| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
gorko1
Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44 Prispevkov: 656 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Čet Mar 15, 2012 13:57 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | Zdaj pa manjka samo še kak petelin, ki bo na dan privlekel neke kable in opozoril koliko je dal zanje in kako hud vpliv imajo pa danes kabli.
Če se ne motim naj bi se tema navezovala na AP zvočnike. |
Ja zraven moraš kupit zvočniške kable v isti vrednosti kot zvočniki, ker drugače boš imel "loss of fine detail"
Če bo šel poslušat Scorpiote nam malo napiši svoja opažanja, ker tudi mene kar zanima....
LP,
Goran |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Mar 15, 2012 14:11 Naslov sporočila: |
|
|
| a je res potrebno vsako temo zasvinjati z nakladanji o kablih?????? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Čet Mar 15, 2012 14:30 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | Zdaj pa manjka samo še kak petelin, ki bo na dan privlekel neke kable in opozoril koliko je dal zanje in kako hud vpliv imajo pa danes kabli.
Če se ne motim naj bi se tema navezovala na AP zvočnike. | Kolikor sem razbral, je tema že pred mojim postom krepko zavila v smer-DIY zvočniki, da ali ne, tako da licemerjenje ni ravno na mestu.
Ker nihče ni omenil tretje možnosti, da tovarniške driverje z tovarniško elektroniko in ohišji, torej skupek driverjev, ki jih lahko slišiš in ne kot pri DIYu, ko njihovega skupka zvočnih performans ne poznaš, da te driverje, kište in kretnice, še malo prečekiraš, kako potegnit iz njih še malce več, sem pač predlagal tudi to, tretjo pot, ki je na forumu kar nekako "satanizirana".
Kar je zabavno, saj nihče še ni smiselno napisal, zakaj je to "no go"..
Prvič sem tak upgrade naredil že davno, pri Mission 727, enem od dveh tedanjih flagship modelov Missiona iz časov malih Celestionov, ki jih je nalimal Vojc in že tedaj se je to hudičevo dobro obneslo. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojko
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50 Prispevkov: 946 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Mar 15, 2012 15:02 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam ne vem,zakaj se več ljudi ne loti tega. Je krasna izbira in za najmanj denarja fenomenalen rezultat, pa ja..zabavno ...brez živciranja in frustrirajočega nezadovoljstva.
Dva predloga, za res dober zvok.Prvi hudičevo dober :
http://www.supravox.fr/anglais/kits.htm
Drugi pa res malo denarja za ogromno muzike:
http://www.pispeakers.com/Prices.html
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mzi.perx
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 0:06 Prispevkov: 168 Kraj: PIRAN
|
Objavljeno: Čet Mar 15, 2012 18:55 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav !
Dragi, zlati fantje to je samo nostalgija, sanje po audio nebesih. Če tega ne najdete danes se vračate v preteklost . Danes je več dobrih zvočnikov kot v preteklosti. Samo stare legende (Kef, B&W, Spendor, JBL, Linn itd.itd. ) živijo samo od stare slave in ne naredijo nič novega, zato ta občutek .
Hočeš nočeš Audio Physic res potrebuje dobre kable . _________________ MZI.PERX |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09 Prispevkov: 77 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Čet Mar 15, 2012 19:51 Naslov sporočila: |
|
|
| vojko je napisal/a: | Tudi sam ne vem,zakaj se več ljudi ne loti tega. Je krasna izbira in za najmanj denarja fenomenalen rezultat, pa ja..zabavno ...brez živciranja in frustrirajočega nezadovoljstva.
Dva predloga, za res dober zvok.Prvi hudičevo dober :twisted: :
http://www.supravox.fr/anglais/kits.htm
Drugi pa res malo denarja za ogromno muzike:
http://www.pispeakers.com/Prices.html
:lol: |
zvočnike z alpha 8 imam doma...rezultat je glede na ceno/kvaliteto...super..lp |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031-246-212 |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Pet Mar 16, 2012 09:52 Naslov sporočila: |
|
|
| mestn pu je napisal/a: | | DOLAR je napisal/a: | Zdaj pa manjka samo še kak petelin, ki bo na dan privlekel neke kable in opozoril koliko je dal zanje in kako hud vpliv imajo pa danes kabli.
Če se ne motim naj bi se tema navezovala na AP zvočnike. | Kolikor sem razbral, je tema že pred mojim postom krepko zavila v smer-DIY zvočniki, da ali ne, tako da licemerjenje ni ravno na mestu.
Ker nihče ni omenil tretje možnosti, da tovarniške driverje z tovarniško elektroniko in ohišji, torej skupek driverjev, ki jih lahko slišiš in ne kot pri DIYu, ko njihovega skupka zvočnih performans ne poznaš, da te driverje, kište in kretnice, še malo prečekiraš, kako potegnit iz njih še malce več, sem pač predlagal tudi to, tretjo pot, ki je na forumu kar nekako "satanizirana".
Prvič sem tak upgrade naredil že davno, pri Mission 727, enem od dveh tedanjih flagship modelov Missiona iz časov malih Celestionov, ki jih je nalimal Vojc in že tedaj se je to hudičevo dobro obneslo. |
Ni bilo mišljeno tebi ampak celotni temi, kjer se mogoče 2 posta nanašata na temo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Pet Mar 16, 2012 12:13 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | | mestn pu je napisal/a: | | DOLAR je napisal/a: | Zdaj pa manjka samo še kak petelin, ki bo na dan privlekel neke kable in opozoril koliko je dal zanje in kako hud vpliv imajo pa danes kabli.
Prvič sem tak upgrade naredil že davno, pri Mission 727, enem od dveh tedanjih flagship modelov Missiona iz časov malih Celestionov, ki jih je nalimal Vojc in že tedaj se je to hudičevo dobro obneslo. |
Ni bilo mišljeno tebi ampak celotni temi, kjer se mogoče 2 posta nanašata na temo. | Sori. LP _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6268 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sob Mar 17, 2012 10:46 Naslov sporočila: |
|
|
@ mestn - To je 'no go' :
Povprečen tviker je slon v trgovini s porcelanom. Eno stvar popravi in pet drugih zruši z eno potezo. In tega niti ne opazi.
(tviker= uni ki tvika) hahaaha _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|