| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Andraz
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 23:23 Prispevkov: 43 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Sre Jun 10, 2009 20:32 Naslov sporočila: Iščem, pa se ne spomnim |
|
|
Enkrat sem nekje na tem forumu ali pa nekje drugje zasledil neko zvočno kartico ali nekaj podobnega, pa se ne spomnim, kako se ji reče. Vem, da je bila za zunanja, mislim, da je imela dva stereo vhoda in dva stereo izhoda. Samo zanima me, kako se ji reče, izgledala je pa nekako tako:
Čisto nekaj na približno, vem, da je mela nekakšno tako obliko.
Upam, da se je kdo spomne. _________________ HiFi for life... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Jun 10, 2009 21:37 Naslov sporočila: |
|
|
Take oblike(če ne celo barve) je tudi music streamer ki se prodaja na tej strani. Samo to je samo USB dac. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zmatjaz
Pridružen/-a: Sre Apr 2008 17:45 Prispevkov: 59 Kraj: KRANJ
|
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 068650802 |
|
 |
Andraz
|
Objavljeno: Čet Jun 11, 2009 17:05 Naslov sporočila: |
|
|
To sem mislil ja, očitno sem si narobe zapomnil. Hvala obema.
EDIT:
Pa še nekaj, se to splača nabavit? In kaj je DAC sploh? _________________ HiFi for life... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Jun 11, 2009 17:24 Naslov sporočila: |
|
|
Zanimivo obrnjeno vprašanje, najprej vprašaš če se splača, potem pa šele kaj počne
DAC je pretvornik ki pretvori podatke iz digitalne oblike v analogno. Je recimo v CD predvajalniku, receiverju.
Če ti poenostavim je to enako kot računalniška zvočna kartica. Priključi se na USB vhod računalnika, dobiš pa stereo analogen izhod. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Andraz
|
Objavljeno: Čet Jun 11, 2009 17:52 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za razlago. Tisto če se splača sem vprašal, ker me zanima kakšna je kaj kvaliteta zvoka, ki pride iz tega HRT Music Streamer-ja. Ker imam trenutno zvočno Creative X-Fi Xtreme Music in je problem, ker nima navadnega koaksialnega ali optičnega izhoda, se pravi imam sedaj en kabel, ki je dolg 10m, za povezavo 1.5 - 2m. Kabel pa tudi ni neka kvaliteta, je bolj neka poceni verzija, ampak sem pa edinega našel pri nas, da je iz 3.5mm v činč digitalen koaksialen. Pa zato sprašujem, če se to splača kupit, da bi imel vsaj lahko dobre kable. Ali pa če se splača kaj drugega kupit, da imam lahko boljše kable za povezavo? _________________ HiFi for life... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zmatjaz
Pridružen/-a: Sre Apr 2008 17:45 Prispevkov: 59 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 19:57 Naslov sporočila: |
|
|
| Sposodi si in sam stestiraj, to je najbolje. |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 068650802 |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|