Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Sony str de695 , težave
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Tt11be

Pridružen/-a: Pet Nov 2009 22:47
Kraj: lJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 16:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 receiver je pogledal posameznik , glede stroškov , še neve koliko bi znašali , ker se mora pozanimat koliko stanejo deli. Drugače pa baje nad 50 eur nevem upam ,da manj. Ugotovil sem ,da je najboljši kupit novo in je potem mir.Kaj pravite se bi splačalo za ta receiver za popravilo odšteti 70 eur . Zdaj ko sem ga odprl sem videl ,da naj bi imel kar kvalitetno sestavo Elna kondenzatorji, po večini , sem pa tja pa tudi kakšen Jamicon. Torej je zadeva tako kvalitetna kar se zvokovne karakteristike tiče ,da se bi splačalo popravljat. Še sam nevem ali prodat in obvestit kupca o napaki, ali ga naj dam popravit.

Hvala za odgovor
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Tt11be

Pridružen/-a: Pet Nov 2009 22:47
Kraj: lJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 23:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Težava je začasno rešena , iz interneta sem si naložil servisna navodila. In izvedel glavni (reset) ponastavitev receiverja . Da se je receiver povrnil na tovarniške nastavitve sem pritisnil kombinacijo tipk surr back decoding potem tunning in potem tipko za vklop izpisalo je factory settings . Sedaj ima očitno bolj izrazite base in visoke tone.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu