Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zanimivi koncerti
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 21, 2009 15:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V našem malem Celju čez poletje ful dogaja! Cool

Danes se pričenja že štirinajsti sklop prireditev pod skupnim imenom Poletje v Celju, knežjem mestu 2009. Letos je program še posebej bogat – do 31.8. se bo v okviru POLETJA V CELJU 2009 zvrstilo kar 37 koncertov, 28 predstav – gledaliških, lutkovnih, opere, ulična gledališča,...), več kot 15 ustvarjalnih delavnic (cirkus, salsa, glasbeni tečaji,...), 20 brezplačnih kino predstav v ovkiru KINA POD ZVEZDAMI, 8 performansov, 7 eno ali večdnevnih festivalov, 5 otvoritev razstav, 5 različnih vrst rekreacij skozi celotno poletje in ostale sprostitveno – informativne prireditve (Smejalno srečanje, EU razglednice, Besede miru...).

Poleg Mestne plaže kot nove lokacije, ki bo svoja vrata odprla konec meseca, letos kot poletno prizorišče obujamo tudi Knežji dvor. Standardni prizorišči sta Vodni stolp in Stari grad Celje.

Slovesna otvoritev Poletja v Celju, predvidena za Stari grad Celje, se bo zaradi slabe vremenske napovedi zgodila v Celjskem domu danes ob 21. uri, ko bodo skupaj nastopili Mladinski simfonični orkester Glasbene šole Celje in združeni celjski pevski zbori.

Vrhunec poletnega prireditvenega dogajanja bo tudi letos srednjeveška prireditev na Starem gradu Celje, 29.8., ki bo v znamenju vitezov in zabave za vse generacije.

Večina prireditev je brezplačnih, nekaj organizatorjev pa se je tudi letos odločilo za vstopnino, predvsem za glasbene dogodke.

Na slednji povezavi se nahaja obsežna online brošura z informacijami o vseh eventih. Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 21, 2009 17:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zamudil zgoraj menjeni koncert, zaradi obiska koncerta Petra Lovšina. Pa ne vem če mi je žal ali ne:)

Čez nekaj dni se mi bodo uresničile koncertne sanje. Jon Oliva's Pain v živo(Balingen, Nemčija).

http://www.youtube.com/watch?v=SRIUivNf0f4

Od 0:50 naprej.. popolnost.

The jester takes his bows,
Slips into the crowd...
As the actors fade away.
Another death to mourn,
Another child is born,
Another chapter in the play..

before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 21, 2009 21:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Želim si nekaj povzetkov svojega razmišljanja predstaviti tudi vam, cenjeni forumaši.

V petek sem po (relativno) dolgem času spet obiskal koncert, na katerem je med drugim nastopila tudi Siddharta. Bilo je super, fenomenalno in oh in sploh. Želim povedati, da sem že večkrat razmišljal o tem kakšen srečnež sem. Namreč, čeprav sem star 42 let, moj najljubši band ni prenehal obstajati pred desetletjem ali dvema, ali celo več, ampak obstaja sedaj, v sedanjosti, danes! In tudi, ta band ne deluje v ZDA ali Angliji, ali na Jamajki ali na Norveškem, ampak tukaj, v Sloveniji. In še: ali ni čudovito če ta band koncertira večkrat letno v tvoji neposredni bližini, v Ljubljani, Izoli, Šentjurju, Mariboru, v Radencih ali kjerkoli v Sloveniji? In ti koncerti so zelo različno koncipirani: od veličastnih megalomanskih (kot je bil v Ljubljani leta 2003 na stadionu Bežigrad), do majhnih klubskih nastopov (kot je to mnogokrat na Štuku v Mariboru), pa do maratonskih nastopov, ko so 5. oktobra leta 2007, v Tivoliju preigrali ves svoj dotedanji repertoar (4 albume!).

Čeprav obožujem veliko bandov, ki jih ne bom našteval (ker jih je preveč) in ki igrajo raznorazne zvrsti glasbe in prihajajo iz različnih koncev sveta in so obstajali v različnih časovnih obdobjih, pa sem presrečen ker moj najljubši band obstaja sedaj in tukaj, v Sloveniji: samo edini - Siddharta!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
mišolin

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 27, 2009 12:17    Naslov sporočila: Milk / Jade Odgovori s citatom

Včeraj se je začel festival LENT in takoj postregel z neverjetnim glasbenim presežkom. MILK & JADE, skupina, ki jo vodi meni dosedaj neznani multitalent Dana Leong (trombon, čelo, bobni, kitara, elektronika, klavir), je poskrbela za enega najboljših koncertov, kar pomnim. Glasba, ki jo igrajo je žanrsko precej neopredeljiva, nekaj med hiphopom, jazzom, progresivnim rockom/metalom in glede na to, da se mi pri hiphopu načeloma hitro zatakne kost v grlu, sem bil še toliko bolj presenečen. Skupino sestavljajo štirje genialci, ki so resnični mojstri - toliko posredovane energije, virtuoznosti in odličnega medsebojnega sodelovanje ne slišiš vsak dan. Vrtinec glasbe in raziskovanja, ki te posrka vase. Trenutno poslušam njihov plošček (ki, čeprav je dober) se ne more primerjat z neposredno izkušnjo. V glavnem več o njih tukaj:

http://lent.slovenija.net/index.php?id=5798&perfId=20&backPID=5939&datum=2009-6-26&odmik=12&L=0

in predvsem tukaj:
http://www.danaleong.com/news.htm

Sicer pa: Vabljeni na Lent, če bo nadaljevanje pol tolko dobro, kot je bilo včeraj, potem bo to ena najboljših reinkarnacij tega festival do sedaj.
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 27, 2009 12:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes je v Udinah(jazz festival 2009) Ornette Coleman.

V torek sem na taistem festivalu snemal trio Doline (Zlatko Kaučič, Sadeet Tirkoz in Giovanni Mair). V sredo smo imeli snemalni sešn v cerkvici v Crngrobu (pri Anthonyu). Rezultati bodo kmalu objavljeni.
zvocnik

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 22:12
Kraj: Piran

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 30, 2009 22:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jazzz, prihajas v ospredje!

kamera 24UR te ima rada!

lp
Truth is not beauty
Beauty is not love
Love is not music
Music is the best !

FZ
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 737 410
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 01, 2009 00:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zvocnik je napisal/a:
jazzz, prihajas v ospredje!

kamera 24UR te ima rada!lp

Verjetno zato, ker sem bil z Zlatkom Kaučičem...
Pestilence.

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 01, 2009 17:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po 200+ eurih zapravljenih za merch, 15€ zapravljanih za hrano, razbitem flagship sony ericssonu, prebiti ustnici, aretaciji, strganem šotoru, malemu morju odličnih koncertov, 2000+ prevoženih kilometrih z ogromnim nahrbtnikom v naročju, osebnem pregledu karizmatičnih nemških policistov, srečanju z ogromno super ljudmi, pokunzunzumiranju več kot 10 vrečk enih in istih makaronov, z polno glavo novih spominov, nekaj praskami in polno vrečko novih albumov.. se vračam na ta forum v zatišje pred zunanjim svetom.

Super je bilo.

Še nekaj slik..

Bang Your Head Festival:

Devilside festival(ambient tu se mi je zdel zanimiv, sam festival se dogaja v podobnem delu tovarne kot parkirišče)

Takle avto pa vrne nemška policija:

Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 01, 2009 18:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A to je tvoj avto???
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pestilence.

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 01, 2009 18:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Od kolega, skupaj smo se peljali. So pa ga raztrgali na mrtvo, še v vse rezervoarje pogledat, obloge dol iz vrat.. Še vsako juho v vrečki so odprli Very Happy
Saj nazaj samo radia niso dali, ampak vseeno je bilo rahlo neprijetno pakirat nazaj šest potovalk Very Happy
0844Ales

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 15:09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 01, 2009 18:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:
Danes je v Udinah(jazz festival 2009) Ornette Coleman.

V torek sem na taistem festivalu snemal trio Doline (Zlatko Kaučič, Sadeet Tirkoz in Giovanni Mair). V sredo smo imeli snemalni sešn v cerkvici v Crngrobu (pri Anthonyu). Rezultati bodo kmalu objavljeni.

JAZZZ še en "bonbonček" za tebe - Ornette Coleman

Nazaj na vrh
JAZZZ

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 01, 2009 23:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekaj fotk z jazz Festivala

Han Bennink

Roscoe Mitchell

Ken Vandermark

Jeff parker

Ostalo na WWW.JAZZZ.SI (Reportaže)
Pestilence.

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 21:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobil dopust za naslednji teden. Domov sem prišel cunje oprat, ter pojest nekaj hrane ki ni iz vrečke. Zdaj pa vas spet zapuščam in pridem čez kak teden:)

before

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 21:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Dobil dopust za naslednji teden. Domov sem prišel cunje oprat, ter pojest nekaj hrane ki ni iz vrečke. Zdaj pa vas spet zapuščam in pridem čez kak teden:)

Čuvaj se, da se ti ne pripeti tako kot prejšnjič, ali (bognedaj) še kaj hujšega. Pa verjamem, da boš tudi kaj pofotkal.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 22:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:
Nekaj fotk z jazz Festivala

Han Bennink

Roscoe Mitchell

Ken Vandermark

Jeff parker

Ostalo na WWW.JAZZZ.SI (Reportaže)

Vidim, da si tudi odličen fotograf. Moram izraziti navdušenje nad temi zelo dobrimi fotografijami. Črno-bela tehnika daje tem fotografijam še poseben pečat žlahtnosti, poleg seveda tega kako znaš "ujeti trenutek", nek kader v objektivu posebej izpostaviti in podobno. Ne vem če ravno razumeš kaj hočem povedati, saj na tem področju ne poznam prave terminologije. Pa vseeno...

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Naslednja
Stran 6 od 14

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu