Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Katere regalne zvocnike do 300EUR
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
hipowerclearsound

Pridružen/-a: Sob Jul 2012 2:34
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 16, 2012 01:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super, ne poznam nobene trgovine tam, lp Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gash

Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 16, 2012 15:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gash je napisal/a:
Za bolši zvok pa najprej malo nastavi v prostor, potem pa boš moral posečt po znatno višjem cenovnem rangu. Pa ne pozabi tri krat dražje ni trikrat boljši zvok.

Vztrajam pri tem, ne glede na to kaj Tromba pravi. In trdim, da je neumno prodajat še preden si nastavil, postavil, in pazil na vse to kar so pisali v navodilh Tebi v tej temi. Se podpišem pod poste od Ambasadorja. ko boš naredil vse to, potem imaš argumente.

Tromba tebe pa prosim, da če si pri njem mu malo pomagaj s postavitvijo in rešitvami pri slabem prostoru, ker najlažje je reč to je za k... (pa nimam nič proti temu če kdo kdaj to reče Smile ). Sam imam doma RS-250, ki je v osnovi isti ojačevalec kot SA-250 in imel sem 3030 zraven (ki naj bi bili celo slabši od njegovih) in so bili za ta denar odlični. Res pa so občutljivi na postavitev. Meni je igralo na koncu najboljše na stojalih (nepomebno kakšnih) in čimbolj daleč od stene. Posebej so bili občutljivi na prislonitev v kot ali ob zadnjo steno, ker so se zgubili v škatlo (ampak to so vsi refleksi za mali denar).
Kupit, prinest domov in nekaj priklopi in rečt to je za k... in rečt da so krivi zvočniki... to ni rešitev. Tudi če kupujemo za male pare.
Jan potrudi se izstisnit iz sitema za 300 maksimu preden zapraviš 1.000 evrov. Marsikaj se boš s tem naučil in iz tega znanja boš svoj sistem pri višjih dohodkih znal pravilno sestavit ne da bi zapravljal tisoče evrov (pa da ne boš mislil, da sem pameten, ker jaz še vedno po neumnosti ogromno za ta k... zapravljam čeprav nimam).
Nazaj na vrh
Jan.

Pridružen/-a: Čet Jun 2012 13:37

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 17, 2012 21:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Glej, a bi ti me imel zvocnike iz katerih odpadajo logoti in dal 390Eur?

Pa lepe pozdrave iz morja!

L.P Jan
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2012 07:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jan. je napisal/a:
Glej, a bi ti me imel zvocnike iz katerih odpadajo logoti in dal 390Eur?

Pa lepe pozdrave iz morja!

L.P Jan

Kje pa !!! Shocked
Pravilno pritrjeni Logoti imajo namreč odločilen vpliv na zvok zvočnikov !!! Twisted Evil
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2012 08:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bi moral videti samolepilne logo-te, ki jih Magnepan(razpon zvočnikov od 1000- 20.000 eur), da v vrečko in si jih sam nalepiš na blago in neravno površino..
Live and let live.
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2012 09:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta debata z Janom postaja vedno bolj sumljiva. Kaj je ozadje?
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2012 10:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ambasador je napisal/a:
Ta debata z Janom postaja vedno bolj sumljiva. Kaj je ozadje?

Laughing Laughing Laughing
Nazaj na vrh
gash

Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2012 13:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Logoti?????

Ja jaz se poslavljam od te teme, ker postaja vse bolj trgovska. Mogoče pa je bila to že v začetku pa sem bil samo naiven saj trgovci uporabljajo vedno boljše trike. Mogoče pa koga preslepijo. Mene so ziher ene par krat. Ampak v svetu je na srečo tako, da na dolgi rok tisti ki "šinfa" dobre stvari še vseeno ne proda slabih.

Lepo se imejte in se srečamo drugje Mad
Nazaj na vrh
Jan.

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2012 21:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da, logoti. Kako trgovska in zakaj sumljiva? Nic ni v ozadju!!!!!!

Itak sem logote ze prilepil. PO dopustu bom hodil mall poslusati okoli.

L.P
Nazaj na vrh
Jan.

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 24, 2012 11:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mi lahko se priporocate kaksna stojala?

Rad bi da bi bile bele barve.

L.P
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 24, 2012 12:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=8782

Laughing
MAre007

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 24, 2012 15:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Si jih morda poskusil postaviti kar na tla in spredaj podložiti, npr. takole:

lp
Nazaj na vrh
Jan.

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 24, 2012 15:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiomaniac je napisal/a:
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=8782

Laughing

sem ze gledal in tudi govoril z prodajalcem ampak je iz MB.
Nazaj na vrh
Jan.

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 24, 2012 15:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MAre007 je napisal/a:
Si jih morda poskusil postaviti kar na tla in spredaj podložiti, npr. takole:

lp

Ne. A je to navadna krogla iz lesa?
Nazaj na vrh
MAre007

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 24, 2012 15:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jan. je napisal/a:
Ne. A je to navadna krogla iz lesa?

Navadna lesena kroglica, kupljena v papirnici za 50 centov. Ampak to ni pomembno.

Na tleh so zvočniki (postavljeni horizontalno) špilali obupno, dokler jih spredaj nisem podložil s knjigo. Najbolje špilajo cca. 50 cm oz zadnje stene, bolje kot postavljeni horizontalno v višini ušes na stojalih, ker je v tem primeru primanjkovalo nizkih tonov.

Predlagam da preizkusiš čim več položajev Smile. Meni so na omari najlepše špilali položeni horizontalno.

Pred nakupom stojal bi jaz zvočnike postavil na nekaj enake višine (stol, knjige, zaboji) kar imaš pri roki in ugotavljal, ali je to to. Ne pričakuj, da bodo stojala sama po sebi naredila čudež.

lp

Nazadnje urejal/a MAre007 Tor Jul 24, 2012 16:18; skupaj popravljeno 4 krat
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Naslednja
Stran 8 od 12

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu