| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1771 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 17, 2012 00:27 Naslov sporočila: |
|
|
| akacjan je napisal/a: | | šit, sem mislil, da gre tole lažje, pa drugič..... |
kje si ?...koncert je že dve uri mimo...hočemo sliko... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
domineeq Gost
|
Objavljeno: Pet Feb 17, 2012 11:26 Naslov sporočila: |
|
|
| Kaj pa pravite na novotarijo Anedio D2 DAC http://www.anedio.com/ ki bo kmalu zagledal luč sveta? Po tehničnih specifikacijah zveni superiorno. Zanimivo bi ga bilo primerjati z Audio LAB M-DAC in Calyx 24/192 DAC. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pet Feb 17, 2012 12:22 Naslov sporočila: |
|
|
Seksi!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
akacjan
Pridružen/-a: Tor Maj 2010 19:39 Prispevkov: 213 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 17, 2012 15:35 Naslov sporočila: |
|
|
upam, da mi je uspelo....
lp
A. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 17, 2012 15:44 Naslov sporočila: |
|
|
W4S DAC-2?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
akacjan
|
Objavljeno: Pet Feb 17, 2012 17:55 Naslov sporočila: |
|
|
| točno !! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 17, 2012 18:12 Naslov sporočila: |
|
|
Lepa in zanimiva igrača... To bi pa res rad enkrat slišal, ker sem naletel na ogromno pozitivnih kritik na račun tega DAC-a.
Kje si ga pa nabavil? Cena je cca 1500€, če se ne motim? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
akacjan
|
Objavljeno: Pet Feb 17, 2012 18:20 Naslov sporočila: |
|
|
Najprej sem kontaktiral njih in so mi ( z neverjetno ažurnostjo ) odgovorili, da ga mirno lahko kupim pri njih...pa sem jih vprašal, če imajo kaj proti, če ga vzamem pri njihovem evropskem distributerju, pa so bili seveda za in tako je prišel....sem se pa odločil na pamet, po temeljiti domači nalogi, ko sem prebral vse teste in nikjer zasledil enega samega pljunka....in po tem ko sem doma stestiral tri DACe : dva Goldennota in Benchmarka....
lp
A. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18 Prispevkov: 108 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 17, 2012 23:19 Naslov sporočila: |
|
|
| akacjan je napisal/a: | Najprej sem kontaktiral njih in so mi ( z neverjetno ažurnostjo ) odgovorili, da ga mirno lahko kupim pri njih...pa sem jih vprašal, če imajo kaj proti, če ga vzamem pri njihovem evropskem distributerju, pa so bili seveda za in tako je prišel....sem se pa odločil na pamet, po temeljiti domači nalogi, ko sem prebral vse teste in nikjer zasledil enega samega pljunka....in po tem ko sem doma stestiral tri DACe : dva Goldennota in Benchmarka....
lp
A. |
Nisi se zeznu. Wired4sound je mean machine in ostale, ki si jih imel pusti daleč nazaj po performancah, zlasti Benchmark, katerega tudi Cambridge audio 840C ima kaj naučiti.
Jaz sem W4S 1x slišal in je fantastičen.
Med nekaj DACi, vključujoči tudi W4S sem zaradi tega kar je nekoliko bolj ugoden izbral M2T Younga, saj da približno enak zvok po kakovosti, z morda nekoliko močnejšim basom in manj analitično sliko v primerjavi z W4s. (pri meni je šlo za cenejši model)
Sicer je M2T bil kakih 300-400 eur cenejši, ampak mislim da se ti izplača razlika, vse seveda odvisno od tega kateri sistem imaš.
Čestitam na DACu. Dobra izbira. _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
akacjan
|
Objavljeno: Sob Feb 18, 2012 10:56 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala lepa !! no...saj Benchmark ni slab, samo malo višjo telesno temperaturo pri izvajalcih ( glasbe ) sem pogrešal. Prijatelj, ki mi ga je posodil, mi je dal zraven še vrhunski kabel v d Hul . Ne vem kateri model je bil, vem pa da sem gledal cene na netu in me je bolela glava. Sam čakam na Black Cat Silverstar, ki naj bi prišel v Evropo enkrat te dni, USB imam pa Cardas in se ne pritožujem. Sploh sem pa moj DAC utegnil do sedaj poslušati samo dobre pol ure, da sem sčekiral da funkcionira....upam, da mi bo danes popoldne uspela daljša seansa.....
lp
A. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Franci888
Pridružen/-a: Čet Mar 2012 14:01 Prispevkov: 1 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
GoldProf
Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15 Prispevkov: 592
|
Objavljeno: Pet Mar 09, 2012 20:33 Naslov sporočila: |
|
|
Na tem naslovu si oglejte novi kos opreme, večkanalni DAC, sicer cenovno iz višjega ranga, približno 2000$.
http://www.exasound.com/
lp
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Mar 13, 2012 12:49 Naslov sporočila: |
|
|
| GoldProf je napisal/a: | Na tem naslovu si oglejte novi kos opreme, večkanalni DAC, sicer cenovno iz višjega ranga, približno 2000$.
http://www.exasound.com/
lp
 |
Lepo!
Zunaj je novi M2TECH HiFace Two usb/spdif pretvornik. Kaj so izboljšali tukaj:
http://www.m2tech.biz/hiface2.html |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
submat50
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05 Prispevkov: 613 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Mar 21, 2012 06:33 Naslov sporočila: |
|
|
Ali mi lahko kdo pove koliko je stal DACMAGIC nazadnje preden so ga nehali prodajati in kdaj približno je to bilo.
vnaprej hvala Matjaž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|