| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Sob Avg 15, 2009 00:09 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Uffff Iztok, zdajle pa si me popeljal v skušnjavo. Ful se mi lušta, ampak na žalost ne morem. Z ženo imava jutri svoj dan (obletnica poroke) in bi mi zamerila kot hudič če bi zgasnil. Drugi plani, bi pa drugače z velikim veseljem prišel. Jao, jao, si me mogel zrajcat.  |
Pripelji še ženo! Prizorišče je romantično, oglašujejo ga kot "Koncert z razgledom". Poj (ali prej) pa še ena romantična pogostitev ...
Obletnica je vsako leto, Felix Lajko pa na žalost pride približno na deset let Čeprav živi dosti blizu nas. Na Sajeto smo ga že vabili, pa nam ni uspelo. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Avg 15, 2009 13:36 Naslov sporočila: |
|
|
| Komaj čakam... Upam, da je kolega zrihtal karte... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Ned Avg 16, 2009 22:03 Naslov sporočila: |
|
|
Felix je odigral svoje. Na moje veselje samo v spremljavi viole. Naprodaj je imel tudi svoje zadnje 3 CDje . Štirje kranjčani smo že pred koncertom kupili 11 CDjev.
 _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Avg 17, 2009 06:27 Naslov sporočila: |
|
|
21.08.2009 se prične že 10. tradicionalni festival kulture in športa "letni oder Ruše", v okviru katerega bo kar nekaj kantavtorskih koncertov. Dogajalo se bo ... 10 dni ...
Link do seznama prireditev:
http://www.dogaja.se/dogodek/10_festival_letni_oder_ruse/27005
Vabljeni ! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Avg 21, 2009 17:30 Naslov sporočila: |
|
|
Še nekaj trših koncertov:
22. 8. Sweet Sorrow + Negligence, Trnfest KUD
5. 9. Dawn Patrol + Gonoba + Game Over, Vrhnika
11. - 12. 9. Metal Kramp ( kakih 10 slo. bandov, Zagorje)
12. 9. Tank Rock ( REQUIEM + DIVJE JAGODE + Don Mentony Band)
18.9. Keller + Thraw, Rdeča Ostriga Škofja Loka
19.9. Artillery + Rager, ch0 Ljubljana
2. - 3. 10. Metal Fest (še preostalih 20 slo bandov)
25. 10. Vader + Marduk, Gala Hala LJ _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Pet Avg 28, 2009 19:34 Naslov sporočila: |
|
|
Torej, organizatorji nekaterih festivalov so šli v minus. Za podporo so se nekateri bandi odpovedali honorarju, ter se odločili za nastop v podporo. Več o tem:
Vljudno vabljeni. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Ned Avg 30, 2009 07:11 Naslov sporočila: |
|
|
4. september Emonika Ljubljana - Siolov koncert Vesolje veselja
Prireditev je brezplačna, začne se ob 14.00 uri, nastopili pa bodo Neisha, Zlatko, Leelojamis, Siddharta, Maya, Fusion POP, Glam, hip-hop plesalci pod vodstvom Mihe Krušiča in gostja večera Joss Stone.
Joss Stone
22-letna Britanka je svojo kariero začela leta 2003 z debitantskim albumom The Soul Sessions, ki mu je sledil album Mind, Body & Soul, in za oba albuma prejela nominacijo za grammyja. Leta 2007 je izdala še Introducing Joss Stone. Istega leta je prejela nagrado grammy za najboljši r&b nastop v duetu za pesem Family Affair, ki jo je odpela z Johnom Legendom. Trenutno promovira album Colour me free, ki ga je izdala letos.
Vir |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Sep 03, 2009 12:11 Naslov sporočila: |
|
|
Včeraj je bil na letnem odru Gala Hale (Metelkova) koncert:
James Blood Ulmer & Black Rock Trio
James Blood Ulmer - kiatra, vokal
Marka Peterson - na basu
Grant Calvin Weston - bobni
Ali je kdo bil ?
Meni je bil koncert ful u redu !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Sep 16, 2009 19:22 Naslov sporočila: |
|
|
Nocoj ob 21:55 bo na TV Slovenija 2, posnetek prvega dela koncerta Paquita D'Rivere ob spremljavi Big banda RTV Slovenija, ki se je odvijal v ljubljanskih Križankah.
Priporočam ogled ! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Sob Sep 26, 2009 18:57 Naslov sporočila: |
|
|
Da še enkrat spomnim. Nocoj, čez uro, dve.. :
 _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Sre Okt 07, 2009 10:59 Naslov sporočila: |
|
|
Klub Gromka na Metelkovi slavi 10.obletnico. V ta namen je v ponedeljek 12.oktobra trojni koncert:
Sonore
The Thing
vsi skupaj
Cena je 15 evrov.
Se vidimo v prenovljeni Gromki! _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Okt 11, 2009 22:51 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, včeraj se mi je pa res dogajal, najprej Multimedia, potem pa zvečer v neposredni bližini v Kinu Šiška še koncert porednega Dalaj Eegol alias Ali En-a, ob petnajstletnici albuma Leva scena. Totalni raparski žur, coolski funky-jazzy ritmi in noro groovanje ob dobro razpoloženih glasbenikih in gostih: Klemen Klemen, Kosta, Zlatko, ..., ki so se dodobra razživeli ob razprodani dvorani. Karto sem kupil zadnji moment tik pred koncertom od "naključnega preostanka" na črnem trgu ...
Za vse, ki bi si koncert želeli ogledati v Ljubljani, je repriza naslednjo soboto v Kinu Šiška. Obilico užitkov.
Drugače pa link na izobilje glasbenih dogodkov v Šiški: http://www.kinosiska.si/sl/ in sicer za nas zanimiva sta prihajajoča jazz-erja Mike Stern in Marcus Miller.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Okt 12, 2009 13:52 Naslov sporočila: |
|
|
Aja, še za te čase ne nepomemben podatek: cena vstopnice samo 15 €  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Okt 12, 2009 14:57 Naslov sporočila: |
|
|
30.11. bo v Šiški nastopil tudi:
ROBBEN FORD kitara, vokal, TRAVIS CARLTON bas, TOSS PANOS bobni
karte tudi 15.- €  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
 |
Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu
-> CD, Vinil, DVD, Blu-ray |
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14 Naslednja
|
| Stran 9 od 14 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|