Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Fizkultura
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 112, 113, 114  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 21, 2009 23:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po enem mesecu spet malo oživljam temo. Smile

Za spremembo ne bom veliko gofljal, bom raje nalimal konkreten rezultat. V glavnem tole spodaj je rezultat načrtnega hujšanja. Po sedmih mesecih fitnesiranja doma pred televizorjem, prekolesarjenih 2400 km in strogi dieti, je izpuhtelo 22,5 kg:

Zdaj malo oladim, septembra pa začnem spet na puno. Rad bi izgubil še nekih 5 kg špeha, nekje okoli novega leta pa bi pričel delati na mišični masi. Cool

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 21, 2009 23:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem v kakem letu in pol pokuril 13 kg.trenutno imam poškodovane kolenske vezi na levi nogi ,zato ne treniram in sem dobil 3-4 nazaj-bemu.
no malo sem res pretiraval -delal "špage" in še kaj drugega . Rolling Eyes malo pa je bila tudi kriva lažja prometna nesreča. Confusedvčasih sem nosil hlače 58+,sedaj 54 -.po domače včasih xxl ,sedaj l konfekcija. Laughing komaj čakam da bo koleno spet ok in da se bom spet redno rekreiral.
Nazaj na vrh
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 10:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, pismo!!! Fantje, kot bivsega triatleta, me je zdaj pa ze posteno sram svojih 100+.... Ni vec izgovorov, septembra v bazen!

LP,
Miran
SCHalko

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 16:49
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 10:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bravo Aljoša. Res sem ta zadnjič komaj spoznal, tako da vsaka čast!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 11:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aljoša čestitam! Vidiš da se da,samo voljo je treba imeti! Pa še bolj kosmat zgledaš na desni fotki,muci si jo bodo spet s tremblicom žlajfale! Laughing
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 12:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala lepa za vzpodbudne besede!

Za velik del mojega rezultata je zaslužen ta forum, kjer ste dragi soforumaši z mano nesebično delili svoje izkušnje, ter mi dali ogromno dobrih informacij ter napotkov, ki mi pri športanju pridejo še kako prav. Najlepša hvala vsem, res ste mi bili v pomoč. Ob prvi priliki častim pijačo in to na kvadrat. Cool

Drugače pa ja, kot že pravim bi rad do zime dal dol še kakšnih 5 kg špeha, da bo buši spet trd in izklesan kot pred 20-imi leti v mojih najstniških letih. Kot je videti na spodnji desni fotki še je zaloge. Po moje ravno teh 5 kg o katerih govorim, potem z novim letom pa bi odprl novo poglavje s spremenjenim treningom:

lp
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 12:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdaj pa si že malo sumljiv,nam tule slike golega telesa limaš!
Daj fotke na kak "primeren" forum,boš imel ponudb ohohoho... Laughing Laughing
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
Gorazd

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 14:44
Kraj: Sl. Bistrica

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 12:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aljoša, kapo dol. Resno si vzel svoje zdravje v roke in se je splačalo. Razlika je več kot očitna!

Upam, da ti bo uspelo vztrajati dalje in da se ne boš zredil nazaj.

Želim ti še naprej obilo uspeha in malo maščobe.

Mogoče se pa še kdaj ojunačim in grem kdaj na kakšno bajk turco (čeprav ti ne segnem niti do kolen).

Čestitke!

Lp, G

DanishAudiophileLoudspeakerIndustries
Nazaj na vrh
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 13:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aljoša, nisem ravno prepričan o tistih 5ih kilogramih... Naj te ne zanese!!! 5kg je pr 100kg z lahkoto dol vrčt in se skor ne pozna. Pr trenutnih 77kg pa utegne bit kar malo preveč. Če boš še 5kg dol vrgu, trebuh ne bo nič bolj izklesan kot včasih. Trebuh je za moje pojme zdajle raven. Tega se bo treba drugače lotit. Naj kakšn, k se na fitnes pa to spozna, pove.

Kot so že drugi rekli, vsa čast, da ti je tole uspelo!!!

Upam, da boš to vzel kot dobro namero do nekoga, ki bi se lahko zgledoval po teb! Exclamation Smile
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 15:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

AUDIOEXPERT je napisal/a:
Zdaj pa si že malo sumljiv,nam tule slike golega telesa limaš!
Daj fotke na kak "primeren" forum,boš imel ponudb ohohoho... Laughing Laughing

Laughing Laughing

Bog ne daj, bi se kakšna potrebna prilimala kot muha na drek, polj pa bi še res kje imel probleme. Laughing ... se s strani razkurjene žene že vidim ubogega reveža v oglasih: "Zamenjam moža za sod kurilnega olja. Šifra: Zima bo dolga in mrzla." Laughing
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 15:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

merhy je napisal/a:
Aljoša, nisem ravno prepričan o tistih 5ih kilogramih... Naj te ne zanese!!! 5kg je pr 100kg z lahkoto dol vrčt in se skor ne pozna. Pr trenutnih 77kg pa utegne bit kar malo preveč. Če boš še 5kg dol vrgu, trebuh ne bo nič bolj izklesan kot včasih. Trebuh je za moje pojme zdajle raven. Tega se bo treba drugače lotit. Naj kakšn, k se na fitnes pa to spozna, pove.

Kot so že drugi rekli, vsa čast, da ti je tole uspelo!!!

Upam, da boš to vzel kot dobro namero do nekoga, ki bi se lahko zgledoval po teb! Exclamation Smile

Merhy in Gorazd, hvala vama lepa! Cool

Pravzaprav niti sam ne vem koliko bi še moral dati dol, da bi trebušnjaki izstopili oziroma postali vidni. Vem da jih imam razvite, saj sem jih sedem mesecev pred televizorjem trajblal kot zmešan, pa bicikel tudi naredi svoje, vendar pa so (zaenkrat) še zaliti s špehom in s tem še ne vidni. Tistih 5 kg sem mislil bolj od oka, primerjajoči se s kolegom podobne višine in konstitucije telesa in ki je tudi dal dol ohohoho kg. Pri njem je pri 77 kg bilo približno isto stanje kot zdaj pri meni, trebušnjaki pa so mu izstopili šele pri 72-ih kg. Od tod meni ideja o tistih 5 kg. Je pa ubogi revež garal kot zmešan leto in pol, da je prišel do "six packa".

Se pa dobro zavedam, da bolj ko gre proti cilju, bolj je zajebano. Pri 100-ih kg je dati dol 10 kg mačji kašelj. Brez vsakršnega problema samo s pravilno prehrano v enem mesecu, ko pa enkrat prilezeš do 80 kg, pa je izgubiti vsak kg vse težje in težje. Lahko garaš kot zmešan ves mesec, pa ne boš dal dol kaj dosti več kot 1 kg. Razen če se poslužuješ tako dovoljenih substanc (fat burnerji in podobno), kot prepovedanih substanc (razni steroidi), potem to gre kot raketa. Tako vsaj vidim pri znancih ki se šopajo s tem sranjem. Mene to ne interesira. Nimam ne jajc (nevarno za zdravje), kot ne denarja (drago kot žafran). Fat burnerje ki bojda niso nevarni bi še probal, kaj več pa ne. Se bolj nagibam k zdravi natur varianti in lepo korak za korakom. Cool

Bi pa bil zelo hvaležen za kakšen nasvet, kako ruknati dol še teh par kg do "six packa" po naravni poti. V tej zvezi bom tudi malo prečekiral fitnes forume.

Lep pozdrav in hvala še enkrat obema!
Nazaj na vrh
taz

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 7:16
Kraj: Solkan

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 16:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@audiofil: Čestitke za tak napredek!
Tralalala.... Ka gre nekaterim pošteno v nos...

Nazadnje urejal/a taz Sre Jul 29, 2009 00:40; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
DAVOR

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 19:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen.

Audiofill, lahko me kontaktiraš na ZS.
Zapiši kakšni so bili obroki v reciva tedni dni, zraven mi dopiši kdaj si bil v službi, kdaj na treningu, koliko časa je trajal trening ... Kakšen trening. Če imaš kakšne zdravstvene težave, spremembe v počutju napram prej...Mogoče katero hrano resnično obožuješ in katero resnično ne maraš.
To bo za začetek dovolj.
Zgornji jedilnik je visoko beljakovinski prepisan iz enega portala, oz je jedilnik nekoga,ti pa nisi en iz tega portala in ti nisi nekdo, zato na tak način nerad dajem napotke o prehrani.
Moj nasvet je, zdrav način prehrane naj ti pride v navado. Sčasoma znaš poslušat telo kaj potrebuje...

l.p.
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 19:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uffff Davor, najlepša ti hvala za ponujeno pomoč. Super si! Cool

Že pesnim skupaj esej in ti pošljem na ZS.

lp
Nazaj na vrh
taz

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 7:16
Kraj: Solkan

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 22, 2009 20:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DAVOR je napisal/a:
Pozdravljen.

Audiofill, lahko me kontaktiraš na ZS.
Zapiši kakšni so bili obroki v reciva tedni dni, zraven mi dopiši kdaj si bil v službi, kdaj na treningu, koliko časa je trajal trening ... Kakšen trening. Če imaš kakšne zdravstvene težave, spremembe v počutju napram prej...Mogoče katero hrano resnično obožuješ in katero resnično ne maraš.
To bo za začetek dovolj.
Zgornji jedilnik je visoko beljakovinski prepisan iz enega portala, oz je jedilnik nekoga,ti pa nisi en iz tega portala in ti nisi nekdo, zato na tak način nerad dajem napotke o prehrani.
Moj nasvet je, zdrav način prehrane naj ti pride v navado. Sčasoma znaš poslušat telo kaj potrebuje...

l.p.

Jedilnik ni bil prepisan iz nobenega portala, mi ga je sestavljal kolega, ki je trener oz ima fitness v italiji (gorica)..
Sem ga dal pa samo za primer... Rolling Eyes In seveda takoj se znajde nekdo, mogoče si ta nekdo ti, ki more nekaj pripomnit, da je ta jedilnik kopiran iz nevemkje pa blalalal... Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 112, 113, 114  Naslednja
Stran 16 od 114

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu