Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zanimivi koncerti
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 00:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V četrtek je v Creinativi v Kranju lep jazz večer :

Več informacij in nekaj promo glasbe je na: http://www.creinativa.si/Arhiv/2009/kon09_KajaDraksler/
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 14:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Koncert in dogodek leta, kar se mene tiče:

predstavitev novega albuma SAGA, skupine SIDDHARTA

Vstopnica (kot lahko vidite) je zagotovljena, grem pa skupaj z svojim bratom, nečakom in najboljšim prijateljem.

To bo darilo samemu sebi za rojstni dan, ki sledi teden dni kasneje. Ker bom prenočil v Ljubljani in se vračam v nedeljo, bo spet "padel skozi" DIY event na Vranskem.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 18:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uffff Before, to bo nekaj zate, velikega ljubitelja Siddharte. Cool Veselim se s tabo! Razz

Jaz pa komaj čakam jutri na vokalno ekstazo s prejšnje strani. To bo nekaj za mojo dušo. Razz

lp
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 21:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Uffff Before, to bo nekaj zate, velikega ljubitelja Siddharte. Cool Veselim se s tabo! Razz

Jaz pa komaj čakam jutri na vokalno ekstazo s prejšnje strani. To bo nekaj za mojo dušo. Razz

lp

Delček te ekstaze smo lahko doživeli že včeraj, ko so nastopili Billu Clintonu v čast ob koncu njegovega predavanja v Cankarjevem domu (dogodek je neposredno prenašala nacionalka na prvem programu). Takšne predstave "pevskega zbora" še nisem videl. Verjamem, da bo prava poslastica.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 21:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz bom tudi mogoče šel na siddharto, nisem pa še prepričan:)

Sem pa bil včeraj na Prog Nation 2009.
In lahko rečem samo: Shocked Shocked Shocked

Igrali pa so Opeth, Dream Theater, Unexpect ter Bigelf.

Za Portnoya sem bil že prej prepričan da je odličen bobnar, zdaj pa nekako vem, da na tem svetu človeka z več občutka za ritem in več tehnike pač ni Shocked
before

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 21:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Jaz bom tudi mogoče šel na siddharto, nisem pa še prepričan:)

Odloči se čim prej, saj vstopnic ni na pretek...

Audiohedonist
Nazaj na vrh
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 22:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za Portnoya sem bil že prej prepričan da je odličen bobnar, zdaj pa nekako vem, da na tem svetu človeka z več občutka za ritem in več tehnike pač ni Shocked

Tony Buck od Necksov! Cel komad (50 minut) drži isti ritem-brez napake. Shit! Prava mašina, pa še kakšna japonska filozofija mora biti vmes.
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 22:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:

Tony Buck od Necksov! Cel komad (50 minut) drži isti ritem-brez napake. Shit! Prava mašina, pa še kakšna japonska filozofija mora biti vmes.

Zveni zanimivo. Jaz recimo portnoya nisem nekaj časa maral, ker mi je igral nekako brez občutka, čeprav tehničar je vrhunski. Ne igra toliko običajnih ritmov, ampak bolj kakšne progresivne zadeve, 7/8 in podobno..

Sicer najljubši pa mi je zadnjih nekaj let Mark Zonder.

http://www.youtube.com/watch?v=khHuXQBvlVk

http://www.youtube.com/watch?v=gU_2qxo97tM

http://www.youtube.com/watch?v=LB9HhlgSs_s

Sicer je glasba subjektivna, ampak sem potem ugotovil da ni všeč samo meni:

Portnoy has won 23 awards from Modern Drummer magazine, including "Best Up & Coming Talent" (once) "Best Clinician" (two times), "Best Educational Video/DVD" (two times), "Best recorded performance" (6 times) and "Best Progressive Rock Drummer" (for 12 consecutive years), and is also the second youngest person (at 37 years of age) to be inducted into the Rock Drummer Hall of Fame since Neil Peart was inducted in 1983 (at 31 years of age).

JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 09, 2009 14:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Težko pričakovani četrkov (ukinjeni) koncert Kaje Draksler je danes v Creinativi - WWW.CREINATIVA.SI

mišolin

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 09, 2009 15:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

18. november Mala dvorana Doma sportova - Zagreb:

TOMMY EMMANUEL.

Tako je bilo leta 2005:

http://www.youtube.com/watch?v=WIWSVTaytOw

Nisem ga še videl v živo in bom kr izkoristil to priložnost.
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 09, 2009 20:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A gre kdo dons na Marcusa Millerja !!?? Very Happy
orc.perc

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05
Kraj: Posr.Park

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 11, 2009 15:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
audiofill je napisal/a:

lp

Delček te ekstaze smo lahko doživeli že včeraj, ko so nastopili Billu Clintonu v čast ob koncu njegovega predavanja v Cankarjevem domu (dogodek je neposredno prenašala nacionalka na prvem programu). Takšne predstave "pevskega zbora" še nisem videl. Verjamem, da bo prava poslastica.

oprosti, ampak tako kilavega zbora pa pri nas že dolgo ni bilo, razen ad hoc zborov ki krulijo pri Mariotu. Pa kako se hvalijo s svojim UTube "hitom" in miljoni ogledov, kritike pa med komentarji takoj izločijo, sami sebe farbajo. Ajde, ritem sekcija in soli, to še gre, zbor pa je pod vsako kritiko.
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 11, 2009 18:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes v Gromki:
ELI KESZLER (ZDA)
Eli Keszler - bobni, uglašene krotale, zvonovi, činele, tolkala na lok, strunska glasbila, objekti, elektrofonija
http://www.klubgromka.org/index.php?mode=program&id=2267

Eksplozija raznoraznih zvokov. Ki bo seveda posneta in predvajana na Vranskem. Torej, poslušajte v živo in kasneje na sistemu. Lahko tudi na svojem. Potem pa se lahko pogovarjamo o referenci ... In o dinamiki , ki redko domuje na medijih .

Opozorilo. Taka izkušnja vam lahko izprazni denarnico. Nikoli več ne bo, kot je bilo brez nje.
before

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 11, 2009 19:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

orc.perc je napisal/a:
before je napisal/a:
audiofill je napisal/a:

lp

oprosti, ampak tako kilavega zbora pa pri nas že dolgo ni bilo, razen ad hoc zborov ki krulijo pri Mariotu. Pa kako se hvalijo s svojim UTube "hitom" in miljoni ogledov, kritike pa med komentarji takoj izločijo, sami sebe farbajo. Ajde, ritem sekcija in soli, to še gre, zbor pa je pod vsako kritiko.

Nisem nek "zborofil", da bi častil "ortodoksno" zborovsko petje, ko pa me ne pritegne (vsaj če spremljam preko TV-ja). Meni je bilo enostavno všeč, za poznavalce pa je to morda herezija ali kič Wink . V živo pa običajno slišim pevski zbor(ček), kako ironično, na pogrebih.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 01:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:
Danes v Gromki:
ELI KESZLER (ZDA)
Eli Keszler - bobni, uglašene krotale, zvonovi, činele, tolkala na lok, strunska glasbila, objekti, elektrofonija
http://www.klubgromka.org/index.php?mode=program&id=2267

Po koncertu.
Res je bila eksplozija udarcev. Raznoraznih. One man bobnar. Tole bo odličen material za test sistemov. Pazite se!
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Naslednja
Stran 11 od 14

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu