Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

DAC?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 115, 116, 117  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 00:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

akacjan je napisal/a:
šit, sem mislil, da gre tole lažje, pa drugič.....

kje si ?...koncert je že dve uri mimo...hočemo sliko...
domineeq
Gost

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 11:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa pravite na novotarijo Anedio D2 DAC http://www.anedio.com/ ki bo kmalu zagledal luč sveta? Po tehničnih specifikacijah zveni superiorno. Zanimivo bi ga bilo primerjati z Audio LAB M-DAC in Calyx 24/192 DAC.
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 12:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seksi! Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
akacjan

Pridružen/-a: Tor Maj 2010 19:39

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

upam, da mi je uspelo....
lp
A.
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 15:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

W4S DAC-2? Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
akacjan

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 17:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

točno !!
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 18:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lepa in zanimiva igrača... To bi pa res rad enkrat slišal, ker sem naletel na ogromno pozitivnih kritik na račun tega DAC-a.
Kje si ga pa nabavil? Cena je cca 1500€, če se ne motim?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
akacjan

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 18:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najprej sem kontaktiral njih in so mi ( z neverjetno ažurnostjo ) odgovorili, da ga mirno lahko kupim pri njih...pa sem jih vprašal, če imajo kaj proti, če ga vzamem pri njihovem evropskem distributerju, pa so bili seveda za in tako je prišel....sem se pa odločil na pamet, po temeljiti domači nalogi, ko sem prebral vse teste in nikjer zasledil enega samega pljunka....in po tem ko sem doma stestiral tri DACe : dva Goldennota in Benchmarka....
lp
A.
Nazaj na vrh
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 23:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

akacjan je napisal/a:
Najprej sem kontaktiral njih in so mi ( z neverjetno ažurnostjo ) odgovorili, da ga mirno lahko kupim pri njih...pa sem jih vprašal, če imajo kaj proti, če ga vzamem pri njihovem evropskem distributerju, pa so bili seveda za in tako je prišel....sem se pa odločil na pamet, po temeljiti domači nalogi, ko sem prebral vse teste in nikjer zasledil enega samega pljunka....in po tem ko sem doma stestiral tri DACe : dva Goldennota in Benchmarka....
lp
A.

Nisi se zeznu. Wired4sound je mean machine in ostale, ki si jih imel pusti daleč nazaj po performancah, zlasti Benchmark, katerega tudi Cambridge audio 840C ima kaj naučiti.
Jaz sem W4S 1x slišal in je fantastičen.
Med nekaj DACi, vključujoči tudi W4S sem zaradi tega kar je nekoliko bolj ugoden izbral M2T Younga, saj da približno enak zvok po kakovosti, z morda nekoliko močnejšim basom in manj analitično sliko v primerjavi z W4s. (pri meni je šlo za cenejši model)
Sicer je M2T bil kakih 300-400 eur cenejši, ampak mislim da se ti izplača razlika, vse seveda odvisno od tega kateri sistem imaš.

Čestitam na DACu. Dobra izbira.
akacjan

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 18, 2012 10:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala lepa !! no...saj Benchmark ni slab, samo malo višjo telesno temperaturo pri izvajalcih ( glasbe ) sem pogrešal. Prijatelj, ki mi ga je posodil, mi je dal zraven še vrhunski kabel v d Hul . Ne vem kateri model je bil, vem pa da sem gledal cene na netu in me je bolela glava. Sam čakam na Black Cat Silverstar, ki naj bi prišel v Evropo enkrat te dni, USB imam pa Cardas in se ne pritožujem. Sploh sem pa moj DAC utegnil do sedaj poslušati samo dobre pol ure, da sem sčekiral da funkcionira....upam, da mi bo danes popoldne uspela daljša seansa.....
lp
A.
Nazaj na vrh
Franci888

Pridružen/-a: Čet Mar 2012 14:01

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 08, 2012 14:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

oz. da bo še lažje preračunat še en Pretvornik valut

oz. Tečajna lista
Nazaj na vrh
GoldProf

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 09, 2012 20:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na tem naslovu si oglejte novi kos opreme, večkanalni DAC, sicer cenovno iz višjega ranga, približno 2000$.

http://www.exasound.com/

lp

Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 13, 2012 12:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

GoldProf je napisal/a:
Na tem naslovu si oglejte novi kos opreme, večkanalni DAC, sicer cenovno iz višjega ranga, približno 2000$.

http://www.exasound.com/

lp

Lepo! Cool

Zunaj je novi M2TECH HiFace Two usb/spdif pretvornik. Kaj so izboljšali tukaj:

http://www.m2tech.biz/hiface2.html
Nazaj na vrh
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 13, 2012 12:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Cambridge Audio DacMagic Plus Up-sampling Digital to Analogue Converter Review

http://www.avforums.com/reviews/Cambridge-Audio-DacMagic-Plus-Up-sampling-Digital-to-Analogue-Converter_267/Review.html

Nazaj na vrh
submat50

Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 21, 2012 06:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali mi lahko kdo pove koliko je stal DACMAGIC nazadnje preden so ga nehali prodajati in kdaj približno je to bilo.

vnaprej hvala Matjaž
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 115, 116, 117  Naslednja
Stran 57 od 117

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu