Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zvočniki Jamo C403 in drugi- kateri receiver

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
marko69

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 19:58
Kraj: Zasavje

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 25, 2010 20:14    Naslov sporočila: Zvočniki Jamo C403 in drugi- kateri receiver Odgovori s citatom

Lep pozdrav vsem skupaj!
Na podlagi nasveta in ugodne ponudbe sem kupil komplet zvočnikov za hišni kino znamke JAMO. Zaradi omejenega prostora sem vzel komplet s fronti C403, center C400 ter sur. c401. Morebiti v prihodnosti še Jamo c 407. Želel bi imeti tudi kolikor toliko dober zvok za glasbo, zato mi prosim povejte svoje mnenje za nakup receiverja. V načrtu imam nakup Denona 1910 oz. HK 160 oz. 255. Ali je to TO za ta komplet zvočnikov? Kateri SUB bi najbolje šel k temu kompletu?
Najlepše hvala za odgovor!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 25, 2010 20:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lexicon rv-5
Nazaj na vrh
Andrej T.

Pridružen/-a: Sob Dec 2009 19:55
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 14:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Onkyo 607
Nazaj na vrh
marko69

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 19:58
Kraj: Zasavje

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 18:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lexicon mi ni znan, niti ne vem, kje ga prodajajo. Budget za receiver je sicer cca. 400 do 500 EUR, me pa zanima, zakaj bi bil Onkyo boljši kot Denon oz. HK, seveda v kombinaciji z navedenimi zvočniki?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu