Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

HI-FI do 1000 €
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 21:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo tudi moj glas gre za to firmo...

Edino kar nisem čisto poštekal pri teh navedbah: pol jurja, 3/4 jurja in jurja... Ali so zvočniki vračunani v to ceno, ali pride to kot dodaten strošek?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 21:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolikor sem danes razumel, tudi zvočniki.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 21:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi meni so rekli, da gre za celoten sistem.

lp
Nazaj na vrh
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 22:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Včeraj sem imel priložnost slišati na hifi show-u sistem za jurja (System fidelity), vzel sem si kar nekaj časa in poslušal. Ko sem ga slišal sem dobil nasmešek od zadovoljstva. Kako to igra zame neverjetno, govorim seveda o tem cenovnem razredu. Ne vem kako bi to igralo pri meni doma ampak tam je bilo super. Energija, živahnost, dinamika in detajli.
Priporočam za v ožji izbor. Zvočniki za enkrat še niso v prodaji, naj bi bili konec leta.
ivann

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 18:48
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 11, 2010 00:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Podpišem. Za jurja je težko dobiti boljši zvok. Je pa res, da so zvok ustvarili prototipi zvočnikov, ki jih še ne prodajajo.
Kot sem bil poučen so odrezani pri 80 Hz, tako da tisti ki so poznali kakšen komad bi hitro ugotovili, da še nekaj manjka na spodnjem področju. Nekaj je prispevala tudi akustika sobe, katero so dobro uredili. Kar nekaj materiala so privlekli noter.
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 11, 2010 08:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lahko kdo napiše o katerih komponentah govorite, kakšna slikca? še za nas ki nismo bili tam.
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 11, 2010 08:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb je napisal/a:
Lahko kdo napiše o katerih komponentah govorite, kakšna slikca? še za nas ki nismo bili tam.

Pa kaj si delal? Razz

Evo ti slikca:
Od zgoraj proti spodaj 1k€, 3/4k€ in 1/2k€.

vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 11, 2010 08:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Malčki so res BP.

Enostavno igrajo glasbo, in igrajo jo "zelo prav" (znotraj svojih omejitev jasno). PA omejitev niti ne moti, ker je celota pravilno zbalansirana in zaokrožena-kar je point.

Če bi moral glasovati za najbolj prepričljivo "komponento" oz. presežek sejma, so poleg Kuzmine 12 inch ročke edini.

Krasen izdelek.

Pa še Tom Evans monobloki, ter delno Tom Evans zvočniki(pri njih nekaj ni štimalo- v osnovi pa dela)
Nazaj na vrh
vojko

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 11, 2010 08:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa da ne bo pomote, lanski Music. Fidelity setup mi je bil manj kot povprečen.
Nazaj na vrh
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 11, 2010 09:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Misliš, SYSTEM FIDELITY !? Wink
vojko

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 11, 2010 09:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Yep. Lapsus lingue.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu