| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
hipowerclearsound
Pridružen/-a: Sob Jul 2012 2:34 Prispevkov: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 16, 2012 01:40 Naslov sporočila: |
|
|
Super, ne poznam nobene trgovine tam, lp  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 16, 2012 15:57 Naslov sporočila: |
|
|
| gash je napisal/a: | | Za bolši zvok pa najprej malo nastavi v prostor, potem pa boš moral posečt po znatno višjem cenovnem rangu. Pa ne pozabi tri krat dražje ni trikrat boljši zvok. |
Vztrajam pri tem, ne glede na to kaj Tromba pravi. In trdim, da je neumno prodajat še preden si nastavil, postavil, in pazil na vse to kar so pisali v navodilh Tebi v tej temi. Se podpišem pod poste od Ambasadorja. ko boš naredil vse to, potem imaš argumente.
Tromba tebe pa prosim, da če si pri njem mu malo pomagaj s postavitvijo in rešitvami pri slabem prostoru, ker najlažje je reč to je za k... (pa nimam nič proti temu če kdo kdaj to reče ). Sam imam doma RS-250, ki je v osnovi isti ojačevalec kot SA-250 in imel sem 3030 zraven (ki naj bi bili celo slabši od njegovih) in so bili za ta denar odlični. Res pa so občutljivi na postavitev. Meni je igralo na koncu najboljše na stojalih (nepomebno kakšnih) in čimbolj daleč od stene. Posebej so bili občutljivi na prislonitev v kot ali ob zadnjo steno, ker so se zgubili v škatlo (ampak to so vsi refleksi za mali denar).
Kupit, prinest domov in nekaj priklopi in rečt to je za k... in rečt da so krivi zvočniki... to ni rešitev. Tudi če kupujemo za male pare.
Jan potrudi se izstisnit iz sitema za 300 maksimu preden zapraviš 1.000 evrov. Marsikaj se boš s tem naučil in iz tega znanja boš svoj sistem pri višjih dohodkih znal pravilno sestavit ne da bi zapravljal tisoče evrov (pa da ne boš mislil, da sem pameten, ker jaz še vedno po neumnosti ogromno za ta k... zapravljam čeprav nimam). |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jan.
Pridružen/-a: Čet Jun 2012 13:37 Prispevkov: 128
|
Objavljeno: Tor Jul 17, 2012 21:33 Naslov sporočila: |
|
|
Glej, a bi ti me imel zvocnike iz katerih odpadajo logoti in dal 390Eur?
Pa lepe pozdrave iz morja!
L.P Jan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Jul 18, 2012 07:58 Naslov sporočila: |
|
|
| Jan. je napisal/a: | Glej, a bi ti me imel zvocnike iz katerih odpadajo logoti in dal 390Eur?
Pa lepe pozdrave iz morja!
L.P Jan |
Kje pa !!!
Pravilno pritrjeni Logoti imajo namreč odločilen vpliv na zvok zvočnikov !!!  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Jul 18, 2012 08:26 Naslov sporočila: |
|
|
Bi moral videti samolepilne logo-te, ki jih Magnepan(razpon zvočnikov od 1000- 20.000 eur), da v vrečko in si jih sam nalepiš na blago in neravno površino.. _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6267 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sre Jul 18, 2012 09:58 Naslov sporočila: |
|
|
Ta debata z Janom postaja vedno bolj sumljiva. Kaj je ozadje? _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sre Jul 18, 2012 10:38 Naslov sporočila: |
|
|
| ambasador je napisal/a: | | Ta debata z Janom postaja vedno bolj sumljiva. Kaj je ozadje? |
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jul 18, 2012 13:04 Naslov sporočila: |
|
|
Logoti?????
Ja jaz se poslavljam od te teme, ker postaja vse bolj trgovska. Mogoče pa je bila to že v začetku pa sem bil samo naiven saj trgovci uporabljajo vedno boljše trike. Mogoče pa koga preslepijo. Mene so ziher ene par krat. Ampak v svetu je na srečo tako, da na dolgi rok tisti ki "šinfa" dobre stvari še vseeno ne proda slabih.
Lepo se imejte in se srečamo drugje  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jan.
|
Objavljeno: Sre Jul 18, 2012 21:47 Naslov sporočila: |
|
|
Da, logoti. Kako trgovska in zakaj sumljiva? Nic ni v ozadju!!!!!!
Itak sem logote ze prilepil. PO dopustu bom hodil mall poslusati okoli.
L.P |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jan.
|
Objavljeno: Tor Jul 24, 2012 11:55 Naslov sporočila: |
|
|
Mi lahko se priporocate kaksna stojala?
Rad bi da bi bile bele barve.
L.P |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MAre007
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23 Prispevkov: 605 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jul 24, 2012 15:18 Naslov sporočila: |
|
|
Si jih morda poskusil postaviti kar na tla in spredaj podložiti, npr. takole:
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jan.
|
Objavljeno: Tor Jul 24, 2012 15:45 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=8782
 |
sem ze gledal in tudi govoril z prodajalcem ampak je iz MB. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jan.
|
Objavljeno: Tor Jul 24, 2012 15:46 Naslov sporočila: |
|
|
| MAre007 je napisal/a: | Si jih morda poskusil postaviti kar na tla in spredaj podložiti, npr. takole:
lp |
Ne. A je to navadna krogla iz lesa? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MAre007
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23 Prispevkov: 605 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jul 24, 2012 15:58 Naslov sporočila: |
|
|
| Jan. je napisal/a: | | Ne. A je to navadna krogla iz lesa? |
Navadna lesena kroglica, kupljena v papirnici za 50 centov. Ampak to ni pomembno.
Na tleh so zvočniki (postavljeni horizontalno) špilali obupno, dokler jih spredaj nisem podložil s knjigo. Najbolje špilajo cca. 50 cm oz zadnje stene, bolje kot postavljeni horizontalno v višini ušes na stojalih, ker je v tem primeru primanjkovalo nizkih tonov.
Predlagam da preizkusiš čim več položajev . Meni so na omari najlepše špilali položeni horizontalno.
Pred nakupom stojal bi jaz zvočnike postavil na nekaj enake višine (stol, knjige, zaboji) kar imaš pri roki in ugotavljal, ali je to to. Ne pričakuj, da bodo stojala sama po sebi naredila čudež.
lp
Nazadnje urejal/a MAre007 Tor Jul 24, 2012 16:18; skupaj popravljeno 4 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|