Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kje kupovati hi-fi najbolj poceni?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 31, 2010 09:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bobo13 je napisal/a:
javlja se idejni vodja teme: zanima me predvsem nov Hi-fi - predvsem zaradi neizkušenosti. Bi pa za v primeru ustrezne cene si upal tudi vzet kakšen ex-demo.

Ne verjamem, da je v Angliji ali kjer koli drugod kakšna trgovina, ki bi imela kar povprek vse ceneje kot konkurenčne trgovine.
Po moje je pravilna pot ta: najprej nam mora biti jasno, kaj želimo/potrebujemo, potem pa to poiskati po najbolj ugodni ceni, upoštevajoč še vse drugo, kar je že bilo našteto (garancija, servis, zanesljivost trgovca ....).
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 31, 2010 09:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bobo13 je napisal/a:
javlja se idejni vodja teme: zanima me predvsem nov Hi-fi - predvsem zaradi neizkušenosti. Bi pa za v primeru ustrezne cene si upal tudi vzet kakšen ex-demo.

Sam boš moral malo preklikat po internetu. Splošnega odgovora ni. Proizvajalci ponavadi ponujajo informacije o distributerjih, kjer lahko preveriš cene.

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 31, 2010 09:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

markoni je napisal/a:
DOLAR je napisal/a:
Kaj je dobro za hifi sceno? Jaz se raje vprašam kaj je dobro za kupca? Če si prodajalec potem te verjetno skrbi hifi scena Laughing

Ko kritizirate provizije Ebaya se raje spomnite na marže pri kablih. Sicer pa je že spodnja slika pri ojačevalcih zelo zgovorna o hifi sceni:

http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_adb&id=246

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390165956700&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Ebay je slab za hifi sceno, ta je pa dobra.

Local pick up only !!!!!!

Če ne veš dosti o Ebayu potem raje ne piši o njem.
Nazaj na vrh
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 31, 2010 10:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR je napisal/a:
markoni je napisal/a:
DOLAR je napisal/a:
Kaj je dobro za hifi sceno? Jaz se raje vprašam kaj je dobro za kupca? Če si prodajalec potem te verjetno skrbi hifi scena Laughing

Ko kritizirate provizije Ebaya se raje spomnite na marže pri kablih. Sicer pa je že spodnja slika pri ojačevalcih zelo zgovorna o hifi sceni:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390165956700&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Nič nevem, samo 10 let in kašnih 100 nakupov !!!!!!
Pa še to kar primerjaš Unisona na ebay, to se dogaja "mogoče" enkrat na leto. Si pripravljen čakat kašno leto na ebay za to kar želiš ????
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 31, 2010 10:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
markoni je napisal/a:
Naslov je Kje kupovati hi-fi najbolj poceni?
Nema djabe ni kod babe !!!

Tačno.Ali ima kod nekih baba jefinije.

Tale ti še plača...
http://www.frogview.com/uploadimages3/48ea4cac300bd3.62577383frogview-gallery.jpg
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 31, 2010 10:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

saso68 je napisal/a:
pasuljaris je napisal/a:
markoni je napisal/a:
Naslov je Kje kupovati hi-fi najbolj poceni?
Nema djabe ni kod babe !!!

Tačno.Ali ima kod nekih baba jefinije.

Tale ti še plača...
http://www.frogview.com/uploadimages3/48ea4cac300bd3.62577383frogview-gallery.jpg

Ma ja, nekako si je treba v potu svojega obraza zaslužiti za ljubi kruhek.
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 31, 2010 11:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

markoni je napisal/a:
DOLAR je napisal/a:
markoni je napisal/a:
DOLAR je napisal/a:

Nič nevem, samo 10 let in kašnih 100 nakupov !!!!!!
Pa še to kar primerjaš Unisona na ebay, to se dogaja "mogoče" enkrat na leto. Si pripravljen čakat kašno leto na ebay za to kar želiš ????

Potem bi lahko vedel, da se local pick up lahko naredi na razno razne načine Smile
Unisona sem videl slučajno, me sploh ne zanima. Ceno sem si pa zapomnil, ker vem da je RRP novega 4 jurje EUR. Čakam lahko jaz 10 let, ker si nič prav hudo ne želim Laughing kupujem pa raje ugodno kot po 4 jurje. Če kupš za 4 jurje boš s težkim srcem prodajal za pol cene, ko se odločiš zamenjat. To se pa zgodi prej kot slej.
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 31, 2010 11:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

saso68 je napisal/a:

Tale ti še plača...

Joj ne !!!
Pa ravno sedaj, med malico, sem šel odpirat to fotografijo Evil or Very Mad .

Audiohedonist
Nazaj na vrh
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 31, 2010 13:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja seveda se da, letalska karta pa.............hec....
Lepo da ni euforije 10 let, žal pri meni je toda za drobne upgrade. Tudi ne menjavam komponente ker ni potrebe. 13 let me ni mikal da bi prodal ker dela in dela in mater dobro dela !!!
Smo pač različni. Eni plačajo enkrat pa mir, drugi pač šaflajo, trange frange do neskončnega.
Very Happy
igorm

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 02, 2010 06:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
......
O licenčni izdelavi v Bolgariji pa ne more biti govora, saj bi se potem po logiki nizke cene tam delali tudi vsi ostali izdelki skupine Klipsch.

Krokar, kaže da sem imel prav. Klipschi iz Technomarketa SO proizvedeni v Bolgariji. Če ne drugega jih je ceneje pritovoriti do sem kot iz Kitajske, mar ne? In vsi Klipschi vsaj RF serije v Technomarketu imajo tako napisano.
Embarassed
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 02, 2010 11:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekatere stvari mi gre za zaupati, ker jih res poznam!Izdam lahko toliko, da sem že sodeloval na komercialnih razgovorih z njihovo centralo.
Technomarket je bolgarska firma in pogodbe o dobavah podpisujejo centralno.Tudi centralno skladišče se nahaja v Bolgariji, od koder potem pride večina blaga.In tako je seveda nekdo pri Technomarketu na info listek pač zapisal, da so zvočniki tudi kar narejeni v Bolgariji.
Sam sicer ne mislim, da bi to bilo v naprej kaj slabega, a povem, da bi ne bilo krive vere!
Po večih preizkusih lahko sicer rečem, da za ta denar ni boljše kombinacije za hišni kino kot pa je RF-82/RC-64/RW-12d, ki jo trenutno imam in je bila v celoti kupljena pri Technomarketu za cca 60% cene kot je sicer običajna v Evropi!
Ob kritičnih pripombah, ki jih je pričakovati, pa prosim, da upoštevate poudarjeni tisk!
Nazaj na vrh
igorm

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 02, 2010 13:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Neee, sploh ne gre za kritiko kakovosti ali izvora. Bolj sem šel sebe prepričat, ali se prav spominjam glede oznake proizvodnje. Še en dokaz, da managementu v Technomarketu res kaj manjka. Zanimivo, da na škatlah od Klipschov pa ne piše nič glede "Made in..." temveč le, da so proizvedeni po specifikaciji Klipsch USA itd.
Tudi pri meni so bili že skoraj kupljeni, ampak sem se po temeljitem preizkusu raje odločil za nove Heco Celan 700 za približno isto ceno za par.

Dejstvo je, da so tile Klipschi v Technomarketu v Sloveniji med novo robo verjetno še vedno eden najboljših "price/performance" nakupov.
Nazaj na vrh
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 02, 2010 13:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

igorm je napisal/a:
Neee, sploh ne gre za kritiko kakovosti ali izvora. Bolj sem šel sebe prepričat, ali se prav spominjam glede oznake proizvodnje. Še en dokaz, da managementu v Technomarketu res kaj manjka. Zanimivo, da na škatlah od Klipschov pa ne piše nič glede "Made in..." temveč le, da so proizvedeni po specifikaciji Klipsch USA itd.
Tudi pri meni so bili že skoraj kupljeni, ampak sem se po temeljitem preizkusu raje odločil za nove Heco Celan 700 za približno isto ceno za par.

Dejstvo je, da so tile Klipschi v Technomarketu v Sloveniji med novo robo verjetno še vedno eden najboljših "price/performance" nakupov.

Zdravo

A Heco Celan se tudi dobi v Tehnomarketu?

lp
Nazaj na vrh
igorm

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 02, 2010 14:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Žal ne. Nakaj časa nazaj so imeli samo za ta Celan 700 neverjetno nizko ceno na mimovrste.com (po moje so prodajali par za ceno enega kosa, vsaj po primerjavi cen v tujini), sedaj pa jih žal ni več dobiti tako ugodno.

Kolikor sem videl v Technomarketu imajo večinoma le Jamo, Klipsch, Energy, Mirage,...
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 02, 2010 15:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če se kdo spomni, sem svoj čas opozoril na te Heco!Bil je odličen nakup, za čisti stereo pa so verjetno celo boljši od Klipschov.
Heco je vmes menjal linijo Celan(zanimivo:na začetku je bil Elan, pa so morali seveda zaradi sodne odločbe naziv menjati!), a nova ni tako bistveno boljša kot je dražja!
Ampak to je bilo in se zna ponoviti tudi pri Klipschu!
Kot je bilo že zgoraj zapisano:Technomarket ima tako dobre cene le za izdelke firm, ki delajo v okviru grupe Klipsch:Jamo, Energy in Mirage.Malo ven iz tega konteksta je tudi ponudba določenih tipov boxov od Yamahe.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja
Stran 6 od 7

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu