| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
croak
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08 Prispevkov: 70 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 16, 2011 19:28 Naslov sporočila: Propadli Technomarket |
|
|
| Mogoče kdo ve kaj se je zgodilo z robo ki je v technomarketu niso uspeli prodati, torej tista roba ki je ostala po razprodajah? Zanima me če je kje v kakšnem skladišču to in se da do te robe priti? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 16, 2011 20:11 Naslov sporočila: |
|
|
who knows. .
 _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazadnje urejal/a luka79 Čet Nov 17, 2011 10:33; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Nov 16, 2011 21:34 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem pred zaprtjem kupoval kot nor stvari, ki jih pa potem sploh rabil nisem!Sedaj se sam pripravljam na razprodajo odvečnih fotoaparatov, zunanjih diskov, mp3 playerjev ipd. Ja, pa sesalnik imam tudi skoraj za vsako sobo posebej!
Ob tem pa nisem imel jajc iti v nakup stvari, ki bi jih lahko na kakem avstrijskem e-bayu prodal res z občutnim profitom(recimo špic modele Klipschovih in Jamotovih zvočnikov, Yamahine feršterkerje in AV receiverje...), oz. kaj od tega zadržal zase.
Ostale pa so mi tudi kake stvari v uporabi kot npr. ves surround set zvočnikov Klipsch za kakih 40% ceneje kot kjerkoli drugje v Evropi, pa DLS-ovi sub in ojačevalnik v avtu ipd.
Drugače pa robe verjetno ni več, saj so jo gotovo prepeljali v svoje markete v drugih državah.Propadli so namreč samo v Sloveniji!To pa je dežela s prebivalci, ki menijo, da je mineralna voda Radenska, pivo je Laško ali Union, vino je Merlot ali Cviček, pravo mleko je Alpsko(tudi če je iz Madžarske...) in seveda se tehnična roba kupuje v BigBangu.In seveda, če lastnik za direktorja pošlje svojo ljubico, je nesreča tu!
Stvar je bila namreč obupno slabo vodena! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Danni
Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38 Prispevkov: 41 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Nov 16, 2011 21:54 Naslov sporočila: |
|
|
| Imaš viška kak DSLR, ki zna snemat HD movie? Sem interesent. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
croak
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08 Prispevkov: 70 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 16, 2011 22:55 Naslov sporočila: |
|
|
| Torej mene zanima če je kakšn komplet zvočnikov komu tko ostal tko kot ti praviš krokar al pa kakšn dober ojačevalec. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Nov 16, 2011 22:59 Naslov sporočila: |
|
|
| Danni je napisal/a: | | Imaš viška kak DSLR, ki zna snemat HD movie? Sem interesent. |
Žal imam viška samo običajni Samsung in Casio!Ah, pa na Panasonic kamero, ki sem jo rabil 5 min. sem čisto pozabil!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|