| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 09:37 Naslov sporočila: |
|
|
| bobo13 je napisal/a: | | javlja se idejni vodja teme: zanima me predvsem nov Hi-fi - predvsem zaradi neizkušenosti. Bi pa za v primeru ustrezne cene si upal tudi vzet kakšen ex-demo. |
Ne verjamem, da je v Angliji ali kjer koli drugod kakšna trgovina, ki bi imela kar povprek vse ceneje kot konkurenčne trgovine.
Po moje je pravilna pot ta: najprej nam mora biti jasno, kaj želimo/potrebujemo, potem pa to poiskati po najbolj ugodni ceni, upoštevajoč še vse drugo, kar je že bilo našteto (garancija, servis, zanesljivost trgovca ....). _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 09:53 Naslov sporočila: |
|
|
| bobo13 je napisal/a: | | javlja se idejni vodja teme: zanima me predvsem nov Hi-fi - predvsem zaradi neizkušenosti. Bi pa za v primeru ustrezne cene si upal tudi vzet kakšen ex-demo. |
Sam boš moral malo preklikat po internetu. Splošnega odgovora ni. Proizvajalci ponavadi ponujajo informacije o distributerjih, kjer lahko preveriš cene.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 09:58 Naslov sporočila: |
|
|
| markoni je napisal/a: |
Local pick up only !!!!!! |
Če ne veš dosti o Ebayu potem raje ne piši o njem. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 10:10 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | | markoni je napisal/a: |
Nič nevem, samo 10 let in kašnih 100 nakupov !!!!!!
Pa še to kar primerjaš Unisona na ebay, to se dogaja "mogoče" enkrat na leto. Si pripravljen čakat kašno leto na ebay za to kar želiš ???? _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 10:36 Naslov sporočila: |
|
|
| pasuljaris je napisal/a: | | markoni je napisal/a: | Naslov je Kje kupovati hi-fi najbolj poceni?
Nema djabe ni kod babe !!! |
Tačno.Ali ima kod nekih baba jefinije. |
Tale ti še plača...
http://www.frogview.com/uploadimages3/48ea4cac300bd3.62577383frogview-gallery.jpg _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 10:52 Naslov sporočila: |
|
|
Ma ja, nekako si je treba v potu svojega obraza zaslužiti za ljubi kruhek. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 11:17 Naslov sporočila: |
|
|
| markoni je napisal/a: | | DOLAR je napisal/a: | | markoni je napisal/a: |
Nič nevem, samo 10 let in kašnih 100 nakupov !!!!!!
Pa še to kar primerjaš Unisona na ebay, to se dogaja "mogoče" enkrat na leto. Si pripravljen čakat kašno leto na ebay za to kar želiš ???? |
Potem bi lahko vedel, da se local pick up lahko naredi na razno razne načine
Unisona sem videl slučajno, me sploh ne zanima. Ceno sem si pa zapomnil, ker vem da je RRP novega 4 jurje EUR. Čakam lahko jaz 10 let, ker si nič prav hudo ne želim kupujem pa raje ugodno kot po 4 jurje. Če kupš za 4 jurje boš s težkim srcem prodajal za pol cene, ko se odločiš zamenjat. To se pa zgodi prej kot slej. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 11:18 Naslov sporočila: |
|
|
Joj ne !!!
Pa ravno sedaj, med malico, sem šel odpirat to fotografijo . _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 13:33 Naslov sporočila: |
|
|
Ja seveda se da, letalska karta pa.............hec....
Lepo da ni euforije 10 let, žal pri meni je toda za drobne upgrade. Tudi ne menjavam komponente ker ni potrebe. 13 let me ni mikal da bi prodal ker dela in dela in mater dobro dela !!!
Smo pač različni. Eni plačajo enkrat pa mir, drugi pač šaflajo, trange frange do neskončnega.
 _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igorm
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33 Prispevkov: 169 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 06:45 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | ......
O licenčni izdelavi v Bolgariji pa ne more biti govora, saj bi se potem po logiki nizke cene tam delali tudi vsi ostali izdelki skupine Klipsch. |
Krokar, kaže da sem imel prav. Klipschi iz Technomarketa SO proizvedeni v Bolgariji. Če ne drugega jih je ceneje pritovoriti do sem kot iz Kitajske, mar ne? In vsi Klipschi vsaj RF serije v Technomarketu imajo tako napisano.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 11:40 Naslov sporočila: |
|
|
Nekatere stvari mi gre za zaupati, ker jih res poznam!Izdam lahko toliko, da sem že sodeloval na komercialnih razgovorih z njihovo centralo.
Technomarket je bolgarska firma in pogodbe o dobavah podpisujejo centralno.Tudi centralno skladišče se nahaja v Bolgariji, od koder potem pride večina blaga.In tako je seveda nekdo pri Technomarketu na info listek pač zapisal, da so zvočniki tudi kar narejeni v Bolgariji.
Sam sicer ne mislim, da bi to bilo v naprej kaj slabega, a povem, da bi ne bilo krive vere!
Po večih preizkusih lahko sicer rečem, da za ta denar ni boljše kombinacije za hišni kino kot pa je RF-82/RC-64/RW-12d, ki jo trenutno imam in je bila v celoti kupljena pri Technomarketu za cca 60% cene kot je sicer običajna v Evropi!
Ob kritičnih pripombah, ki jih je pričakovati, pa prosim, da upoštevate poudarjeni tisk! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igorm
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 13:42 Naslov sporočila: |
|
|
Neee, sploh ne gre za kritiko kakovosti ali izvora. Bolj sem šel sebe prepričat, ali se prav spominjam glede oznake proizvodnje. Še en dokaz, da managementu v Technomarketu res kaj manjka. Zanimivo, da na škatlah od Klipschov pa ne piše nič glede "Made in..." temveč le, da so proizvedeni po specifikaciji Klipsch USA itd.
Tudi pri meni so bili že skoraj kupljeni, ampak sem se po temeljitem preizkusu raje odločil za nove Heco Celan 700 za približno isto ceno za par.
Dejstvo je, da so tile Klipschi v Technomarketu v Sloveniji med novo robo verjetno še vedno eden najboljših "price/performance" nakupov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 13:48 Naslov sporočila: |
|
|
| igorm je napisal/a: | Neee, sploh ne gre za kritiko kakovosti ali izvora. Bolj sem šel sebe prepričat, ali se prav spominjam glede oznake proizvodnje. Še en dokaz, da managementu v Technomarketu res kaj manjka. Zanimivo, da na škatlah od Klipschov pa ne piše nič glede "Made in..." temveč le, da so proizvedeni po specifikaciji Klipsch USA itd.
Tudi pri meni so bili že skoraj kupljeni, ampak sem se po temeljitem preizkusu raje odločil za nove Heco Celan 700 za približno isto ceno za par.
Dejstvo je, da so tile Klipschi v Technomarketu v Sloveniji med novo robo verjetno še vedno eden najboljših "price/performance" nakupov. |
Zdravo
A Heco Celan se tudi dobi v Tehnomarketu?
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igorm
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 14:01 Naslov sporočila: |
|
|
Žal ne. Nakaj časa nazaj so imeli samo za ta Celan 700 neverjetno nizko ceno na mimovrste.com (po moje so prodajali par za ceno enega kosa, vsaj po primerjavi cen v tujini), sedaj pa jih žal ni več dobiti tako ugodno.
Kolikor sem videl v Technomarketu imajo večinoma le Jamo, Klipsch, Energy, Mirage,... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 15:01 Naslov sporočila: |
|
|
Če se kdo spomni, sem svoj čas opozoril na te Heco!Bil je odličen nakup, za čisti stereo pa so verjetno celo boljši od Klipschov.
Heco je vmes menjal linijo Celan(zanimivo:na začetku je bil Elan, pa so morali seveda zaradi sodne odločbe naziv menjati!), a nova ni tako bistveno boljša kot je dražja!
Ampak to je bilo in se zna ponoviti tudi pri Klipschu!
Kot je bilo že zgoraj zapisano:Technomarket ima tako dobre cene le za izdelke firm, ki delajo v okviru grupe Klipsch:Jamo, Energy in Mirage.Malo ven iz tega konteksta je tudi ponudba določenih tipov boxov od Yamahe. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|