| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Pet Sep 25, 2015 16:58 Naslov sporočila: |
|
|
| chase je napisal/a: | Saj veš kako pravijo sto ljudi 200 čudi.
. |
Tole se pravilno glasi: Sto ljudi, 200 sisa
Pa fajn, da so ti uštimali disko. Uživaj! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NLP
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 10:01 Prispevkov: 1035 Kraj: Drugje
|
Objavljeno: Pet Sep 25, 2015 22:36 Naslov sporočila: |
|
|
V originalu je; sto ljudi sto čudi, sto žena 200 sisa. _________________ Nenad P. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6226 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sob Sep 26, 2015 10:27 Naslov sporočila: |
|
|
Oprosti, v vsem tvojem pisanju že od začetka teme je toliko nedoslednosti, nepovezanega pisanja, razmišljanj brez repa in glave in nelogičnih sosledij, da - preprosto ne verjamem niti besede. Že od samega začetka, pa sem sklenil počakati na razvoj dogodkov, ki me na koncu (ob izjavi da se tema lahko zaklene) ni razočaral.
Se pa opravičujem, če temu ni tako. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
Pridružen/-a: Ned Jul 2015 23:51 Prispevkov: 121 Kraj: Chicago
|
Objavljeno: Pon Sep 28, 2015 01:52 Naslov sporočila: |
|
|
| ambasador je napisal/a: |
Oprosti, v vsem tvojem pisanju že od začetka teme je toliko nedoslednosti, nepovezanega pisanja, razmišljanj brez repa in glave in nelogičnih sosledij, da - preprosto ne verjamem niti besede. Že od samega začetka, pa sem sklenil počakati na razvoj dogodkov, ki me na koncu (ob izjavi da se tema lahko zaklene) ni razočaral.
Se pa opravičujem, če temu ni tako. |
Moj posel zahteva v realnosti 1100% zbranost in 0%.001 faila-a! Če se zmotim za malenkost sem lahko na cesti.
Zato vse kar zahteva musica v mojem prostem času, musica, razni forumi, moja hifi soba itd....se mi tako jebe kaj je resnično kaj pa ni ,da je to težko opisat kako mi je vseeno! Je moj svet ki ga noben ne razume in naj tako ustane!!!! Je moj svet v katerem sem permanentno pijan in ne dovoilim drugim karkoli razen pomoči za katero sem vedno hvaležen.
Vrgel sem sem se v muziko ker mi pomaga pomaga razkazovati svet ki je samo moj itd...!
Sicer pa bzv.! LOCK PLEASE! Sem hotel imet svojo disco sobo , jo imam, hvala za vse in vsem! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JJAB
Pridružen/-a: Sob Apr 2014 0:05 Prispevkov: 197 Kraj: Moon
|
Objavljeno: Pon Sep 28, 2015 09:43 Naslov sporočila: |
|
|
| 100% je največ možno. Ne biti kot naši nogobrcarji. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 28, 2015 15:17 Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče kakšna fotka ali dve sobe?
Da ostali forumaši vsaj vidimo rezultat... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JJAB
Pridružen/-a: Sob Apr 2014 0:05 Prispevkov: 197 Kraj: Moon
|
Objavljeno: Pon Sep 28, 2015 15:20 Naslov sporočila: |
|
|
| Sklepam da ne bo fotke niti ničesar drugega ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
respetin
Pridružen/-a: Sob Okt 2010 17:49 Prispevkov: 13 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: Pon Sep 28, 2015 15:43 Naslov sporočila: |
|
|
V enem dobrem mesecu si kupil parcelo, na njej zgradil objekt-sobo, jo notranje opremil in nabavil še akustiko?
Tudi jaz glasujem za slike!
In trikrat hura za upravno enoto, ki v tako kratkem času izda vso dokumentacijo!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NLP
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 10:01 Prispevkov: 1035 Kraj: Drugje
|
Objavljeno: Pon Sep 28, 2015 16:17 Naslov sporočila: |
|
|
... ne akustike ni "nabavil", ker pravi da ne potrebuje, niti hudega hi-fija, vse druga pa izgleda da mu je uspelo:) _________________ Nenad P. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
|
Objavljeno: Pon Sep 28, 2015 16:26 Naslov sporočila: |
|
|
| respetin je napisal/a: | V enem dobrem mesecu si kupil parcelo, na njej zgradil objekt-sobo, jo notranje opremil in nabavil še akustiko?
Tudi jaz glasujem za slike!
In trikrat hura za upravno enoto, ki v tako kratkem času izda vso dokumentacijo!
 |
Lih ravno tako kot si napisal ni bilo. Na zemlišču je bil že vrisan manjši objekt iz leta 18xx, soba oz prostor pa ni sama po sebi nič posebnega. Zankrat ni nobene notranje opreme. So zgolj zidovi, termo in zvočna izolacija in akustika z vso napeljavo. elektrika brez vode (še rešujem). Kako bo izpadel končni izdelek bomo pa videli čez čas.
Slike pa zaenkrat ne bom dajal na javni upogled. Če bom pa kdaj prodajal pa obljubim,da tukaj objavim komplet vse z slikami vred.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
|
Objavljeno: Čet Feb 09, 2017 01:38 Naslov sporočila: |
|
|
Se kdo od vas sploh upraša, kaj pomeni če imaš svoj prostor pod soncem ki lahko v miru in na ves glas poslušaš kvalitetno muziko brez ,da bi te kdo motil?
Ne vem ampak zame je to kot glasbeni orgazem z "cheating" sceno z svojo ženo! Moje misli niso tukaj in niso povezane z moje družino!
A mi lahko kdo opiše svoje občutke, ker sam ne najdem besed!!!! Začel sem se odmikat od vse problematike v življenju in zatek k muziki!!! par pivov in dobra muzika! ne rabim milijonov ne rabim nič, rabim samo svoj plac ki ga imam svoj hifi studio room in tam sem "DOMA".
Službeno sem precej po svetu ampak tukaj v teji sobi sem jaz "jaz", z mojimi željami, problemi, z svojimi sanjami, z svojo muziko!
Pa ne mi "ufaravat" nasvetov rabiš "nekoga za pogovor" ker to se mi dogaja samo ko mi neka muzika pride na ušesa.....takrat pade tudi pivo in smo v extazi.......ob dobri muziki po moji želji se moja čustva začno spreminjat, jaz se začnem spreminjat!!!! čim ugasneš je kot bi mi odrezal life! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lix

Pridružen/-a: Ned Jan 2016 3:17 Prispevkov: 539 Kraj: Med Koprom in Trstom
|
Objavljeno: Čet Feb 09, 2017 02:40 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen chase,
precej dobro poznam te občutke, muziki sem posvetil življenje.
Tako kot velja: "You are what You eat"
glasba = informacija = hrana
lahko rečem tudi "You are what You listen to".
Z leti so se menjavale želje, pričakovanja, vzorci, zavest ... spreminjala se je tudi glasba, katero sem poslušal. Zmeraj popolnoma trezen. Glasbeno informacijo želim zaužiti v celoti z vso zmožno percepcijo.
Temu rad rečem "biti zadet od treznosti" :-)
Uživaj! Naj ti bo glasba ljubezen ki nikoli ne razočara, tvoj kotiček miru. Ta mir najdi v sebi tudi ko ne slišiš glasbe.
lix |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
|
Objavljeno: Čet Feb 09, 2017 02:55 Naslov sporočila: |
|
|
| lix je napisal/a: | Pozdravljen chase,
precej dobro poznam te občutke, muziki sem posvetil življenje.
Tako kot velja: "You are what You eat"
glasba = informacija = hrana
lahko rečem tudi "You are what You listen to".
Z leti so se menjavale želje, pričakovanja, vzorci, zavest ... spreminjala se je tudi glasba, katero sem poslušal. Zmeraj popolnoma trezen. Glasbeno informacijo želim zaužiti v celoti z vso zmožno percepcijo.
Temu rad rečem "biti zadet od treznosti"
Uživaj! Naj ti bo glasba ljubezen ki nikoli ne razočara, tvoj kotiček miru. Ta mir najdi v sebi tudi ko ne slišiš glasbe.
lix |
Vse kar si naštel se mi dogaja nasprotno in tudi si želim nasprotno! po recimo 3 mesecih služenja v tujini( raje ne razlagam za kaj se gre) grem v svojo sobo in vse kar si želim biti v okolju muzike (extremno glasne) je to!
potopiti se v svoje komade in biti tam! v kombinaciji z parimi pivi me žena nemara sploh spoznat! pizda pa z mojim denarjem živimo vsi! pa me jebe "ti sam greš tam v svojo "sobo pa nažigaš si muziko"!!!!!!!!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
chase
|
Objavljeno: Čet Feb 09, 2017 02:59 Naslov sporočila: |
|
|
| a mi lahko kdo od vas pove če je čustveno v drugem svetu ker to posluša v svoji hifi sobi? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Čet Feb 09, 2017 09:33 Naslov sporočila: |
|
|
Hoj,
a nismo to sceno ze meli tukaj? Klik. A si nadgradil dozivljaje?
lp, d. _________________ If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|