| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Jan 30, 2012 10:37 Naslov sporočila: |
|
|
| tokrat se celo z Krokarjem strinjam, z kabli za tak denar in tako poceni komponentah ne boš kaj bistvenega spremenil, bopotrebna kaka večja sprememba, zvočniki bi bili definitivno boljša smer |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Jan 30, 2012 11:26 Naslov sporočila: |
|
|
Audiofrik tole je za moje pojme razcefrana obesa membrane enote in to smatram za hujšo poškodbo zvočnika do katere ni prišlo ob "normalni" uporabi,ampak jih je lastnik navijal do onemoglosti.
1.Ni preperela membrana enote
2.To sploh ni preperela "obroba" kot ji ti praviš
3.To ni nastalo zaradi starosti zvočnika
Raztrgalo oz razcefralo je pa obeso membrane enote
Videl sem marsikatere zvočnike daleč starejše od teh pa do take poškodbe ob spoštljivem odnosu do njih nikoli ni prišlo.
Lepo prosim kako lahko nekomu svetuješ da je takšen zvočnik dober nakup  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kaljetko
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:14 Prispevkov: 106 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 30, 2012 12:19 Naslov sporočila: re Linn |
|
|
..Hi,
hvala vsem za vaše ideje in komentarje - še naprej bom poslušal kar slišim in imam ...morda nekoč za moj penzijski žep..
pa - Creek sistem z VIEENA ACOUSTICS - HAYDN GRAND
˝Cenim kar imam in strmim za boljšim!˝
Tenks MATJAŽ _________________ kaljetko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 30, 2012 18:59 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofrik je napisal/a: | longplay
. . . , je pa tvoj problem do kje seže tvoje obzorje, glede na orgazme ob Denonih in najmanjših B&W prav daleč ne . . . |
hehe, si me nasmejal  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 30, 2012 19:31 Naslov sporočila: |
|
|
No pa da ne bom samo 'smetil'. .mene v jok prej spravi stanje določenih audio enot, pač vseeno po kakšnem naključju je prišlo do tega. Moramo pa ločiti med obrabo in poškodbo. .ponavadi pa se da to pot dokaj natančno določiti z obiskom prodajalca oz. lastnikapreko pogovora vsaj približno spoznati.
V tem priperu bi kar malo podmovil, da si linne kupi nekdo z namenom zlorabe. .
Skoraj bolj kakor to, da je nekaj 'skurjeno' ali obrabljeno me skrbi, če se enoti že od daleč vidi, da je bila zanemarjana (praske, povsod prah, čigumiji, udarnine, zmetanost na kup itd. .) kar pač kaže na karakter človeka in njegov odnos do stvari. Od takšnega bi težko kdaj kaj kupil. _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kaljetko
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:14 Prispevkov: 106 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 30, 2012 19:57 Naslov sporočila: krokar |
|
|
..ni panike - sem prizemljen -
˝Lepo je, da so odkrili Ameriko. Šel lepše bi bilo, če bi jo zgrešili.˝
bodi lepo:) _________________ kaljetko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pon Jan 30, 2012 21:58 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofrik je napisal/a: | | tokrat se celo z Krokarjem strinjam, z kabli za tak denar in tako poceni komponentah ne boš kaj bistvenega spremenil, bopotrebna kaka večja sprememba, zvočniki bi bili definitivno boljša smer |
Me skrbi, ker se že drugič zapovrstjo strinjaš z mano!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
|
Objavljeno: Tor Jan 31, 2012 11:42 Naslov sporočila: |
|
|
LUKA79
saj to kar omenjaš je to kaj me je razjezilo, zvočniki so v odličnem stanju razen obrob ki ponavadi preperijo ravno na stikih, gre za zelo dobre zvočnike, ki pa jih najbrž nobeden od nakladalcev sploh ne pozna, so čisto normalne cene pa še z malo recimo popusta je kar ugoden nakup pa se najdejo neki mulčki in fantazirajo kar nekaj v tri dni o prekurjenosti in podobno, definitivno je malo verjetno da bi lastnik takih zvočnikov to imel za kako brezvezno nabijanje, sam se z temi stvarmi ukvarjam že zelo dolgo pa razen ko vidim očitno zmahan zvočnik težko zatrdim kaj koliko je bil teran, tuljava lahko zgori zaradi napake ojačevalca v delčku sekunde pa ni nujno da si kaj kriv, zgleda pa lahko grozno,ampak ksreči nič ni nepopravljivega... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Tor Jan 31, 2012 12:54 Naslov sporočila: |
|
|
Audiofrik očitno kot je povedal Ajka imaš zelo nizke kriterije glede tega kaj je dober nakup Ne vem zakaj bi imel željo kupiti tak zvočnik ki je v popolnoma katastrofalnem stanju.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
|
Objavljeno: Tor Jan 31, 2012 13:43 Naslov sporočila: |
|
|
| ne manjka ti detajlov ampak zdrave kmečke pameti |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Jan 31, 2012 13:57 Naslov sporočila: |
|
|
@ audiofrik
očitno imaš pri tej prodaji prste vmes, ko pa zvočnike tako vztrajno propagiraš in braniš !?  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
cac
Pridružen/-a: Ned Avg 2008 16:44 Prispevkov: 21 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 31, 2012 14:01 Naslov sporočila: |
|
|
| Sam mislim, da je cena za te zvočnike občutno prenapihnjena na Bolhi, sploh pa zaradi razloga, da je obroba raztrgana. Če se malo pogleda po internetu se in so se ti zvočniki prodajali po ceni med 200 in 250EUR max in to v delujočem stanju. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1776 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 31, 2012 14:16 Naslov sporočila: |
|
|
a je gdo že prodal kakšno stvar za ceno katero je nastavil v oglasu?...jaz ne...  _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Jan 31, 2012 14:40 Naslov sporočila: |
|
|
| fjaka je napisal/a: | a je gdo že prodal kakšno stvar za ceno katero je nastavil v oglasu?...jaz ne...  |
jaz tudi ne !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1776 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 31, 2012 15:22 Naslov sporočila: Re: avdiofrik |
|
|
| kaljetko je napisal/a: | hi, kaj pa tele...
JBL L 16 decade - 390€
M. |
zagrabi...miren boš vsaj 20 let... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|