Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Podarim
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 29, 2009 11:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

evo, podarim dve Sony komponenti, in sicer tuner CDP-SE500 in CD CDP-XE210. Komponenti sta delujoči, nimata pa daljincov, in spodnje tačke so improvizirane, ker so bile originalne grdo odstranjene. Podarim nekomu, ki bo to uporabljal, in ne prodal.

Meni sta obe komponenti delali z univerzalnim daljincem, ki ni predmet darila.

na PM.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bojan10

Pridružen/-a: Pet Jun 2008 7:35
Kraj: Železniki

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 30, 2009 11:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bi mi zelo prav prišlo !
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 30, 2009 12:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uffff dr. sah, zelo lepo od tebe! Cool Upam, da bo darilo prejemniku nudilo obilo užitkov. Razz
Nazaj na vrh
bojan10

Pridružen/-a: Pet Jun 2008 7:35
Kraj: Železniki

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 21:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Od --- dr.sah-a ---- sem brezplačno prejel tuner Sony.

Zato sledi

ZAHVALA

Moj mali sistem v delovni sobi je sedaj glede tehnike popoln sledi samo še dodelava zvočnikov !!
Tuner je super.

Še enkrat hvala !!!!!!!

pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 21:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

pinc76 je napisal/a:

Če bo kdo zainteresiran bo lahko na srečanju prevzel testneškatle katere so potrebne malo obdelave pa bodo kot nove. Laughing

Še par slikic

LP Pinc76

Oddano še ne prevzeto Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 26, 2009 20:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Podarim Audioquest Ruby interkonekt kabel. Neterminiran. Sicer kar solidna stvar, ampak se mi ne da lotal gor konektorjev:) Stereo par dolžine okoli 40cm.

Osebni prevzem, lahko pošljem po pošti.
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 13, 2009 12:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Podarim otroško posteljo - ogrodje. Kupljena je bila v Lesnini, za jogije velikosti 90x200 cm. Barva bukve, slike žal nimam, postelja pa je že razstavljena.

Dodano 06.12.:
Postelja je podarjena, in sicer našemu soforumašu!

Nazadnje urejal/a Senca Ned Dec 06, 2009 10:56; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 13, 2009 21:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Podarim Audioquest Ruby interkonekt kabel. Neterminiran. Sicer kar solidna stvar, ampak se mi ne da lotal gor konektorjev:) Stereo par dolžine okoli 40cm.

Osebni prevzem, lahko pošljem po pošti.

Kabel oddan.

Sem imel že vse skupaj v paketu, pa pridem domov.. pa ugotovim da je morski prašiček požrl večino škatle:/ Jutri gre na pošto:)
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 09:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=2520

Aktivnemu članu tega foruma.
Nazaj na vrh
streki

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09
Kraj: Lukovica

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 10:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Podarim cd player NAD 521 BEE v okvari (zazna ga zažene pa ne).
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 12:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

streki je napisal/a:
Podarim cd player NAD 521 BEE v okvari (zazna ga zažene pa ne).

preden ga oddaš poskusi to: odpri ohišje, odpri vratca, poišči lečo laserja, izpihaj, če je kaj smeti, vzemi vatirno palčko in nežno pritiskaj na lečo, naj bi se malo podala, če je podoben laser kot v mojem NADu. Potem še očisti lečo in poskusi - meni je delovalo.
Nazaj na vrh
streki

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09
Kraj: Lukovica

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 12:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

preden ga oddaš poskusi to: odpri ohišje, odpri vratca, poišči lečo laserja, izpihaj, če je kaj smeti, vzemi vatirno palčko in nežno pritiskaj na lečo, naj bi se malo podala, če je podoben laser kot v mojem NADu. Potem še očisti lečo in poskusi - meni je delovalo.[/quote]

Hvala za namig.Če ga ne oddam bom probal.
lp
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 13:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

streki je napisal/a:
preden ga oddaš poskusi to: odpri ohišje, odpri vratca, poišči lečo laserja, izpihaj, če je kaj smeti, vzemi vatirno palčko in nežno pritiskaj na lečo, naj bi se malo podala, če je podoben laser kot v mojem NADu. Potem še očisti lečo in poskusi - meni je delovalo.

Hvala za namig.Če ga ne oddam bom probal.
lp[/quote]

Če to ne bo delovalo, pa povprašaj na TSP Elektronika, 01 5497114, če bi imeli nov laser in koliko stane z menjavo vred.

Prej odpri ohišje in si zapiši oznake na laserju.

Za moj NAD502 CDP je pri njih prišla menjava letos spomladi nekaj pod 50EU komplet z laserjem vred..
Seveda dobiš par mesecev garancije na dele in popravilo in ker so baje tudi mehanizmi za 502 dokaj standardni, bo novi lastnik(prodal sem ga, ker sem prešaltal na Squeezebox) lahko še dolgo užival ob njegovem "next to analogue" ali po domače, "organskem" zvoku...
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 14:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drži! Wink
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 14:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
Drži! Wink

Če bi ti vedel kako sem vesel, da je moj čislani NAD502 pristal pri tebi, kjer ne bo deležen nasilnega tretmaja.. Laughing

Na mrcino sem se kar navezal, ker pa imam postavljen samo en sistem, je pri meni samo nabiral prah.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Naslednja
Stran 6 od 24

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu