| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pon Dec 12, 2011 01:02 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem ga pred nekaj meseci zelo ugodno kupil pri Majdiču. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1121 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Pon Dec 12, 2011 11:46 Naslov sporočila: |
|
|
| hvala za Amazona in Majdiča! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Andy25
Pridružen/-a: Tor Dec 2011 12:12 Prispevkov: 5 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2011 12:27 Naslov sporočila: |
|
|
Sem nov na forumu in bi imel vprašanje glede Squeezebox receiverja.
Na hišni hi-fi bi rad priklopil neki internetni radio, pa me zanima, če bi šlo z omenjenim Squeezebox receiverjem in aplikacijo Squeezebox controler, naloženem na android telefonu?
Se pravi da bi namesto tistega daljinca, ki je pri kompletu duet, uporabljal kar telefon. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
horvi

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 15:36 Prispevkov: 42 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2011 14:04 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko ti potrdim iz prve roke da deluje in to odlično!
Je pa na začetku nekaj telovadbe s nastavitvami SB Receiver-ju. Postopek vnosa nastavitev (ki se jih normalno vnese preko SB Controller-ja) je opisan v tej temi.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Andy25
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2011 20:59 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za info.
Je pa še ena stvar... Ali SB receiver deluje samostojno z android telefonom, ali mora biti zraven še kontroler?
Sam receiver stane okoli 150 €, in če ga lahko upravljaš samo s telefonom je to neverjetno ugodna cena. Če pa mora biti zraven še kontroler je pa to že druga stvar. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
horvi

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 15:36 Prispevkov: 42 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2011 21:30 Naslov sporočila: |
|
|
kontrolerja ne rabiš ... tudi sam sem kupil samo SB Receiver  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Andy25
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2011 22:58 Naslov sporočila: |
|
|
Potem pa bom šel kar v akcijo in ga kupil.
Ali vse te parametre nastavljaš z rač. ali telefonom? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20 Prispevkov: 335 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 00:04 Naslov sporočila: |
|
|
Receiver priklopiš s kablom na mrežo, na PC namestiš activeperl in zaženeš UDAP, nato skonfiguriraš parametre tvoje mreže, kje je SB server itn.
Vzemi si čas za navodila. Ko imaš enkrat naštudirano, lahko celo konfiguracijo narediš v nekaj minutkah. Jaz sem si napisal en txt file, kjer točno piše vrsti red komand in nastavitve za moj wireless.
Nastavitev ni možno vpisati s telefonom, potreben je računalnik in (na začetku) kabel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 00:38 Naslov sporočila: |
|
|
Po skoraj treh mesecih spet priklopil nazaj feršterkerijo. Ufff kako sem pogrešal igračkanje s skvizom. Kakšna špilika je to. Lepo zleknjen na kavču in nogami na mizi kot kavboj ter ipadom v rokah komandirajoč skviza, vmes pa z njim še težim na forumu.
Kaj si človek še lahko zaželi lepšega... kvečjemu kakšno fejst mulatko v jakuzziju, polj se pa že kar neha.
Kombinacija skviz & ipad & ipeng = zmaga. Še vedno!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 00:46 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Po skoraj treh mesecih spet priklopil nazaj feršterkerijo. Ufff kako sem pogrešal igračkanje s skvizom. Kakšna špilika je to. Lepo zleknjen na kavču in nogami na mizi kot kavboj ter ipadom v rokah komandirajoč skviza, vmes pa z njim še težim na forumu.
Kaj si človek še lahko zaželi lepšega... kvečjemu kakšno fejst mulatko v jakuzziju, polj se pa že kar neha.
Pazi, da te ne zanese z ipadom v đakuzi ...  _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
freserovski
Pridružen/-a: Tor Okt 2010 13:19 Prispevkov: 8 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 09:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Mene pa zanima sledeče, a je možno uporabiti squeeze direkt na kakšen mrežni disk (tako kot imam recimo sedaj playlisto preko iTunes), torej brez streaminga...? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 09:58 Naslov sporočila: |
|
|
| pasuljaris je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | Po skoraj treh mesecih spet priklopil nazaj feršterkerijo. Ufff kako sem pogrešal igračkanje s skvizom. Kakšna špilika je to. Lepo zleknjen na kavču in nogami na mizi kot kavboj ter ipadom v rokah komandirajoč skviza, vmes pa z njim še težim na forumu.
Pazi, da te ne zanese z ipadom v đakuzi ...  |
Da vidiš audiofilla v jakuzziju... špilajoč se z ipadom komandiram skviza, zraven pa na stranskem tiru zdolgočasena mulatka. Hebi ga, prvo zabava potem delo.
Japajade  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 10:02 Naslov sporočila: |
|
|
| freserovski je napisal/a: | | Mene pa zanima sledeče, a je možno uporabiti squeeze direkt na kakšen mrežni disk (tako kot imam recimo sedaj playlisto preko iTunes), torej brez streaminga...? |
Brez streaminga edino SB Touch. Ta ima režo za direkten priklop usb diska.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 10:06 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: |
Da vidiš audiofilla v jakuzziju... špilajoč se z ipadom komandiram skviza, zraven pa na stranskem tiru zdolgočasena mulatka. Hebi ga, prvo zabava potem delo.
Japajade  |
jaz pa si ta prizor v jakuzziju predstavljam nekako takole: ti se igraš z skvizom, mulatka pa skviza... tebe! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|