| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 00:08 Naslov sporočila: |
|
|
V četrtek je v Creinativi v Kranju lep jazz večer :
Več informacij in nekaj promo glasbe je na: http://www.creinativa.si/Arhiv/2009/kon09_KajaDraksler/ _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 14:56 Naslov sporočila: |
|
|
Koncert in dogodek leta, kar se mene tiče:
predstavitev novega albuma SAGA, skupine SIDDHARTA
Vstopnica (kot lahko vidite) je zagotovljena, grem pa skupaj z svojim bratom, nečakom in najboljšim prijateljem.
To bo darilo samemu sebi za rojstni dan, ki sledi teden dni kasneje. Ker bom prenočil v Ljubljani in se vračam v nedeljo, bo spet "padel skozi" DIY event na Vranskem. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 18:39 Naslov sporočila: |
|
|
Uffff Before, to bo nekaj zate, velikega ljubitelja Siddharte. Veselim se s tabo!
Jaz pa komaj čakam jutri na vokalno ekstazo s prejšnje strani. To bo nekaj za mojo dušo.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 21:29 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Uffff Before, to bo nekaj zate, velikega ljubitelja Siddharte. Veselim se s tabo!
Jaz pa komaj čakam jutri na vokalno ekstazo s prejšnje strani. To bo nekaj za mojo dušo.
lp |
Delček te ekstaze smo lahko doživeli že včeraj, ko so nastopili Billu Clintonu v čast ob koncu njegovega predavanja v Cankarjevem domu (dogodek je neposredno prenašala nacionalka na prvem programu). Takšne predstave "pevskega zbora" še nisem videl. Verjamem, da bo prava poslastica. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 21:42 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bom tudi mogoče šel na siddharto, nisem pa še prepričan:)
Sem pa bil včeraj na Prog Nation 2009.
In lahko rečem samo:
Igrali pa so Opeth, Dream Theater, Unexpect ter Bigelf.
Za Portnoya sem bil že prej prepričan da je odličen bobnar, zdaj pa nekako vem, da na tem svetu človeka z več občutka za ritem in več tehnike pač ni  _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 21:55 Naslov sporočila: |
|
|
| Pestilence. je napisal/a: | Jaz bom tudi mogoče šel na siddharto, nisem pa še prepričan:)
|
Odloči se čim prej, saj vstopnic ni na pretek... _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 22:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Pestilence. je napisal/a: | Za Portnoya sem bil že prej prepričan da je odličen bobnar, zdaj pa nekako vem, da na tem svetu človeka z več občutka za ritem in več tehnike pač ni  |
Tony Buck od Necksov! Cel komad (50 minut) drži isti ritem-brez napake. Shit! Prava mašina, pa še kakšna japonska filozofija mora biti vmes. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 22:27 Naslov sporočila: |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | | Pestilence. je napisal/a: | Za Portnoya sem bil že prej prepričan da je odličen bobnar, zdaj pa nekako vem, da na tem svetu človeka z več občutka za ritem in več tehnike pač ni  |
Tony Buck od Necksov! Cel komad (50 minut) drži isti ritem-brez napake. Shit! Prava mašina, pa še kakšna japonska filozofija mora biti vmes. |
Zveni zanimivo. Jaz recimo portnoya nisem nekaj časa maral, ker mi je igral nekako brez občutka, čeprav tehničar je vrhunski. Ne igra toliko običajnih ritmov, ampak bolj kakšne progresivne zadeve, 7/8 in podobno..
Sicer najljubši pa mi je zadnjih nekaj let Mark Zonder.
http://www.youtube.com/watch?v=khHuXQBvlVk
http://www.youtube.com/watch?v=gU_2qxo97tM
http://www.youtube.com/watch?v=LB9HhlgSs_s
Sicer je glasba subjektivna, ampak sem potem ugotovil da ni všeč samo meni:
Portnoy has won 23 awards from Modern Drummer magazine, including "Best Up & Coming Talent" (once) "Best Clinician" (two times), "Best Educational Video/DVD" (two times), "Best recorded performance" (6 times) and "Best Progressive Rock Drummer" (for 12 consecutive years), and is also the second youngest person (at 37 years of age) to be inducted into the Rock Drummer Hall of Fame since Neil Peart was inducted in 1983 (at 31 years of age). _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Pon Nov 09, 2009 14:56 Naslov sporočila: |
|
|
Težko pričakovani četrkov (ukinjeni) koncert Kaje Draksler je danes v Creinativi - WWW.CREINATIVA.SI
 _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Nov 09, 2009 15:55 Naslov sporočila: |
|
|
18. november Mala dvorana Doma sportova - Zagreb:
TOMMY EMMANUEL.
Tako je bilo leta 2005:
http://www.youtube.com/watch?v=WIWSVTaytOw
Nisem ga še videl v živo in bom kr izkoristil to priložnost. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Nov 09, 2009 20:13 Naslov sporočila: |
|
|
A gre kdo dons na Marcusa Millerja !!??  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
orc.perc
Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05 Prispevkov: 527 Kraj: Posr.Park
|
Objavljeno: Sre Nov 11, 2009 15:16 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | Uffff Before, to bo nekaj zate, velikega ljubitelja Siddharte. Veselim se s tabo!
lp |
Delček te ekstaze smo lahko doživeli že včeraj, ko so nastopili Billu Clintonu v čast ob koncu njegovega predavanja v Cankarjevem domu (dogodek je neposredno prenašala nacionalka na prvem programu). Takšne predstave "pevskega zbora" še nisem videl. Verjamem, da bo prava poslastica. |
oprosti, ampak tako kilavega zbora pa pri nas že dolgo ni bilo, razen ad hoc zborov ki krulijo pri Mariotu. Pa kako se hvalijo s svojim UTube "hitom" in miljoni ogledov, kritike pa med komentarji takoj izločijo, sami sebe farbajo. Ajde, ritem sekcija in soli, to še gre, zbor pa je pod vsako kritiko. _________________ -1/3oct.REar |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Sre Nov 11, 2009 18:20 Naslov sporočila: |
|
|
Danes v Gromki:
ELI KESZLER (ZDA)
Eli Keszler - bobni, uglašene krotale, zvonovi, činele, tolkala na lok, strunska glasbila, objekti, elektrofonija
http://www.klubgromka.org/index.php?mode=program&id=2267
Eksplozija raznoraznih zvokov. Ki bo seveda posneta in predvajana na Vranskem. Torej, poslušajte v živo in kasneje na sistemu. Lahko tudi na svojem. Potem pa se lahko pogovarjamo o referenci ... In o dinamiki , ki redko domuje na medijih .
Opozorilo. Taka izkušnja vam lahko izprazni denarnico. Nikoli več ne bo, kot je bilo brez nje. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Sre Nov 11, 2009 19:55 Naslov sporočila: |
|
|
| orc.perc je napisal/a: | | before je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | Uffff Before, to bo nekaj zate, velikega ljubitelja Siddharte. Veselim se s tabo!
lp |
Delček te ekstaze smo lahko doživeli že včeraj, ko so nastopili Billu Clintonu v čast ob koncu njegovega predavanja v Cankarjevem domu (dogodek je neposredno prenašala nacionalka na prvem programu). Takšne predstave "pevskega zbora" še nisem videl. Verjamem, da bo prava poslastica. |
oprosti, ampak tako kilavega zbora pa pri nas že dolgo ni bilo, razen ad hoc zborov ki krulijo pri Mariotu. Pa kako se hvalijo s svojim UTube "hitom" in miljoni ogledov, kritike pa med komentarji takoj izločijo, sami sebe farbajo. Ajde, ritem sekcija in soli, to še gre, zbor pa je pod vsako kritiko. |
Nisem nek "zborofil", da bi častil "ortodoksno" zborovsko petje, ko pa me ne pritegne (vsaj če spremljam preko TV-ja). Meni je bilo enostavno všeč, za poznavalce pa je to morda herezija ali kič . V živo pa običajno slišim pevski zbor(ček), kako ironično, na pogrebih. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Čet Nov 12, 2009 01:18 Naslov sporočila: |
|
|
Po koncertu.
Res je bila eksplozija udarcev. Raznoraznih. One man bobnar. Tole bo odličen material za test sistemov. Pazite se! _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
 |
Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu
-> CD, Vinil, DVD, Blu-ray |
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14 Naslednja
|
| Stran 11 od 14 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|