| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Zoran

Pridružen/-a: Čet Jul 2009 15:12 Prispevkov: 138 Kraj: Prevoje
|
Objavljeno: Tor Apr 05, 2011 13:27 Naslov sporočila: |
|
|
| Ja, berni je pri tem neprekosljiv. Če bo tako nadaljeval, bom jaz naslednjič rekel, "pusti ferštekarijo, gremo kar na konkretne stvari ...". |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Tor Apr 05, 2011 13:42 Naslov sporočila: |
|
|
| ajka je napisal/a: | | berni je napisal/a: | Dogovorjena sva že bila za obisk a mi ni zneslo.
Vsekakor pa bova to uresničila. |
LP
Preden se lotiš "velikih korakov" ti svetujem, da najprej poslušaš njegov sistem ...
Če ti ne bo odveč me "kontaktiraj" in se vam pridružim, bomo še kakšno rekli ... ... |
Definitivno imam to v planu, pa tudi vas bi rad že spoznal.
Eden od velikih korakov oz. skok, ki so ga nekateri odsvetovali je bil nakup MG20.1. Definitivno doslej moja najboljša odločitev. _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

|
Objavljeno: Tor Apr 05, 2011 13:44 Naslov sporočila: |
|
|
| Zoran je napisal/a: | | Ja, berni je pri tem neprekosljiv. Če bo tako nadaljeval, bom jaz naslednjič rekel, "pusti ferštekarijo, gremo kar na konkretne stvari ...". |
Te trditve pa ne moreš 100% zagovarjati , ne ga lomit.
Itak pa za tem stoji Tina in ne jaz.. _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Apr 13, 2011 15:42 Naslov sporočila: |
|
|
| Citiram: | | V petek in soboto bo spremenljivo oblačno s popoldanskimi plohami. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Še bo razmeroma hladno. |
. .zato, ter z namenom da se tudi osebno spoznam s kom od forumašev, vabim vsakogar na popoldansko ali večerno druženje ob poslušanju dobre glazbe. za udobje in sokove z različnimi procentualnimi vsebnostmi alkohola bo poskrbljeno, po želji odrežem tudi košček domače budžolice.
čeprav moja poslušalnica verjetno ni najbolj zanimiva tod okoli vseeno vljudno vabljeni
rezervacije in posebne želje sprejemam na ZS  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 09:40 Naslov sporočila: |
|
|
Pričakujem prihod @audiofill-a!  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 11:47 Naslov sporočila: |
|
|
 _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz z
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50 Prispevkov: 236 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 12:46 Naslov sporočila: |
|
|
... uf, tole je pa " javljanje s terena v živo".
Vidim da ne samo hardversko ampak tudi softversko pristopata k
poslušanju.
Lepo pozdrav obema, z "skoržeščije" ljubljane.
Matjaž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 12:47 Naslov sporočila: |
|
|
Opasna dvojica.  _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 14:07 Naslov sporočila: |
|
|
''Duo fantasticus !!!'' [/b] _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 14:18 Naslov sporočila: |
|
|
Seansa je končana. Poslušanju sva pristopila studiozno, hardversko, softversko, analogno, digitalno, stereo, večkanalno, 16/44, 24/96 in več...
Jakosti so bile od sobne pa do koncertnih SPL-jev. Hvala strpnima spodaj: tašči in tastu!
 _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DAVOR
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27 Prispevkov: 465 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 15:24 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav.
O, vidim da je bil produktiven obisk... zvoka polno ...in upam da takega kot se šika. Izkušnje v tem hobiju so vedno dobrodošle. Izmenjava izkušenj, glasbe, znanja, in debate o, za marsikoga nepomembnih malih detajlih, ki na koncu vseeno imajo velik vpliv na celoten rezultat... je hvalevredna.
No mimogrede, glede na to da vidim nekje spodaj multimedijski predvajalnik MEDE8ER... ?
Če bo koga zanimalo, se da tale predvajalnik spravit v fajn formo da se iz njega dobi kvaliteten spdif. Sam ga namreč uporabljam kot "transport".
Predelalo se je napajanje, naredil BNC izhod...
no pa za primerjavo kako izgleda SPDIF ...
Originalen
Bnc modifikacija
Hvala Markotu da si je vzel čas in da sva ga lepo umerla na TDR-u.
l.p. _________________ KISS- Keep It Simple and Smart |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 15:53 Naslov sporočila: |
|
|
DAVOR, kdaj lahko prideš po mojega? Resno!
Vsi ostali: Vljudno vabim nekoga s Squeezom Touch. Prosim.  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 16:08 Naslov sporočila: |
|
|
ameriško-italjansko-češko-tajvanska naveza se ogreva za obisk s štajerske  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 18:05 Naslov sporočila: |
|
|
Oj družba!
Današnjih par uric druženja z Alenom je preteklo prehitro. Alen je kot ga vsi poznamo zelo družaben človek, pozitivna osebnost, izreden gostitelj in druženje z njim mi je vedno v veliko veselje.
Tokrat sva se malo špilala s hard disk izvorom zvoka, uživala v njegovih lepih B&O smrekicah, vmes čvekala in pridno zobala oreščke ter takšne in drugačne čokoladne sladkosti, ki jih pri Alenu nikoli ne manjka in jih kar naprej nosi na mizo. Seveda me je kot dober gostitelj rajcal tudi s sočnimi alkoholnimi pijačkami, kar pa sem nažalost bil primoran odkloniti, saj me danes še čaka služba in mora biti čista nula. Alen ob drugi priliki pa z največjim veseljem!
B&O smrekice so hudo dobro izgledajoča stvarca ki pleni pogled. Ta hudič ko je treba premore takšen šus da se kar ustrašiš. Mislim resno. Koncertna jakost... mala malica, pa še črez če je treba. Sva poslušala meni božanski Bocellijev koncert s Tuskanskih poljan v surroundu in to je bila milina. Sem se kar topil zraven. Me je kar zapopadlo da bi zakorakal tudi v video vode. Da ne govorim o demu Avatarja ali ladijskih bojev filma Master and commander. Kakšen globok in definiran bas sprostijo te smrekice, to pa samo stoj pa glej.
Alen hvala ti lepa za danes, bilo je enkratno!
Nič, zdaj pa na šiht. Lep vikend vam želim družba! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 23:04 Naslov sporočila: |
|
|
ob odbri glasbi čas hitro mine
na obisku je bil ma_coule, izjemno razgledan možakar z zelo podobnim glasbenim okusom kot ga premorem sam. ob tej priliki se mu zahvaljujem za muškat(a) in obe galsbeni presenečenji, seveda nisem ostal dolžan (tistega tretjega pa bo moja boljša polovica sigurno vesela ko se vrne, upam samo da ne bo mislila da je bil(a) na obisku kdo drug(a) hehehe).
@ma_coule:
čeprav morda brez soničnih presežkov je bil popoldan/večer zelo prijeten in upam da te nisem 'žejnega pripeljal prek župe'  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|