| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2010 20:24 Naslov sporočila: |
|
|
| V podpisu vidim da imaš AudioGD. Si ga direkt od proizvajalca kupil? Si imel kake težave pri uvozu? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tomzzi

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 22:32 Prispevkov: 205
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2010 21:00 Naslov sporočila: |
|
|
Če koga zanima višji rang slušalk lahko le priporočim Beyerdynamic T1.
Jih imam že par mescov in sem z vsakim dnem bolj navdušen.
Za moje pojme ene boljših dynamic slušalk kar sem jih imel. Soundstage je ravno pravšnji. V bistvu so perfektne v skoraj vsakem pogledu.
Nič ne izstopa. Bas, srednji, visoki. Vsega je ravno prav. Odlično se znajdejo v vsaki zvrsti.
Morda največji minus gre nastavljanju headband-a. Udobne so tudi na daljši rok poslušanja. Pa morda bi si želel boljšega materiala ki so ga uporabili za "blazinice"... Ampak ok verjetno kakšno usnje ne bi ravno dobro vplivalo na zvok oziroma to verjetno ne bi bilo to. Bo pač potrebno prej menjat...
Kabel je pa eden boljših kar sem jih videl na slušalkah serijsko.
So pa slušalke odlične za bolj živahno glasbo kot je rock. Imel sem že in preposlušal sem že velik slušalk a ne pomnim, da bi katere tako zaživele v rocku (razen Grado) in bile obenem izjemno natančne z vernim zvokom... Že dolgo nisem tako užival v recimo Rush, Black Sabbath, Led Zeppelin, Pink Floyd in ostali stari šari...
Odlično se znajdejo tudi v fusion, jazz...
Ker mi opisovanje ne gre ravno najbolje od rok bom kratek:
T1 so drage a cenejše od HD800 in v vsakem primeru odlična izbira s katerimi ne moreš zgrešit. Ni mi žal niti evra... Je pa potreben dober amp...
Edit:
pa se opravičujem za rahel offtopic. Vem niso Stax. To je čisto nekaj drugega a vseeno. Ene boljših trenutno na trgu dinamiččnih... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 09:48 Naslov sporočila: |
|
|
| Hja, saj ne dvomim, da gre tako pri Beyerdynamic in pri Sennheiser za vrhunsko stvar, ampak so pa tudi skoraj trikrat dražje od npr. stax 404 (seveda obojne brez ojačevalca). To je tudi potrebno vzeti v razmislek... Ima Beyerdynamic kakšnega zastopnika pri nas? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mac
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 15:19 Prispevkov: 108 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 12:27 Naslov sporočila: |
|
|
| mišolin je napisal/a: | | Hja, saj ne dvomim, da gre tako pri Beyerdynamic in pri Sennheiser za vrhunsko stvar, ampak so pa tudi skoraj trikrat dražje od npr. stax 404 (seveda obojne brez ojačevalca). To je tudi potrebno vzeti v razmislek... Ima Beyerdynamic kakšnega zastopnika pri nas? |
Gledal sem evropske RRP cene, pa ne najdem navedene trikratne razlike:
Beyerdynamic T1 890,00 €
Sennheiser HD 800 999,00 €
Stax SR 404 680,00 € |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 15:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Hm... staxe se dobi za 470 €, beyerdynamic pa sem samo v eni recenziji prebral da so 1300 (ampak sem se sedaj ugotovil da je to USD ne €). Iz tega sem potegnil napačen sklep za 3x razliko. Se opravičujem za kiks. Še vedno pa je žal skoraj 2x. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|