| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Okt 07, 2012 21:14 Naslov sporočila: Dela kdo AV omarice? |
|
|
Razmišljam da bi dal komu naredit omaro za komponente, pa me zanima če je kdo tu mizar, ki bi to znal spraviti skupaj za nek normalen denar. Nisem še povsem ziher, ali bi se spustil v to, malo cincam.
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_gal&id_up=416
Rad bi dokaj podobno tej ki jo imam kar se dimenzij tiče, samo da bi bila par cm višje od tal, par cm globja, in spredaj imela dva polovična stekla, kot zaščito, v beli barvi. In še ena malenkost zadaj.
Simpl in preprosto.
Kaj me moti pri tej? Ne morem skriti kablov, ker imam zadaj razdelilnik, in to me moti k hudič.
Kolk bi dal? Pojma nimam. 300?
Ker nagledal sem se na goglu teh omar, pa ni nikjer točno tega kar hočem. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Okt 07, 2012 21:58 Naslov sporočila: |
|
|
Dragov (drago67) brat je mizar. Če mu poveš/narišeš kaj, ti bo verjetno proti plačilu naredil... Prav tako tudi katerikoli drugi mizar.
Ampak če že daješ delati omarico - dobro naštudiraj kaj bi rad. Škoda metati denar proč za izdelek, ki ne bo nič lepši in funcionalnejši, kot kateri "konfekcijski" ampak samo mnogo dražji.
Če rabiš zvedeti kakšen določen arhitektonsko/mizarski detajlček - le mirno vprašaj! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benz220d
Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37 Prispevkov: 237 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Ned Okt 07, 2012 22:33 Naslov sporočila: |
|
|
živjo, v moji temi lahko vidiš preprost regal za hi-fi ki mi ga je naredil mizar po naročilu, v bistvu gre za enak design kot je ostalo pohištvo, da imaš neko celoto, je masivni javor debeline 42mm in je konkretno težak in masiven, audiofill ga je videl tudi v živo...
drugače pa po mojih izkušnjah (predpogoj je da imaš mizarja ki se spozna) lahko prideš "poceni" skozi...jaz sem vse pohištvo razen kuhinje dal delati mizarju, spalnica, dnevna, kopalnica...vse masivni les, ki je dosti bolj prijazen in kvaliteten za bivanje kot iverica in zdrav, sploh v spalnih prostorih...cenovno me je prišlo iisto kot bi kupoval nek srednji rang pohištva v centrih (npr. alples, gorenje ipd) pa imam masivo, razlika je ker če delaš direktno z mizarjem ni trgvske marže in tisto razliko v ceni lahko vložiš v material in kvaliteto...
vse se da samo vzami si čas in malo povprašaj za kakšnega dobrega mizarja v okolici..pa daj mu čas  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Pon Okt 08, 2012 13:12 Naslov sporočila: |
|
|
Živio,
tvoj cenovni razred je OK. Moja omarica je prišla nekaj čez 300 eur (točne se zdaj ne spomnim). Da ne bo pomote, je iz iverala in ne iz masive - narejena po naročilu. Je pa malo daljša kot jo imaš v mislih ti, ima tudi dobro rešitev za skriti kable. Trenutno ne morem nalimat slik, če pa želiš ti lahko kakšno na hitro pošljem preko MMS-a ali maila. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Pon Okt 08, 2012 13:29 Naslov sporočila: |
|
|
Najbolje je da greš do kakšnega dobrega mizarja. Mu poveš kaj želiš.. sabo imej skico z merami in ti bo on lahko naredu predračun ...izbereš kakšen dekor želiš.... Če se boš odločal za iverko vzemi debeline najmanj 32 mm, še bolje več
Osebno poznam Mizarstvo Erjavec-kuhinje Erjavec ker sem 1 leto delal pri njih in morm rečt ...kvaliteta vrhunska...so pa tudi dražji....najbolj je da jih če želiš kontaktiraš ali pa se osebno oglasiš pri njih da naredi predračun. Lahko pa tudi pri npr. mizarstvo Art ali pa mizarstvo Zupanc... kot predlog
Mislim da bi pri Mizarstvo Art ali pa kje drugje prišel skozi v tvojem budgetu...za Erjavca pa nisem prepričan _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Pon Okt 08, 2012 13:51 Naslov sporočila: |
|
|
| sem poslal na Art povpraševanje, pa da vidimo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Čet Okt 11, 2012 23:20 Naslov sporočila: |
|
|
| dr.sah je napisal/a: | | sem poslal na Art povpraševanje, pa da vidimo. |
Me prav zanima koliko bo predračun ...fino bi bilo tudi videti kaj si jim poslal ...mere...želje ...  _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|