se pa pozna, ker je ob 8-ih že tema. Ker delam od 9 - 17h bom jeseni med tednom lahko treniral samo še šprinte.  _________________ Popravljam vse vrste PC-jev, notesnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 09:11 Naslov sporočila: |
|
|
Lepi kilometri
Jaz pa sem na dopustu in uživam v planinah. Par utrinkov z vzpona na Zvoh:
Kavica na prvi postaji "pr' Ambružarju"
Druga postaja planšarija "pr' Florjan" s pogledom na stolp na Krvavcu
Med vzpenjanjem proti Domu na Krvavcu se začenja odpirat lep pogled na gore
Dom na Krvavcu. Mlada mamica nosi otročeka v kengurujčku gor na Zvoh. Vsaka čast
Pogled na stolp na Krvavcu
Gorski kolesar šiba s Krvavca na Zvoh. Tule še gre fajn, zadnjih 20 minut na vrh (bo videt v nadaljevanju) pa je svinjsko strmo
Levo Kočna, desno Zvoh
Že višje... pogled dol na Dom na Krvavcu, v ozadju Brniška pista
En tipson na kolesu šiba dol. Pazi naklon, ki ga je moral premagat pred tem gor
Že bližje
Dol pa šiba že tudi drugi kolesar, mater sta mi naredila lušte
Se nadaljuje... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 09:36 Naslov sporočila: |
|
|
Kočna
Luštno jezerce na Zvohu (1971m ndm)
Pogled na Veliko planino
Nazaj grede "Pr' Florjan" zaslužena malica. Uff kaj je pasalo
Včeraj pa Slemenova špica, slap peričnik, dolina vrat... fizkulturalen prvi teden dopusta vglavnem. Kasneje naložim nekaj včerajšnjih, na brzino pa pogled s Slemenove špice na Jalovec:
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 12:51 Naslov sporočila: |
|
|
Iz Vršiča na Slemenovo špico prvi del do sedla strm, treba pazit čez prepreke, drsi
Po nekih 20-40 minutah odvisno od kondicije se pride na sedlo (levo kjer so turisti). Pot, ki vodi desno od turistov je zelo zahtevna, potrebno je znanje in alpinistična oprema, "normalni" planinci pa jo pičijo dalje po levi poti
Tahuda desna pot, da ne bo kdo slučajno nepripravljen zalutal nanjo če bo šel gor
Naša pot od sedla naprej vodi čez prekrasno pokrajino, malo dol, pa spet gor, taka lepa razgibana
Vmes lepi pogledi levo v steno, po kateri vodi zgoraj omenjena tahuda pot. Tast vidi v njej eno majceno rdečo pikico, predpostavlja da je alpinist. Jaz ne vidim nič, slikam na blef s ful zoomom, kar bo pa bo in glej ga zlomka dejansko alpinist:
Povečava fotke jih pokaže kar šest. Vsaka jim čast
Se nadaljuje... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 13:34 Naslov sporočila: |
|
|
LP
Bravo @audiofill si se lotil še malo v hribe hodit ...
Ta okoliš okoli Mojstrovk je vedno zelo obiskan. Ker je relativno lahko in hitro dostopna jo obiskujejo tako planinci pohodniki kot planinci plezalci in alpinisti . Na Malo mojstrovko poteka normalna planinska pot, plezalna Hanzova pot ("tukaj si opazil tiste planince" ), ki je izredno lepa, z dobrimi varovali zato je relativno varna, kar nekatere "prevari" in se slabo ali nič ne varujejo, kao, da se ne osmešijo, zato je pa tukaj veliko nesreč ... Poleg "markiranih" poti je tukaj še kar nekaj čistih alpinističnih smeri za popoldansko plezarijo ...
Vsekakor priporočam obisk Male Mojstrovke po "tanavadni planinski", ker prideš hitro na vrh "2332m", kar za ostale vrhove ne velja ... ...
Verjetno ste nadaljevali po logični poti mimo "jezerc na Slemenu" v Tamar ... ... _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
fuego
|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 14:16 Naslov sporočila: |
|
|
Audiofill: Lepe konci. V hribih je res lepo. A potem si šel s kolesom tudi po tisti največji strmini. Tut jaz bi si enkrat omislil raje dopust v gore namesto na morje... ampak to takrat ko ˝tamali˝ne bo več hotu hodit z nama na dopust. _________________ Popravljam vse vrste PC-jev, notesnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 15:13 Naslov sporočila: |
|
|
Ajka hvala za info!
Fuego, na Zvohu sem bil peš.
Še par fotk:
Evo jo Slemenovo špico, še mal
Že na njenem vznožju kjer je luštna jasa z lepim pogledom na gore
Razgled z vrha
Pogled na Rateče, nad njimi SLO/AVS/ITA tromeja
Dolina Vrata & Slap Peričnik
Aljažev dom
Pogled z Aljaževega dom na Triglav
Že cel teden se mi je luštalo kislega zelja s Kranjsko klobaso. Ko na Aljaževem domu zavoham ta njami mi ni bilo več spasa, sem polizal krožnik je bil kot nov
Za konec še dve panorami z vrha Slemenove špice
https://www.dropbox.com/s/gztryyh93oyge1x/111.JPG
https://www.dropbox.com/s/zq5h108btr1egie/110.JPG
Fajn je bilo  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 15:49 Naslov sporočila: |
|
|
Zjutraj z biciklom na Vršič
Poterm pa peš iz Stare Fužine na Vogar...
...Planina pri Jezeru...
...in na cilj: Viševnik nad Vogarjem.
Oskrbnik Jele in brat Tone sta poskrbela, da ni bilo dolgčas do pozne noči Zjutraj pa nazaj v dolino
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 17:29 Naslov sporočila: |
|
|
LP
@audiofill, ja kje ste šli pa dol, a ste se vračali nazaj, a jezerc ni blo, jih je pojedla suša ??? _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Avg 23, 2013 17:31 Naslov sporočila: |
|
|
Šli po isti poti nazaj. Jezerc pa ni bilo niti za dva deci  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|