| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Sre Avg 16, 2023 21:14 Naslov sporočila: |
|
|
| streki je napisal/a: | Streamer/dac Eversolo DMP-A6.
[img]http://www.audio-kontakt.com/forum/nalozeno/AUIOOA-1692212910IMG_20230816_164955_085833.jpg |
Eh se opravičujem za dvojni post,ne gre zbrisat  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dabiblo

Pridružen/-a: Pon Mar 2017 14:27 Prispevkov: 191 Kraj: Izlake
|
Objavljeno: Čet Avg 17, 2023 09:17 Naslov sporočila: |
|
|
| streki je napisal/a: | | streki je napisal/a: | Streamer/dac Eversolo DMP-A6.
[img]http://www.audio-kontakt.com/forum/nalozeno/AUIOOA-1692212910IMG_20230816_164955_085833.jpg |
Eh se opravičujem za dvojni post,ne gre zbrisat  |
Si kupil A6 prdvsem z namenom za streamanje ali tudi zaradi daca?
Si že prej kakšen streamer uporabljal, prvi občutki?
Sam gledam master edition a6, predvesem zaradi boljšega daca, ker streamer nekako menim da razen 6" displeja kaj drugega ne bom pridobil napram trenutnemu np5. So pa sami odlicni reviewji za a6, tudi uvoznik iz Kopra je ok, kokr sva spregovorila in izmenjala nekaj mnenj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
|
Objavljeno: Čet Avg 17, 2023 11:42 Naslov sporočila: |
|
|
Kupil sem ga predvsem zaradi strimanja.Dosedaj sem strimal preko Hegla povezanega z ROON app.Občutki so zaenkrat še mešani,ampak žal mi pa ni.😁.Bo pa tudi DMP povezan na ROON app.
Tud jest sem pregledoval videe,bral forume ni da ni,po poslušanju in pogovoru z zastopnikom sem se odločil za nakup.Je pa nova zadeva na tržišču,bo čas pokazal svoje.Kako in na kakšen način bom imel priklopljenega se bom še odločil,ko pridejo kabli.Trenutno ga imam na usb,probal sem že vse izhode razen XLR ne,ker nimam kablov.App tudi ni slaba,samo navadit se je moram.Všeč mi je drsni displaj,hitri preklop med izhodi,vu metri so zanimivi....😉
DAC je drugačen kot v Heglu,pri mojem stilu muske (hard metal...)pa ni nekih hudih razlik,mogoče s časoma pridejo,ko se ulaufa.
Sem zadovoljen ,za to ceno pa sploh 😁 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dabiblo

|
Objavljeno: Pet Avg 25, 2023 19:14 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi moj kos Eversola DMP A6 je prispel, presenetljivo v enem dnevu. Se že uigrava .
Prvi stik - zelo lična izdelava, daje že res dober občutek. Po kakovosti izdelave upam reči, da je nad Lyngdorfom TDAI-1120...dokaj podoben dizajn je uporabljen pri obeh napravah, zato je primerjava na mestu in pa zadevo imam še dokaj svežo v glavi. Tale "napravica" je izredno odzivna in hitra, datoteke DSD256, 128, 64 požira za šalo, ne glede na velikost map/datotek, kar sem na hitro potestiral, sedi 5. Primare streamer katerega je tale A6 zamenjal, je odlično služil namenu, zato na tem delu ne pričakujem premik gore, mu je pa manjkalo nekaj večpredstavnosti in ta A6 ima mnogo tega za ponuditi.
Razlika do master editiona je cenovno pol te naprave in mi po premisleku, ni odtehtalo, verjamem pa da komu odtehta. Tolk na hitro. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
|
Objavljeno: Pet Avg 25, 2023 20:52 Naslov sporočila: |
|
|
Sem ti kar mal fouš ,ker je nov ...Uživaj !!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dabiblo

|
Objavljeno: Sob Avg 26, 2023 08:14 Naslov sporočila: |
|
|
hehe, hvala. Ma ti imaš že uigranega, bodi vesel .
A imaš za update vklopljeno da sprejemaš tudi Beta posodobitve? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
|
Objavljeno: Sob Avg 26, 2023 10:49 Naslov sporočila: |
|
|
Nimam pojma 🤣.
Sem pa član treh FB skupin in vsak dan prebiram forum ES DMP-A6,tako da ni hudič da mi kej ne uide 😁
hmm uigranost,pišejo tud po 100 ur da rabi,men je bil že prvo uro poslušanja všeč. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dabiblo

|
Objavljeno: Sob Avg 26, 2023 12:07 Naslov sporočila: |
|
|
| streki je napisal/a: | Nimam pojma 🤣.
Sem pa član treh FB skupin in vsak dan prebiram forum ES DMP-A6,tako da ni hudič da mi kej ne uide 😁
hmm uigranost,pišejo tud po 100 ur da rabi,men je bil že prvo uro poslušanja všeč. |
Tam pod settings/about imaš nameščeno verzijo in malo puščico >..tam vidiš kako se ti naprava updatea .
Na zidoo imaš eno celotno temo uporabnikov samo o appih katere po mili volji dodajaš na DMP-A6 (http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/eversolo-dmp-a6-side-loaded-apps.95781/ ), prek ip naslova + :1888 dodaš na koncu, apkje nosiš noter in sam namešča. Mnogo uporabnikov dodaja svoje playerje na napravo katerih so navajeni, pa yt vanced, vlc itd. Meni je serijsko vse ok...za zdaj . |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
|
Objavljeno: Sob Avg 26, 2023 12:28 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala ti 👍 👊,se še kaj naučim od tebe 😉
Sem šel pogledat,imam na auto update.
Sem vidu da nekateri imajo tolk aplikacij da displey zgleda kot naslovnica na cajtngu 🤣
Jest pa samo tri prednastavljene 😁 Meni je važno da je naprava ROON ready,več ne rabim.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 292 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Avg 27, 2023 12:21 Naslov sporočila: |
|
|
| dabiblo je napisal/a: |  | Pred leti in pred desetletji, so bile naprave zapakirane v par centimetrov stiropora in debel in trd striropor. A zdej je pa samo še kartonček okoli naprave? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dabiblo

|
Objavljeno: Ned Avg 27, 2023 15:15 Naslov sporočila: |
|
|
| twom je napisal/a: | | Pred leti in pred desetletji, so bile naprave zapakirane v par centimetrov stiropora in debel in trd striropor. A zdej je pa samo še kartonček okoli naprave? |
Pa ni lih samo kartonček...
Zdaj je namesto stiroporja pena obložena okoli naprave, okoli vseh stranic. Pa naprava je še v svoji vreči.
Tu na sliki je že odstranjen zgornji del pene, kjer so še navodila.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1629 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Pon Sep 11, 2023 10:58 Naslov sporočila: |
|
|
Prispel je streamer Innuos Pulse mini. Čas bo pokazal, ali gre samo za test ali pa bo ostal v mojem sistemu. _________________ "Whenever we find connoisseurship operating within science or technology we may assume it persists only because it has not been possible to replace it by a measurable grading." Michael Polanyi |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1112 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Pon Sep 11, 2023 13:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Kul, čestitke. Ali ga boš peljal na ext. dac ali boš koristil vgrajenega? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1629 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Pon Sep 11, 2023 14:39 Naslov sporočila: |
|
|
| habo66 je napisal/a: | | Kul, čestitke. Ali ga boš peljal na ext. dac ali boš koristil vgrajenega? |
Hvala!
Ext.dac preko usb _________________ "Whenever we find connoisseurship operating within science or technology we may assume it persists only because it has not been possible to replace it by a measurable grading." Michael Polanyi |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dabiblo

|
Objavljeno: Pon Sep 11, 2023 16:00 Naslov sporočila: |
|
|
Naj ti dobro služi! Napiši prve vtise po nekaj dnevih uporabe.
Sicer so uporabniki na netu imeli nekaj očitkov na app a mnogokrat je kaj tudi stvar preferenc itn. se spomnim ko sem mesec dva nazaj gledal in bral vse kar se premika na trgu streamerjev.
Kaj bo zamenjal ta streamer, komp ali kakšno enoto? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|