| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
BNE
Pridružen/-a: Sob Okt 2008 15:36 Prispevkov: 1 Kraj: SI
|
Objavljeno: Sob Okt 18, 2008 15:56 Naslov sporočila: Yamaha Receiver RX-V653, V663 |
|
|
Pozdrav vsem!
Sem novi tukaj, zato se opravičujem v kolikor odpiram že obdelane teme. Trenutno izbiram komponente za domači kino, ki naj bi bile primerne tudi za poslušanje glasbe (predvem rock ).
DVD player bom uporabil obstoječ. Čakam, da bo blue-ray bolj razširjen.
Zadevo bom postavil v dnevni prostor, kjer je sedežni kot in TV skupaj na cca. 18m2. Cel prostor pa 35m2.
Glede receiverja sem pristal pri Yamahi: V653 ali pa V663. Ali ima kdo že kaj izkušenj s temi receiverji? Ali se splača vložiti v V663, ali pa razliko nameniti za zvočnike?
Pri zvočnikih sem gledal komplet Yamaha NS-SP7800PN:
http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=553490&CTID=5003000
Žal tega kompleta nisem zasledil pri naših prodajalcih. Pozna kdo kje bi se to dalo dobiti?
Ali je kak drug predlog glede zvočnikov? Gre za komplet za cca. 500EUR. Želja je predvsem, da je možno tudi dovolj dobro poslušati glasbo. Zadnji zvočniki morajo biti samostoječi.
Hvala
LP! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Sob Okt 18, 2008 16:44 Naslov sporočila: |
|
|
Glede zvočnikov...
Za 500€ boš bolj švoh zvočnike za glasbo dobil, če iščeš komplet.
Poglej si malo KEF zvočnike, tut kot komplet so dovolj dobri tut za poslušanje glasbe.
Al pa Monitor Audio! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Okt 18, 2008 18:35 Naslov sporočila: |
|
|
Pri teh dveh firmah za 500€ ne bo dobil kompleta
Komplet za 500€.. edini z samostoječimi zvočniki ki mi pade na pamet je Dali Concept paket, ki pride okoli 500€ v Big Bangu, ne vem pa kako se pokrijejo z Yamaho. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TRIROG
Pridružen/-a: Tor Jul 2008 17:09 Prispevkov: 60 Kraj: Križ
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 17:05 Naslov sporočila: |
|
|
| po mojih izkušnjah ... ne dobro ... yamaha je presvetla in pretrda zanje ... ampak če nisi preveč zahteven in imaš kakšen sub ... tudi zna biti dobro ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Tor Okt 21, 2008 16:54 Naslov sporočila: |
|
|
| Res je, jst sem jih enkrat meu na probi (IKON 2 se mi zdi) in s subom je blo prav poslušljivo!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|