Colibri Labs
 
Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
20.11.2021 - Napisal: trancedeejay

Verjetno vas večina pozna hrvaški Colibri Labs, podjetje, ki izdeluje vrhunsko avdiofilsko ožičenje in zvočnike, nahaja pa se v bližini slovenske meje, med Opatijo in Reko.
Colibri Labs je v tem času zagnal sestrsko podjetje Esoteric Audio Company, ki je
specializirano za prodajo vrhunskih naprav po dostopni ceni.

Več »

Servisi v Sloveniji - Pro Elektronika d.o.o.

12.05.2021 - Napisal: trancedeejay

Lastniki Avdio & Video naprav moramo kdaj kakšno komponente tudi servisirati. Kdor ima srečo, bo servis obiskal čim manjkrat a ko do okvare dejansko pride, veste komu zaupati vašo opremo? Servisov AV naprav je v Sloveniji kar nekaj a glede na izkušnje nekaterih kolegov, vsak ni najbolj primeren.

 

Tokrat z vami delim osebno izkušnjo s servisom Pro Elektronika. Gre za servis, ki se ukvarja izključno s popravilom AV tehnike in je tudi uradni serviser za nekatera poznana imena v svetu AV tehnike.

 

Prispevek si preberite TUKAJ

 
05.05.2021 - Napisal: trancedeejay

Tokrat smo se odločili, da nekaj objav video z naše Facebook strani prenesemo tudi na portal Audio Kontakt, tako da bodo vidni tudi članom, ki ne uporabljajo socialnih omrežij.

 

Ker nismo le upravljalci, temveč tudi glasbofili, glasbeniki in navdušenci nad filmi, objavljamo nekaj posnetkov. Vsi niso čisto vrhunski a je glasba taka, da smo jih morali objaviti.

 

Upamo da vam je glasba, ki ni del raznoraznih avdiofilskih samplerjev všeč. Vaše predloge posnetkov lahko objavljate tukaj.

Več »
05.05.2021 - Napisal: trancedeejay

 

Sejem HIGH END 2021, ki naj bi potekal v Münchnu od 9. do 12. septembra 2021, je bil zaradi nenehnih vplivov pandemije Covid-19 prestavljen na maj 2022. HIGH END SOCIETY Service GmbH je to odločitev sprejela po ponovni oceni trenutnega stanja in v tesnem sodelovanju z odborom HIGH END SOCIETY e.V.

 

Več »
03.03.2021 - Napisal: trancedeejay

Po zelo dobrem odzivu na lani izdano glasbeno zbirko, posneto na pozlačeno CD avdiofilske kvalitete, Gold, podjetje Erzetich z zanosom napoveduje izid svoje druge, z naslovom Gold II. Na njej so predstavljeni talentirani mednarodni  neodvisni glasbeniki z nadpovprečno kvaliteto posnetka.

 

Ljubitelji glasbe lahko uživajo v dvanajstih skladbah (namenoma) manj poznanih, tako imenovanih “indie”, glasbenikov, kot so AZTEX (Irska), Binary Boyz (Finska), Darius Lux (ZDA), Deborah Henriksson (Švedska), Deetrich (Irska), Dylan Dunlap (ZDA), Evie Joy (ZDA), G Ko (ZDA), Lovescandal (Velika Britanija), Nya Crea (Italija), The Eves (Velika Britanija) in Viperstone (Slovenija).

Več »

Srečno v letu 2021 vam želi ekipa Audio Kontakt

25.12.2020 - Napisal: trancedeejay


Arhiv novic »

Video player
The Exorcist Theme on church organ (Tubular Bells

Bowers & Wilkins Factory Tour 2021
 Documentary about the greatest audio system
The Exorcist Theme on church organ (Tubular Bells
Albina - Visine (Matija Cvek Cover) Live
Seznam vseh videov »