| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Okt 30, 2011 18:34 Naslov sporočila: |
|
|
Prava prednost vseh Aj naprav je v prvem planu v samem delovanju, predvsem softverskem, ne toliko v količini zabave in aplikacij.
Sam sem doživel že nekaj živčnih zlomov pri Androidu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Okt 30, 2011 21:51 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: | Prava prednost vseh Aj naprav je v prvem planu v samem delovanju, predvsem softverskem, ne toliko v količini zabave in aplikacij.
Sam sem doživel že nekaj živčnih zlomov pri Androidu. |
nekaj takega sem imel v mislih.
Dejstvo pa je, da so tudi druge tablice dobre, kak galaxy 10.1, ali novi transformer, mislim da je Asus, pa še kaj bi se našlo. Vse stvar posameznika, kaj bo vzel. Zase pa vem, da še nekaj časa ne grem z jabuka dol. Imel sem izlet v androidne vode, ko sem si iPhone zaklenil. Sprva sem mislil da se ga bom navadil, pa nekako ni šlo. Po treh mesecih sem šaltal na IOS, ter HTC Desireja podaril kolegu, samo da ga ne gledam več. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Ned Okt 30, 2011 22:46 Naslov sporočila: |
|
|
No, pa saj tudi iPad ni brez svojih muh! Ravnokar ga preklinjam, saj sem posodobil SW in mi je prvo vse lepo naložilo nazaj kot se šika, že v naslednjem momentu pa je izginil lep kupček programov.Pojma nimam zakaj.In sedaj na iTunes ponovno melje vse skupaj!Bi v tem času že trikrat Windowse naložil!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igorm
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33 Prispevkov: 169 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 08:21 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | | ...Ravnokar ga preklinjam, saj sem posodobil SW in mi je prvo vse lepo naložilo nazaj kot se šika, že v naslednjem momentu pa je izginil lep kupček programov.Pojma nimam zakaj.... |
Tudi meni je že enkrat iTunes "spraznil" aplikacije z iPada. Stvar je v sinhronizaciji kupljenih (tudi tistih Free) aplikacij. Če si kliknil, da nočeš sinhronizirat, iTunes kar pospravi vse, kar ni do takrat sinhronizirano. Če pa imaš instalirane programe še preko Cydie ali Instalousa, potem je šele hec... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 10:52 Naslov sporočila: |
|
|
Stvar je(kot običajno) zopet v zaslužkarstvu.Apple ti namreč nudi možnost, da ti aplikacije pospravi na svoj server in ti jih potem odpokličeš, če imaš potrebo.Seveda je za to pogoj dostop do wi-fi.Prostora imaš za 5Gb, kar je več, pa moraš kakopak doplačat.Na nek način je to pač nadomestilo za SD kartico ali USB ključek, če zelo poenostavimo.
Čeprav sem kliknil, da nočem vključiti tega servisa, pa mi je kljub temu to naredilo in del aplikacij po neki lastni logiki poslalo v t.im."oblak".Sedaj moram te stvari eno za drugo lepo vleči dol in ne gre ravno hitro!
:evil:To, da mi je tudi ikone razmetalo nekako po svoje, je sicer manjše zlo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zoran

Pridružen/-a: Čet Jul 2009 15:12 Prispevkov: 138 Kraj: Prevoje
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 11:49 Naslov sporočila: |
|
|
Popolni nadzor nad iPhone/iPad datotečnim sistemom:
http://i-funbox.com/
Aplikacija ne zahteva instalacije na PC-ju. Zgolj ena datoteka in klik nanjo. Ko jo boste spoznali, lahko pozabite na iTunes.
Zoran
PS: Preberi tutorial  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 12:13 Naslov sporočila: |
|
|
| se razume da inaprave tudi kdaj kaj zajeb......., bi lagali če bi trdili nasprotno. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 12:44 Naslov sporočila: |
|
|
Transformer je Fajn
Šparam že nekaj časa. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 18:29 Naslov sporočila: |
|
|
| Zoran je napisal/a: | Popolni nadzor nad iPhone/iPad datotečnim sistemom:
http://i-funbox.com/
Aplikacija ne zahteva instalacije na PC-ju. Zgolj ena datoteka in klik nanjo. Ko jo boste spoznali, lahko pozabite na iTunes.
Zoran
PS: Preberi tutorial  |
Hvala!
Sicer danes iPad že izgleda kot je pred posodobitvijo SW, se k sreči tudi ni nič izgubilo, le downloadad sem moral ponovno polovico programov.En par sem jih pa tudi na serverju pustil, če so me že vpisali v iCloud!
Sam sem naredil napako, ker sem po avtomatizmu kliknil na Yes, a ko sem takoj zatem pritisnil Cancel, mi ni več zagrabilo.To sem spoznal šele potem, ko mi je po uspešno opravljeni prvi sinhronizaciji po posodobitvi SW začelo datoteke zopet pretakati v obratno smer, tokrat v iCloud.Mi je pa uganka, kako to, da je slaba polovica aplikacij vseeno ostala na padu.
Transformer pa mi je pripravil lepo presenečenje:ko mi je postavil vprašanje, če hočem deliti mape z drugimi v mreži in ko sem odgovoril, da ja, se mi je takoj povezal s televizorjem preko wi-fija in se seveda da vse, kar diši na medijo, gledati oz. poslušati na TV.Nič posebnega, a neverjetno enostavno, takorekoč "nehote".
Da ne bom samo hvalil:
-Prsti se na ekranu vidijo še precej bolj kot na iPadu.Povezano tudi s tem, da je potreben močnejši pritisk.
-V samo tablico paše microSD in to prepozna takoj.V tipkovnico(docking)pa paše normalna SD in te mi zaenkrat še noče prepoznat.Moram pogledat v navodila kje je finta.In (naslednji minus) priložena papirna navodila so dobesedno nikakršna in jih je treba sneti z neta. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 20:50 Naslov sporočila: |
|
|
| Ali ti Cloud ne sinhronizira vsebin na domači računalnik? Ali je treba uporabljati njihov server? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 21:05 Naslov sporočila: |
|
|
Gre za njihov server, kjer lahko brezplačno shraniš do 5Gb aplikacij in jih po potrebi odpokličeš, za kar pa je potrebna wi-fi povezava.Če hočeš več kot 5Gb, pa moraš plačat.Koliko, ne vem, ker me v bistvu tudi teh 5Gb ne zanima.Kje pa piše, da bom imel povezavo ravno takrat, ko bom zadevo rabil?!Po Murphyju nikoli!
Na domači PC ti pa sinhronizira iTunes! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
St0rMl0rD
Pridružen/-a: Ned Sep 2011 9:54 Prispevkov: 55 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 22:04 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Gre za njihov server, kjer lahko brezplačno shraniš do 5Gb aplikacij in jih po potrebi odpokličeš, za kar pa je potrebna wi-fi povezava.Če hočeš več kot 5Gb, pa moraš plačat.Koliko, ne vem, ker me v bistvu tudi teh 5Gb ne zanima.Kje pa piše, da bom imel povezavo ravno takrat, ko bom zadevo rabil?!Po Murphyju nikoli!
You're soooo off...
LP
-J |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pon Okt 31, 2011 23:24 Naslov sporočila: |
|
|
| St0rMl0rD je napisal/a: | | krokar je napisal/a: | Gre za njihov server, kjer lahko brezplačno shraniš do 5Gb aplikacij in jih po potrebi odpokličeš, za kar pa je potrebna wi-fi povezava.Če hočeš več kot 5Gb, pa moraš plačat.Koliko, ne vem, ker me v bistvu tudi teh 5Gb ne zanima.Kje pa piše, da bom imel povezavo ravno takrat, ko bom zadevo rabil?!Po Murphyju nikoli!
You're soooo off...
LP
-J |
Pojasnilo, ker ne razumem?! Če kaj ni tako, potem izza A reci še B in napiši kako je!Ker nisem manijak na tele tablice, je seveda možno, da kaj nimam prav!
Drugače ta servis nudi tudi Asus, je pa prostor za eno leto neomejen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Tor Nov 15, 2011 12:20 Naslov sporočila: |
|
|
ali ipad, ipod, iphone... lahko predvajajo flac datoteke?
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50 Prispevkov: 317 Kraj: Maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|