Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Buena Vista Social Club film - iščem!

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 14:41    Naslov sporočila: Buena Vista Social Club film - iščem! Odgovori s citatom

Prosim soforumaše da mi pomagajo najti ta film.

Vnaprej hvala za pomoč!
Lahko tudi na ZS! Wink

Edit:

Dolžina: 1h 41min / 101min
Leto: 1999
Država: ZDA
Režija: Wim Wenders

Razvpit glasbeni dokumentarec Wima Wenders je obudil nesmrtno kubansko glasbo in poskrbel za ponovni preporod že pozabljenih, a prekaljenih glasbenikov starega kova. Ry Cooder se je pred leti ustavil na Kubi in srečal presenetljivo dobre glasbenike, ki so bili v svetu skoraj neznani. S seboj je pripeljal tudi Wima Wendersa, da je zapisal njihovo ustvarjanje in predvsem življenje, ki je neločljivo povezan z glasbo. Z njim posname priljubljeno zgoščenko in jim odpre vrata v svet.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 14:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.cdconnection.com/dvd/search/Buena_Vista_Social_Club
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 14:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

janzi je napisal/a:
http://www.cdconnection.com/dvd/search/Buena_Vista_Social_Club

Janzi,

care! Jaz bi zastonj. Embarassed

Edit:
Pa še danes ga potrebujem. Vsekakor sledi nakup, vkolikor zadovolji vse kriterije. Seveda da želim imeti samo original v kolekciji.
horvi

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 15:36

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 14:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

... imam nekaj doma, bom pogledal popoldne če je taprav ... Wink
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 14:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

horvi je napisal/a:
... imam nekaj doma, bom pogledal popoldne če je taprav ... Wink

Prosim, lepo prosim. Refundiram na vsak način.
Hvala vnaprej.
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 18:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če bi ti bil ok DVD, mislim da ga imam jaz. Samo ne bom doma pred 23h... A nujno rabiš danes?
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 19:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem ga imel, sem se pa rešil polovice filmov, ne vem v kateri je bil, če je bil v tej, ki jo še imam doma, ti šenkam original.
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 19:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam. Če rabiš nujno lahko priletiš iskat.
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 20:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

imaš zs

Nazaj na vrh
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 20:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Alen, jaz imam mladinin DVD. Če bom jutri šel kaj v LJ (kar je verjetno), ti ga lahko prinesem...

Sporoči, če ga še potrebuješ.

LP
Nazaj na vrh
Vinylfan

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 23:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ma ja, jaz pa oba DVD-ja nosim ko opica naokol po Lublan...
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 06, 2010 08:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Spoštovani vsi,

prav neverjetno, koliko se vas je odzvalo na mojo prošnjo. Tukaj ali na ZS.
Kjer se mi je mudilo, a Horvi je bil prvi ki je lahko pomagal, sem izkoristil njegovo pomoč.
Vse skupaj je bilo za prijateljičina starša, katera sta zgodaj danes odrinila na dopust. (Z prenosnikom in filmom.)
Pozno včeraj sem prispel nazaj domov. Sedaj koristim priložnost da se Vam vsem še enkrat prav lepo zahvalim za ponujeno pomoč.
Najboljše od vsega je bil pozitiven vtis, katerega ste vsi pustili pri moji soprogi. Prav ni mogla verjeti kako so popolni tujci pripravljeni pomagati takoj in brez pomislekov.
Sedaj ji bo še bolj jasno, kako je mogoče vabiti "neznane" ljudi sebi na dom na poslušanje glasbe. Laughing

Lepa hvala vsem in lep pozdrav.

Alen
Vinylfan

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 06, 2010 09:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

alenvprekršku je napisal/a:
Najboljše od vsega je bil pozitiven vtis, katerega ste vsi pustili pri moji soprogi. Prav ni mogla verjeti kako so popolni tujci pripravljeni pomagati takoj in brez pomislekov.
Sedaj ji bo še bolj jasno, kako je mogoče vabiti "neznane" ljudi sebi na dom na poslušanje glasbe.

Joj če bi vedeli, da lahko "pomagajo" tvoji ženi bi bil odziv še večji... Sploh če te ne bi bilo doma... Potem bi imela tema že ene 120 strani...

P.S. Upam da razumeš hec... Lep dan
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 06, 2010 09:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
Sedaj ji bo še bolj jasno, kako je mogoče vabiti "neznane" ljudi sebi na dom na poslušanje glasbe.

Joj če bi vedeli, da lahko "pomagajo" tvoji ženi bi bil odziv še večji... Sploh če te ne bi bilo doma... Potem bi imela tema že ene 120 strani...

Ta naš "audiofilski svet" in druženja, šele počasi začenja razumeti.
Seveda da nič ne bi mogel imeti brez nje in njenega privoljenja, oz. ti. WAF-a.
Malo ji ni bilo jasno "kaj imamo za slišati novega, eni pri drugih" Very Happy

Hec sem razumel, ni pene.
Vprašanje je, kaj bi prej posodili. Partnerja/ko ali Hi-Fi!

Question Laughing
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 06, 2010 09:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:

Ta naš "audiofilski svet" in druženja, šele počasi začenja razumeti.
Seveda da nič ne bi mogel imeti brez nje in njenega privoljenja, oz. ti. WAF-a.
Malo ji ni bilo jasno "kaj imamo za slišati novega, eni pri drugih" Very Happy

Hec sem razumel, ni pene.
Vprašanje je, kaj bi prej posodili. Partnerja/ko ali Hi-Fi!

Question Laughing

tle pa res ni dvoma ! Wink
Very Happy
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu