| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Avg 29, 2009 11:13 Naslov sporočila: |
|
|
evo, podarim dve Sony komponenti, in sicer tuner CDP-SE500 in CD CDP-XE210. Komponenti sta delujoči, nimata pa daljincov, in spodnje tačke so improvizirane, ker so bile originalne grdo odstranjene. Podarim nekomu, ki bo to uporabljal, in ne prodal.
Meni sta obe komponenti delali z univerzalnim daljincem, ki ni predmet darila.
na PM.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bojan10
Pridružen/-a: Pet Jun 2008 7:35 Prispevkov: 25 Kraj: Železniki
|
Objavljeno: Ned Avg 30, 2009 11:06 Naslov sporočila: |
|
|
Bi mi zelo prav prišlo ! _________________ ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Ned Avg 30, 2009 12:35 Naslov sporočila: |
|
|
Uffff dr. sah, zelo lepo od tebe! Upam, da bo darilo prejemniku nudilo obilo užitkov.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bojan10
Pridružen/-a: Pet Jun 2008 7:35 Prispevkov: 25 Kraj: Železniki
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 21:18 Naslov sporočila: |
|
|
Od --- dr.sah-a ---- sem brezplačno prejel tuner Sony.
Zato sledi
ZAHVALA
Moj mali sistem v delovni sobi je sedaj glede tehnike popoln sledi samo še dodelava zvočnikov !!
Tuner je super.
Še enkrat hvala !!!!!!!
 _________________ ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09 Prispevkov: 194 Kraj: Tabor
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 21:48 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
| pinc76 je napisal/a: |
Če bo kdo zainteresiran bo lahko na srečanju prevzel testneškatle katere so potrebne malo obdelave pa bodo kot nove.
Še par slikic
LP Pinc76 |
Oddano še ne prevzeto
LP Pinc76 _________________ Les je naravni materijal zato barvne in strukturne spremembe niso del reklamacij
www.rmsound.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pon Okt 26, 2009 20:05 Naslov sporočila: |
|
|
Podarim Audioquest Ruby interkonekt kabel. Neterminiran. Sicer kar solidna stvar, ampak se mi ne da lotal gor konektorjev:) Stereo par dolžine okoli 40cm.
Osebni prevzem, lahko pošljem po pošti. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Pet Nov 13, 2009 12:13 Naslov sporočila: |
|
|
Podarim otroško posteljo - ogrodje. Kupljena je bila v Lesnini, za jogije velikosti 90x200 cm. Barva bukve, slike žal nimam, postelja pa je že razstavljena.
Dodano 06.12.:
Postelja je podarjena, in sicer našemu soforumašu!
Nazadnje urejal/a Senca Ned Dec 06, 2009 10:56; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Nov 13, 2009 21:06 Naslov sporočila: |
|
|
| Pestilence. je napisal/a: | Podarim Audioquest Ruby interkonekt kabel. Neterminiran. Sicer kar solidna stvar, ampak se mi ne da lotal gor konektorjev:) Stereo par dolžine okoli 40cm.
Osebni prevzem, lahko pošljem po pošti. |
Kabel oddan.
Sem imel že vse skupaj v paketu, pa pridem domov.. pa ugotovim da je morski prašiček požrl večino škatle:/ Jutri gre na pošto:) _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 10:42 Naslov sporočila: |
|
|
| Podarim cd player NAD 521 BEE v okvari (zazna ga zažene pa ne). |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 12:10 Naslov sporočila: |
|
|
| streki je napisal/a: | | Podarim cd player NAD 521 BEE v okvari (zazna ga zažene pa ne). |
preden ga oddaš poskusi to: odpri ohišje, odpri vratca, poišči lečo laserja, izpihaj, če je kaj smeti, vzemi vatirno palčko in nežno pritiskaj na lečo, naj bi se malo podala, če je podoben laser kot v mojem NADu. Potem še očisti lečo in poskusi - meni je delovalo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 12:25 Naslov sporočila: |
|
|
preden ga oddaš poskusi to: odpri ohišje, odpri vratca, poišči lečo laserja, izpihaj, če je kaj smeti, vzemi vatirno palčko in nežno pritiskaj na lečo, naj bi se malo podala, če je podoben laser kot v mojem NADu. Potem še očisti lečo in poskusi - meni je delovalo.[/quote]
Hvala za namig.Če ga ne oddam bom probal.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 13:32 Naslov sporočila: |
|
|
| streki je napisal/a: | | preden ga oddaš poskusi to: odpri ohišje, odpri vratca, poišči lečo laserja, izpihaj, če je kaj smeti, vzemi vatirno palčko in nežno pritiskaj na lečo, naj bi se malo podala, če je podoben laser kot v mojem NADu. Potem še očisti lečo in poskusi - meni je delovalo. |
Hvala za namig.Če ga ne oddam bom probal.
lp[/quote]
Če to ne bo delovalo, pa povprašaj na TSP Elektronika, 01 5497114, če bi imeli nov laser in koliko stane z menjavo vred.
Prej odpri ohišje in si zapiši oznake na laserju.
Za moj NAD502 CDP je pri njih prišla menjava letos spomladi nekaj pod 50EU komplet z laserjem vred..
Seveda dobiš par mesecev garancije na dele in popravilo in ker so baje tudi mehanizmi za 502 dokaj standardni, bo novi lastnik(prodal sem ga, ker sem prešaltal na Squeezebox) lahko še dolgo užival ob njegovem "next to analogue" ali po domače, "organskem" zvoku... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 14:17 Naslov sporočila: |
|
|
Drži!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 14:32 Naslov sporočila: |
|
|
| pasuljaris je napisal/a: | Drži!  |
Če bi ti vedel kako sem vesel, da je moj čislani NAD502 pristal pri tebi, kjer ne bo deležen nasilnega tretmaja..
Na mrcino sem se kar navezal, ker pa imam postavljen samo en sistem, je pri meni samo nabiral prah. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|