Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Si zaposlen? Prosim za tvoj glas

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 24, 2009 12:03    Naslov sporočila: Si zaposlen? Prosim za tvoj glas Odgovori s citatom

v okviru podiplomskega študija na Fakulteti za šport pripravljam raziskovalno nalogo z naslovom Vpliv športne dejavnosti na medosebne odnose v podjetju. Zelo bi bila vesela, če bi si lahko vzeli nekaj minut časa za izpolnitev ankete, ki se nahaja na spletni strani:
http://www.sport-slo.net/phpESP/public/survey.php?name=odnosi

Sodelovanje v raziskavi je prostovoljno ter anonimno, rezultati bodo uporabljeni zgolj v namen raziskave. V kolikor imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, se lahko obrnete na email: polona.krsmanc@gmail.com

Hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 24, 2009 12:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Storjeno ! Very Happy

Audiohedonist
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 24, 2009 14:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Mislim,da bi si morali temo zastaviti mnogo mnogo širše !!!

...MORDA ODNOS DRUŽBE DO ŠPORTA...

Bom navedel samo nekaj mojih izkušenj kot športnik, pedagog in trener !!!
~
Moj sin je že od majhnega pokazal talent vsestranskega športnika ...
V osnovni in srednji šoli je izboljšal kar nekaj šolskih rekordov in uspešno zastopal šolo na športnih tekmovanjih ... Vendar če je hotel sodelovati izven šole pa so mu grozile neupravičene ure z razliko od "umskih" tekmovalcev(matematika,fizika itd...) ...

"UMSKA" TEKMOVANJA SE TI ŠTEJEJO V ŠOLSKI USPEH ZA PLUS ,ZA ŠPORTNE DOSEŽKE NE DOBIŠ NIČ ... SAMO "PAPIRNO" POHVALO, KI NI NIKJER "ZAVEDENA" ZA TVOJO PRIHODNOST !!!
~
In še moj primer ... Ko sem se sam več ukvarjal z športom sem na moje delovno mesto, ki je bilo odlajeno 10km prihajal s kolesom ali sem to razdaljo pretekel ... Bilo je kar nekaj "čudnega" dojemanja pri sodelavcih in neodobravanja pri "šefih" ... Saj veste preoblačenje pred sodelavci, garderoba, kolo v "hiši" ker zunaj seveda dobi drugega lastnika,"utrujenost" na delovnem mestu ... In zgodilo se je najhuje ... Na poti nazaj domov, s kolesom me je "podru" "šleper" ... Bil sem več kot mesec dni na bolniški in nisem dobil 100% bolniške, ker se "bicikel" ne šteje za "običajno" pot domov !!!!

POTEM SE PA PEJMO DAN BREZ AVTOMOBILA !!!!!!!!!
~
Je potrebno spremeniti odnos do športa že v družini,vrtcih, šolah in potem na delovnih mestih ... NAJ BO ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU STATUSNI SIMBOL !!!!!
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 24, 2009 17:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ajka zelo dobro napisano .Točno tako kot je res brez dlake na jeziku. To me je zmer jezilo... če si športnik ne dobiš nč uni umsko so pa kao the best ker se šteje k uspehu bla bla .......status športnika že lahko dobiš vredn je pa mnj kot en cent Mad
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
berny28

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 11:09

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 24, 2009 21:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fantje to preprosto ne drži. Če imaš status športnika imaš miljon in eno prilagoditev v šoli, ki so z zakonom določene in se jih morajo šole držati.
Nazaj na vrh
mitko

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 24, 2009 22:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
Storjeno ! Very Happy

Hvala ti!

Ajka,

o namenu ankete bi ti lahko kaj več povedala Polona. Pa vendar: gre bolj za tisto rekreacijo (ki ima vpliv na odnose v podjetju), ki jo izvajaš zaradi lastnega veselja, zdravja, itd... Recimo, da skušava nazaj vpeljati to, kar je včasih bilo precej popularno: športna aktivnost in skrb za zdravje zaposlenih organizirano s strani podjetja. Profi šport, oziroma ambicije po njem tu niso pomembne.

Čudno to, kar se je dogajalo sinu: jaz imam drugačne izkušnje. V večini primerov so status športnika izkoriščali, ne pa koristili.

Za poškodbo na delu dobiš 100% bolniško, za poškodbo na poti domov z dela ali na delo pa ne, vsaj kolikor je meni znano. Nima veze tu kolo, avto ali pešačenje.
Nazaj na vrh
ajka

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 24, 2009 23:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berny28 je napisal/a:
Fantje to preprosto ne drži. Če imaš status športnika imaš miljon in eno prilagoditev v šoli, ki so z zakonom določene in se jih morajo šole držati.

LP

Nisem govoril o "statusu športnika" ampak o razlikah v pogledih šole na športne rezultate in umske rezultate ... Če hočeš nastopit na tekmovanju iz npr. fizike ne rabiš nobenega posebnega statusa ... Zakaj bi rabil status športnika,da nastopiš na športnem tekmovanju !?!?
ajka

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 24, 2009 23:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mitko je napisal/a:

Za poškodbo na delu dobiš 100% bolniško, za poškodbo na poti domov z dela ali na delo pa ne, vsaj kolikor je meni znano. Nima veze tu kolo, avto ali pešačenje.

Ne bom štel pred koliko leti se je ta "nezgoda" zgodila ...Vem samo to,da mi ni stal nobeden ob strani ne "delodajalec",ki ni hotel podpisti "izjave" in "policija",ki je "oprala" primer tako,da je zapisala v poročilo "vzrok nesreče ;piš vetra" ...
Toliko o odnosih družbe do športa in rekreacije in da ne bo anketa služila zgolj sama sebi namen !!!

SEVEDA SI JO BOM NATANČNO PREBRAL IN ODGOVORIL ...
mitko

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 06, 2011 14:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da ne odpiram nove teme, bom nadaljeval tukaj. Spodaj je prošnja za sodelovanje pri raziskavi. Traja približno 45 minut, rezultati pa so zelo zanimivi tudi za tistega, ki rešuje.

Pozdravljeni,

vabim vas k sodelovanju v raziskavi na temo sreče in zadovoljstva v vsakdanjem življenju ljudi. V raziskavi želimo ugotoviti, pri katerih dejavnostih so ljudje zadovoljni in pri katerih ne.

Tudi sama sodelujem v tej raziskavi, zato vas prijazno prosim za vašo pomoč. Še posebno potrebujem odrasle osebe (od približno 40. leta starosti naprej). Seveda ste k sodelovanju vabljeni tudi mlajši.

Ko boste izpolnili vse vprašalnike, se vam bodo izpisali rezultati glede vaših osebnostnih značilnosti (kaj je za vas značilno in kaj ne) in psihološkega blagostanja (v kolikšni meri ste zadovoljni z različnimi vidiki svojega življenja), kar je lahko za vas zanimiva informacija.

Raziskava je dostopna na spletni strani: http://www.psiha.net/aavsec/Raziskava1/1rr_poz.htm

Lepo prosim, če mail posredujete še komu, ki bi ga sodelovanje v raziskavi utegnilo zanimati.

Najlepša hvala in lep pozdrav,

Polona Gradišek, asist.
Pedagoška fakulteta Ljubljana
Nazaj na vrh
mitko

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 16, 2011 10:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še ena: mobilno oglaševanje.

http://questionpro.com/t/CItlVZEycrs

Hvala.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu