Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Audio Physic - kje jih je možno slišati?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gorko1

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 15, 2012 13:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR je napisal/a:
Zdaj pa manjka samo še kak petelin, ki bo na dan privlekel neke kable in opozoril koliko je dal zanje in kako hud vpliv imajo pa danes kabli. Rolling Eyes
Če se ne motim naj bi se tema navezovala na AP zvočnike.

Ja zraven moraš kupit zvočniške kable v isti vrednosti kot zvočniki, ker drugače boš imel "loss of fine detail" Laughing
Če bo šel poslušat Scorpiote nam malo napiši svoja opažanja, ker tudi mene kar zanima....

LP,
Goran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 15, 2012 14:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a je res potrebno vsako temo zasvinjati z nakladanji o kablih??????
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 15, 2012 14:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR je napisal/a:
Zdaj pa manjka samo še kak petelin, ki bo na dan privlekel neke kable in opozoril koliko je dal zanje in kako hud vpliv imajo pa danes kabli. Rolling Eyes
Kolikor sem razbral, je tema že pred mojim postom krepko zavila v smer-DIY zvočniki, da ali ne, tako da licemerjenje ni ravno na mestu.

Ker nihče ni omenil tretje možnosti, da tovarniške driverje z tovarniško elektroniko in ohišji, torej skupek driverjev, ki jih lahko slišiš in ne kot pri DIYu, ko njihovega skupka zvočnih performans ne poznaš, da te driverje, kište in kretnice, še malo prečekiraš, kako potegnit iz njih še malce več, sem pač predlagal tudi to, tretjo pot, ki je na forumu kar nekako "satanizirana".
Kar je zabavno, saj nihče še ni smiselno napisal, zakaj je to "no go"..

Prvič sem tak upgrade naredil že davno, pri Mission 727, enem od dveh tedanjih flagship modelov Missiona iz časov malih Celestionov, ki jih je nalimal Vojc in že tedaj se je to hudičevo dobro obneslo.
vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 15, 2012 15:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi sam ne vem,zakaj se več ljudi ne loti tega. Je krasna izbira in za najmanj denarja fenomenalen rezultat, pa ja..zabavno ...brez živciranja in frustrirajočega nezadovoljstva.

Dva predloga, za res dober zvok.Prvi hudičevo dober Twisted Evil :

http://www.supravox.fr/anglais/kits.htm

Drugi pa res malo denarja za ogromno muzike:

http://www.pispeakers.com/Prices.html

Laughing
Nazaj na vrh
mzi.perx

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 0:06
Kraj: PIRAN

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 15, 2012 18:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav !
Dragi, zlati fantje to je samo nostalgija, sanje po audio nebesih. Če tega ne najdete danes se vračate v preteklost Embarassed Laughing . Danes je več dobrih zvočnikov kot v preteklosti. Samo stare legende (Kef, B&W, Spendor, JBL, Linn itd.itd. ) živijo samo od stare slave in ne naredijo nič novega, zato ta občutek Laughing .
Hočeš nočeš Audio Physic res potrebuje dobre kable Wink .
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 15, 2012 19:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vojko je napisal/a:
Tudi sam ne vem,zakaj se več ljudi ne loti tega. Je krasna izbira in za najmanj denarja fenomenalen rezultat, pa ja..zabavno ...brez živciranja in frustrirajočega nezadovoljstva.

Dva predloga, za res dober zvok.Prvi hudičevo dober :twisted: :

http://www.supravox.fr/anglais/kits.htm

Drugi pa res malo denarja za ogromno muzike:

http://www.pispeakers.com/Prices.html

:lol:

zvočnike z alpha 8 imam doma...rezultat je glede na ceno/kvaliteto...super..lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031-246-212
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 16, 2012 09:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mestn pu je napisal/a:
DOLAR je napisal/a:
Kolikor sem razbral, je tema že pred mojim postom krepko zavila v smer-DIY zvočniki, da ali ne, tako da licemerjenje ni ravno na mestu.

Ker nihče ni omenil tretje možnosti, da tovarniške driverje z tovarniško elektroniko in ohišji, torej skupek driverjev, ki jih lahko slišiš in ne kot pri DIYu, ko njihovega skupka zvočnih performans ne poznaš, da te driverje, kište in kretnice, še malo prečekiraš, kako potegnit iz njih še malce več, sem pač predlagal tudi to, tretjo pot, ki je na forumu kar nekako "satanizirana".

Prvič sem tak upgrade naredil že davno, pri Mission 727, enem od dveh tedanjih flagship modelov Missiona iz časov malih Celestionov, ki jih je nalimal Vojc in že tedaj se je to hudičevo dobro obneslo.

Ni bilo mišljeno tebi ampak celotni temi, kjer se mogoče 2 posta nanašata na temo.
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 16, 2012 12:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR je napisal/a:
mestn pu je napisal/a:
DOLAR je napisal/a:

Ni bilo mišljeno tebi ampak celotni temi, kjer se mogoče 2 posta nanašata na temo.
Sori. LP
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 17, 2012 10:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@ mestn - To je 'no go' :

Povprečen tviker je slon v trgovini s porcelanom. Eno stvar popravi in pet drugih zruši z eno potezo. In tega niti ne opazi.

(tviker= uni ki tvika) hahaaha
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu