Poglej prejnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bwaze
Pridruen/-a: Tor Okt 2011 20:59 Prispevkov: 413 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Sre Maj 17, 2023 07:58 Naslov sporočila: |
|
|
Će je imel kdo namen kupiti Mag-Lev, je zdajle verjetno zadnja priložnost, ponujajo tudi 40% popust:
https://maglevaudio.com/collections/mag-lev-audio
TakÅ”nega gramofona verjetno ne bo veĆØ (z razlogom), tako da bo verjetno ĆØez desetletja velika redkost. Seveda je moĆØno vpraÅ”ljivo, koliko se splaĆØa investirati v napravo, ki je že v zasnovi podvržena izrabi in bo nadomestne dele zanjo nemogoĆØe najti (akumulatorji UPS napajanja, akumulatorji v krožniku...) . _________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
drago67
Pridruen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1088 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Maj 17, 2023 13:05 Naslov sporočila: |
|
|
[quote="Bwaze"]Će je imel kdo namen kupiti Mag-Lev, je zdajle verjetno zadnja priložnost, ponujajo tudi 40% popust:
TakÅ”nega gramofona verjetno ne bo veĆØ (z razlogom), tako da bo verjetno ĆØez desetletja velika redkost. Seveda je moĆØno vpraÅ”ljivo, koliko se splaĆØa investirati v napravo, ki je že v zasnovi podvržena izrabi in bo nadomestne dele zanjo nemogoĆØe najti (akumulatorji UPS napajanja, akumulatorji v krožniku...) .[/quot
a to mogoĆØe steĆØajni upravitelj prodaja ?kdo bo potem to servisiral ? garancija ? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Bwaze
Pridruen/-a: Tor Okt 2011 20:59 Prispevkov: 413 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Sre Maj 17, 2023 15:11 Naslov sporočila: |
|
|
Pojma nimam. Jaz sem dobil to predstavljeno kot "last chance, ko zmanjka, zmanjka", tako da verjetno ne gre za ponovni zagon proizvodnje. In ja, sploh ne vem, ĆØe je ĆØisto po zakonih prodajati robo, ki je zagotovo ne boÅ” kril z garancijo... _________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Slinch
Pridruen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Maj 17, 2023 20:01 Naslov sporočila: |
|
|
Tocno dve leti nazaj so jih prodajali po MPC 2000-2400 eur, danes pa so s 40% off na 3000
Pa ni lih kot da je inflacija udarila na proizvodne stroske, ce zapirajo in odprodajajo zalogo.
Skoda, je hud koncept in mi je ful zal, da sem si takrat zadnji trenutek premislil in nisem dal tistih 900e na kickstarterju, samo 3k je pa malce predivja. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
anzec
Pridruen/-a: Ned Jul 2014 19:10 Prispevkov: 231 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Maj 17, 2023 20:46 Naslov sporočila: |
|
|
Bwaze je napisal/a: | In ja, sploh ne vem, ĆØe je ĆØisto po zakonih prodajati robo, ki je zagotovo ne boÅ” kril z garancijo... |
Ko bi bilo vsaj, pa ni, ker bi bilo pri nas odprtih bistveno manj recimo gradbenih ali nepremiĆØninsko posredniÅ”kih firm, kjer ob prvi odgovornosti enostavno firma zapre in ta lastnik naslednji dan dvajsetiĆØ odpre novo. Ko se zakomplicira, greÅ” v steĆØaj in odpreÅ” novo. NiĆØ lažjega. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
djfelix
Pridruen/-a: Sre Jul 2023 14:05 Prispevkov: 1 Kraj: Dobrna
|
Objavljeno: Sre Avg 23, 2023 13:35 Naslov sporočila: |
|
|
[quote="drago67"] Bwaze je napisal/a: | Će je imel kdo namen kupiti Mag-Lev, je zdajle verjetno zadnja priložnost, ponujajo tudi 40% popust:
TakÅ”nega gramofona verjetno ne bo veĆØ (z razlogom), tako da bo verjetno ĆØez desetletja velika redkost. Seveda je moĆØno vpraÅ”ljivo, koliko se splaĆØa investirati v napravo, ki je že v zasnovi podvržena izrabi in bo nadomestne dele zanjo nemogoĆØe najti (akumulatorji UPS napajanja, akumulatorji v krožniku...) .[/quot
a to mogoĆØe steĆØajni upravitelj prodaja ?kdo bo potem to servisiral ? garancija ? |
Izrabit se ne more niĆØ..., kdo bo servisiral lahko jaz ker smo mi EPIKO razvili gramofon...kakÅ”ne baterije v krožniku ?? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
audiofrik
Pridruen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1491 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Avg 23, 2023 16:04 Naslov sporočila: |
|
|
to ni gramofon ampak igraĆØa za tiste ki ne vedo niĆØ o gramofonih in imajo Å”e par eur viÅ”ka za zapravit |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu
-> HI-FI |
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Stran 10 od 10 |
|
Ne, ne more dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne more odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne more urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne more brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne more glasovati v anketi v tem forumu
|