| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 10:00 Naslov sporočila: Internetni ponudniki |
|
|
Že nekaj let sem pri Telemachu, v glavnem nezadovoljen.
Signal niha, se zruši, ponovno vzpostavi. Prihajajo serviserji, urejajo, menjujejo kablovje, modeme ..., stvar dva dni dela normalno, potem pa spet obup.
Zato seveda razmišljam o zamenjavi operaterja. Zanimajo me vaše izkušnje s konkurenco. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pipster123
Pridružen/-a: Sre Mar 2012 14:27 Prispevkov: 100 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 10:15 Naslov sporočila: |
|
|
| Amis - prijazni, v 4 letih sem se modema ene 3x dotaknil (po kakšnih hudih izpadih elektrike), prej pri siolu (identičen hišni priključek) non stop travme. Priklopili so me na božični dan, ko sem že odpisal internet čez praznike. Ko/če se slučajno pojavi težava, ažurno obveščajo po SMS-ih. Mislim, da mi še nikoli niso predlagali izklop modema iz električnega napajanja, od česar dobim ošpice. Skratka super. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bronx
Pridružen/-a: Čet Jul 2009 16:16 Prispevkov: 39 Kraj: kranj
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 10:48 Naslov sporočila: |
|
|
| t2 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 14:03 Naslov sporočila: |
|
|
Od vsega začetka slovenskega interneta pri Siolu. Še od takrat ko smo morali vse še "sofinancirat" in obvezno jemati ISDN. In žal so travme vedno hujše, tako, da bo verjetno kmalu prišel dan, ko jih bom z veseljem skenslal. Verjetno je vse skupaj kar logično ker gre ves denar zadnje čase v "njihov" TV. Nazadnje so imeli vsesplošen izpad pred par dnevi en dan za drugim. Skoraj vedno, ko jih kličeš ne dobiš nikogar slišiš samo "beležimo povečano število klicov......". Če pa že dobiš referanta se ta javi enkrat iz Maribora, Murske, Kopra itd. Seveda ja on zadolžen samo zato da od tebe vedno znova pobere vse podatke malo da ne še št. čevljev, obleke telesno višino in da napako zabeleži in jo posreduje. V najboljšem primeru se malo zgovarja na dež, sneg, veter, potres ..... Non stop je modem potrebno resetirat ali pa to oni naredijo "kao na daljavo". Bog ne daj da bi po telefonu ali pa osebno lahko prišel do nekoga ki je odgovoren pri Siolu. Ko si že ves besen in bi najraje vrgel modem v Ljubljanico pa čez uro, dve ali tri internet čudežno začne delovati. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 15:24 Naslov sporočila: |
|
|
ne se slepit, da bo pri drugem ponudniku kaj bolje. Jaz sem na T2 od njihovega začetka. Dela, ne dela. Zamenjali kup naprav, stokrat resetirali na daljavo. Tudi slavno vprašanje: "a ste odklopili za minuto modem" ne uide, najboljša je pa trditev "pri nas nič ne kaže, da je kaj norobe" Seveda ne, 50 min sem čakal v čakalni vrsti, ker nimam drugega dela. Sicer je zadnje leto ali dve bolj ali manj mir, me pa zato ruter toliko bolj ob živce spravlja
O računih in njihovi reklamacijski službi pa adijo pamet. Ko so mi poslali obvestilo, da so prodali mojo terjatev neki firmi (po 6mesecih sem šele izvedel, da kao ni bilo plačano), sem klicaril od enega do drugega in se nisem uspel zmenit a ma nič, ker so bili podatki na dveh koncih. Nazadnje sem dva računa plačal dvakrat, ker se mi ni več ljubilo jebat z njimi za tistih 50€ in jih prepričevat, da so računi bili plačani z drugega računa. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 15:52 Naslov sporočila: |
|
|
no jaz sem že vsa ta leta na telemachu.....pa vidim in berem povsod ista pesem,resetiranje,opravičevanje,zavlačevanje,izpadi interneta....mislim,
da smo vsi skupaj na istem ...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 16:01 Naslov sporočila: |
|
|
mislim da ima AMIS kar dober support, vsaj koliko imam jaz z njimi izkušnje v preteklosti. So odzivni, pokličejo nazaj takrat ko oblubijo, tehnik je naslednji dan pri tebi na terenu. Samo gledaš.
Jaz imam sedaj sicer SIOL, ker so mi dali optiko, in imam mir že dolgo časa. Edino, njih dobiti na telefon je pa umetnost. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 16:20 Naslov sporočila: |
|
|
Seveda je pri vsem pomembna tudi cena. Kaj plačam pri Telekomu oz. SIOL u:
Za "srednjeveški" prenos pri internetu 23,40 EUR
Za fiksni telefon samo naročnina 19,00 EUR + pogovori v EU še nekako zmerna cena na Balkan pa ubitačno drago. Mimo grede si na 50 EUR
Ker veliko delam z Nemčijo vem za Elise na Bavarskem. Za 39,00 ojra neomejen spodoben internetni dostop plus fiksni telefon za 5 naročniških številk kot naš centreks + ogromno brezplačnih minut v EU + 600 min. na Balkan. Seveda tudi vse dela kot pregovorno pravimo "nemšk". _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 16:43 Naslov sporočila: |
|
|
Očitno bo treba tudi glede internetnih tičev napraviti ljudsko vstajo.
Dva sta do sedaj pohvalila Amis. Ima z njimi še kdo dobre/slabe izkušnje? _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46 Prispevkov: 677 Kraj: bunga bunga
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 16:47 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem bil s Telemachom super zadovoljen. Preko kabla je vse delalo kot šus.
Sedaj sem na kablu EVJ in Tuš internetu. Tuš dela dobro, EVJ je pa kot ponudnik radia in tv čisti poden. Maš srečo, da ga ni v vašem koncu. Tuš ti pa z lahkoto priporočam. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
arar
Pridružen/-a: Čet Jul 2012 18:18 Prispevkov: 42 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 16:57 Naslov sporočila: |
|
|
Na Siolu že kakšnih 15 let, leta 2009 smo dobili optiko, na začetku je bilo veliko izpadov, zdaj je pa vredu. Za 30e imam trojčka z 20/20 povezavo.
Zaenkrat sem zadovoljen in ne razmišljam o menjavi operaterja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 301 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 18:58 Naslov sporočila: |
|
|
Blagor tistim, ki imate izbiro!
Ljubljana Novo Polje že desetletje čakamo razširitev centrale oziroma konkurenco. O optiki pa tudi sanjamo ne. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 19:16 Naslov sporočila: |
|
|
Od začetka SIOL in kaj posebej se ne morem potožit. Izpadi so redki in če se to že zgodi (a manj kot enkrat letno), se stvar kar hitro uredi.
V času ISDN-ja je sicer občasno šel kak modem, a so jih brez problema menjali.
Smatram sicer, da si kake probleme zakuhajo tudi uporabniki sami. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 19:56 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | no jaz sem že vsa ta leta na telemachu.....pa vidim in berem povsod ista pesem,resetiranje,opravičevanje,zavlačevanje,izpadi interneta....mislim,
da smo vsi skupaj na istem ...  | Telesmeh pri nas ponavadi crkava ob ponedeljkih, ko očitno malo nadgrajuejo.
Je pa osnovni paket z statično telefonijo, srednje počasnim netom(če želim hiter dolpoteg z neta, ga opravim v službi) in TV, verjetno daleč najcenejši od vseh ponudnikov, s tem, da Telesmeh daje že v osnovni paklc TV programe, ki jih Siol(tudi za tega imamo optičen priključek, Telesmeh je kabelski) daje v dodatne, dražje, zato ga imamo pri nas doma radi... _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 19:58 Naslov sporočila: |
|
|
| mitko je napisal/a: | ne se slepit, da bo pri drugem ponudniku kaj bolje. Jaz sem na T2 od njihovega začetka. Dela, ne dela. Zamenjali kup naprav, stokrat resetirali na daljavo. Tudi slavno vprašanje: "a ste odklopili za minuto modem" ne uide, najboljša je pa trditev "pri nas nič ne kaže, da je kaj norobe" Seveda ne, 50 min sem čakal v čakalni vrsti, ker nimam drugega dela. Sicer je zadnje leto ali dve bolj ali manj mir, me pa zato ruter toliko bolj ob živce spravlja
O računih in njihovi reklamacijski službi pa adijo pamet. Ko so mi poslali obvestilo, da so prodali mojo terjatev neki firmi (po 6mesecih sem šele izvedel, da kao ni bilo plačano), sem klicaril od enega do drugega in se nisem uspel zmenit a ma nič, ker so bili podatki na dveh koncih. Nazadnje sem dva računa plačal dvakrat, ker se mi ni več ljubilo jebat z njimi za tistih 50€ in jih prepričevat, da so računi bili plačani z drugega računa. | Če boš imel še kako s****e z njimi, imam znanca, ki je zelo zaveden T2 delavec in ga je sram, če je kaj narobe in mislim, da bi znal kaj razrešit..  _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|