Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nova igrača je doma......
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 165, 166, 167  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 14, 2024 17:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Likalnik.

Spet ????

Nazadnje urejal/a ck Sob Sep 14, 2024 17:39; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ck

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 14, 2024 17:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Likalnik

Spet ????

Nazaj na vrh
ck

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 14, 2024 17:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Likalnik

Spet ????

Nazaj na vrh
ck

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 14, 2024 17:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdaj pa upam da bo OK.

Likalnik

Imas veliko sobo, zato ce ze mora biti bookself, potem obvezno se sub in to vsaj 12 inch z EQ ali DSP. Yamaho za zacetek lahko obdrzis, ce financno se ne bo slo in kasneje kupis kaj boljsega.
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 14, 2024 18:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zvo?niki, ki jih gleda? so aktivni. KEF ima tudi vgrajen dac in strimer. Ima jih moj zet in povem, da dela super, se posebej s subom.
Lpm
Likalnik

Pridružen/-a: Tor Dec 2013 2:51
Kraj: Lesce

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 14, 2024 22:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fantje se opravicujem za toliko podvojenih postov ampak enostavno stran ni delala?vsakic, ko sem napisal post in ga hotel objaviti mi je napisalo error.
Tolikokrat sem pac probal napisati post in mi ni uspelo?ocitno je pa vseeno ga objavilo?
Prav tako mi ne prikazuje sumnikov?ali je to samo pri meni tezava ali pri vseh in je forum kar tezko berljiv.

Kakorkoli?nazaj na temo?

Trenutni setup sem se navelical in bi rad kaj novega oziroma posodobil svojo hi-fi sceno.
Iscem minimalizem?da je cim manj komponent?zato me trenutno fascinirajo aktivni zvocniki (v preteklosti sem bil cisto proti)
Aktivni zvocniki preko katerih lahko vrtim spotify, tidal itd.

Po pregledanih yt in prebranih review-ev sem se potem odlocil, da bi sel na pasivne in nek manjsi streamer/ojacevalec zraven?.
Odlocil sem se pa zato, ker zvocnike kupujem za daljse obdobje in ce se zgodi, da aplikacijo preko katerih se poganja kef ls50wii kaj ukinejo ali spremenijo?potem nastane tezava.
Vem, da se je to zgodilo ravno pri prvem modelu?naredili so novo boljso aplikacijo za ls50wii ne pa za ls50w?pac tu mi je vprasljiv suport zato bi skoraj raje vzel pasivne in streamer/ojacevalec.

Kef r3 meta in Buchardt s400mk ii sta oboji super zvocniki (vsaj po yt sodec?vsi ju hvalijo) cena je enaka?s400mk ii naj bi imeli boljsi bas (vseeno imajo na hrbtu bass zvocnik) kef tega nima.
Se strinjam, da bi moral oba poslusati in se potem odlociti?ampak na koncu vem kako bo?v trgovini/salonu bo drugace zvenelo kot pri meni doma.
Pa se ne ven kje jih lahko slisim?vsaj kar se Buchardt tice?Kef bom ze nasel (play room vem, da jih ima)
Kot receno?ne grem mi toliko za filme, da bi rabil globok bas?super je, da je?koliko ga pa ta dva zvocnika lahko sproducirata je pa spet drugo
Nazaj na vrh
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 15, 2024 07:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dajte za nakup novih naprav odpreti novo temo.

V tej temi folk samo objavi kaj je nabavil, pa kak?ni komentarji, ne pa debata kaj nabavit.
Nazaj na vrh
Likalnik

Pridružen/-a: Tor Dec 2013 2:51
Kraj: Lesce

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 15, 2024 07:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kot receno?sem odpiral novo temo pa ni delalo oziroma jo ni odprlo?vedno je ven metalo error.
Kakorkoli?na koncu jo je odprlo in se tu lahko ta tema zakljuci.
Lp
Nazaj na vrh
Danni

Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 15, 2024 19:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Likalnik je napisal/a:
Kot receno?sem odpiral novo temo pa ni delalo oziroma jo ni odprlo?vedno je ven metalo error.
Kakorkoli?na koncu jo je odprlo in se tu lahko ta tema zakljuci.
Lp

Likalnik, imas ZS.
Nazaj na vrh
Kosmaj

Pridružen/-a: Tor Okt 2023 22:11
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 15, 2024 22:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Buchardt S400 mk ii imam in sem z njimi zelo zadovoljen. Basa jim ne manjka, je pa res, da se bodo pri tebi sigurno druga?e slisali kot se pri meni.
imam jih v prostoru dobrih 16m2 s precej polnimi stenami.
Vozi jih pa pri meni REVOX B750.

Je pa bilo oziroma mislim, da je se, da si jih lahko z vzel na probo in jih vrnil, ce ti niso odgovarjali. Najbolje, da jih kontaktiras, prodajajo namre? samo oni brez posrednikov.
Kosmaj

Pridružen/-a: Tor Okt 2023 22:11
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 16, 2024 05:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ups - zgre?il temo. Se opro??am.
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 18, 2024 07:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sicer redko kaj kupim za audio a tokrat sem naredil izjemo: Matrix Element S streamer
Nazaj na vrh
GoldProf

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 19, 2024 08:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dober nakup,
Enjoy!
Nazaj na vrh
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2024 21:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rad bi te kaj ve? vpra?al, ?e je mo?no, da me pokli?e? na GSM, ?tevila 031 361 550. Namre? tudi jaz imam ?e vedno Matrix X, pa me zanima razlika.

Lpm
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 03, 2024 07:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dodatek k sistemu Sub 6

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 165, 166, 167  Naslednja
Stran 166 od 167

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu