Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
03.03.2021 - Napisal: trancedeejay

Po zelo dobrem odzivu na lani izdano glasbeno zbirko, posneto na pozlačeno CD avdiofilske kvalitete, Gold, podjetje Erzetich z zanosom napoveduje izid svoje druge, z naslovom Gold II. Na njej so predstavljeni talentirani mednarodni  neodvisni glasbeniki z nadpovprečno kvaliteto posnetka.

 

Ljubitelji glasbe lahko uživajo v dvanajstih skladbah (namenoma) manj poznanih, tako imenovanih “indie”, glasbenikov, kot so AZTEX (Irska), Binary Boyz (Finska), Darius Lux (ZDA), Deborah Henriksson (Švedska), Deetrich (Irska), Dylan Dunlap (ZDA), Evie Joy (ZDA), G Ko (ZDA), Lovescandal (Velika Britanija), Nya Crea (Italija), The Eves (Velika Britanija) in Viperstone (Slovenija).

Več »

Srečno v letu 2021 vam želi ekipa Audio Kontakt

25.12.2020 - Napisal: trancedeejay

18.11.2020 - Napisal: trancedeejay

 

Največji HI-FI show na svetu, ki se vedno dogaja v maju je uradno prestavljen na september 2021. Glede na trenutni potek dogodkov je bila to edina prava odločitev. 

 

Torej nastavite si v koledarju termin od 9. do 12. september 2021. Se vidimu septembra v Munchnu.

Več »
24.08.2020 - Napisal: trancedeejay
AV-PLANET ponosno predstavlja letošnje nagrajene produkte iz sveta avdia in videa. Vsako leto jih podeljuje združenje EISA (Expert Imaging and Sound Association).
 
Nagrade se podeljujejo glede na različne kriterije in v različnih razredih. Za leto 2020 - 2021 je bilo  nagrajenih kar nekaj produktov iz njihovega prodajnega programa.
 
 
Naj jih naštejemo le nekaj
Več »
19.07.2020 - Napisal: trancedeejay

Le kdo ne pozna HI-FI Centra oz. podjetje V Commerce iz Murske Sobote, ki na območju Slovenije zastopa nekaj renomiranih blagovnih znamk. Ena bolj poznanih je zagotovo Cabasse, poznani proizvajalec zvočnikov, lastna blagovna znamka VIAudio, kjer lahko izbirate med gramofoni, posrebrene napetostne vtičnice in napetostne letve, Jelco gramofonske ročice ter pester nabor proizvajalcev kablov in konektorjev, kot je npr. Viablue, Black Rhodium, Viborg Audio itd. Tudi letos imajo navoljo odprodajo nekaterih artiklov iz zaloge in pa uvodne popuste na nekatere novosti iz njihovega prodajnega programa.

Več »
15.06.2020 - Napisal: trancedeejay

Maja letos je mariborsko podjetje Audioscape iz Maribora, ki že zastopa veliko uveljavljenih Hi-Fi znamk (Naim, PMC, Rega, NAD, Bluesound, ...)  postalo ekskluzivni distributer za Slovenijo in Hrvaško za izdelke slovaškega proizvajalca Canor.

 

Proizvajalec v svojem asortimanu nudi vrhunske "Piece of art" integrirane ojačevalnike, CD predvajalnike in phono predojačevalnik, tako zvokovno kot tudi po dizajnu, zunaj in znotraj, uporabljene pa so le vrhunske komponente.

 

Več »

Arhiv novic »

Video player
Morten Lindberg (2L) about immersive audio

Albina - Visine (Matija Cvek Cover) Live
Morten Lindberg (2L) about immersive audio
How do Power Cables work? - Demo Shunyata Research
Restavriranje Krell končne stopnje
Seznam vseh videov »