Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
28.08.2019 - Napisal: trancedeejay

Intek je tokrat za uporabnike portala Audio Kontakt predstavil nekaj izbrancev, ki so v letu 2019-2020 prejeli prestižne EISA nagrade in so v njihovem prodajnem asortimanu. 

 

Našli boste AV receiverje za domači kino, gramofone, pametne napajalne razdelilnike, DAC-e, predojačevalnike, antivibracijske nogice, 4K Blu ray predvajalnike in še več...

Več »
03.07.2019 - Napisal: trancedeejay

INTEK je postal ekskluzivni TECHNICS premium partner.

Le kdo ne pozna slovite znamke Technics? Najbolj so zasloveli, ko so leta 1972 predstavili legendarno serijo gramofonov 1200 z direct drive, kateri so postali kultni gramofoni vsakega DJ-a in so bili v proizvodnji celih 40 let.

Pod blagovno znamko Technics najdete zvočnike, CD predvajalnike, ojačevalnike, receiverje, mini stereo sisteme, all in one sisteme, slušalke itd.

Technics sedaj spada pod blagovno znamo Panasonic.

Več »
12.06.2019 - Napisal: trancedeejay

Zadnje čase se na trgu pojavljajo različni pametni zvočniki. Luč sveta pa je tokrat ugledal eden pametnejših in zvokovno ter funkcionalno zmogljivejši pametnih zvočnikov - Triangle Aio. 

Triangle AIO 3 omogoča uživanje na nivoju Hi-Fi v digitalnih in brezžičnih virih. Na AIO lahko prenesete glasbo visoke resolucije iz vašega telefona, strežnika ali pretočnega ponudnika vsebin. Francoski lepotec vsebuje 24bitni/192kHz digitalno analogni pretvornik in posledično nivo kakovosti studijskega “masteringa”.

Raziščite polnost in globino vaše priljubljene glasbe.

 

Več »
10.05.2019 - Napisal: trancedeejay

Nemški München običajno vsako leto drugi teden v maju postane svetovna prestolnica avdio sveta. Tudi letos je tako, saj od 9.-12.5. 2019 poteka največji highend avdio sejem na svetu. Ogled takega sejma v pravem pomenu ni možno opraviti v enem samem dnevu a veliko se nas tja odpravi za en sam dan, da vsaj malo doživimo vznemirljiv občutek pogleda na najbolj eksotične kose avdio naprav, ki obstajajo ter obiskati nekaj starih znancev.

Na sejmu je možno v večji meri videti in slišati vse iz HI-FI sveta.

Več »
06.04.2019 - Napisal: trancedeejay

V torek  9.4.2019  bo na Celovški cesti 172 v Ljubljani (za MCDonaldsom v Šiški), na lokaciji HI-FI salona CANYON AUDIO, predstavitev MIRAUDIO avdio elektronike in HOLBO HI-FI opreme s strani samih konstruktorjev. Vsi obiskovalci boste lahko slišali in čutili zvočnio kuliso, ki vam jo pripravi ta avdio sistem. Vabljeni ste, da osebno povprašate vse kar vas zanima  v zvezi s HI-FI opremo.

 

Prisotna bosta g.Miroslav Petrovič iz Beograda (MIRAUDIO) ter g. Boštjan Holc, HOLBO gramofoni iz Ljubljane.

 

Vse skupaj bo zvenelo iz zvočnikov SPENDOR zastopnika CANYON AUDIO.

Več »

VEČ SOBNI AVDIO Z GLASOVNIM UPRAVLJANJEM

05.04.2019 - Napisal: trancedeejay

V sodobnem bivalnem okolju je več sobni avdio popolnoma normalen korak. Glasbo ponavadi poslušamo več ur dnevno in zato je pomembno poenostavljeno in funkcionalno upravljanje.

 

Več sobni avdio sistem se lahko upravlja s pomočjo aplikacij za mobilne naprave ali dodatno z glasovnim upravljanjem. Lastniki pametnih hiš lahko glasovno, preko enotnega vmesnika obenem nadzirajo avdio sistem, kot tudi luči, klimatizacijo, itd. Več...


Arhiv novic »

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1

Adam Ben Ezra - AWESOME UPRIGHT BASS SOLO
Tove Lo - Talking Body
Miserere mei, Deus - Allegri - Tenebrae
Halsey - Without Me (Live at Victoria’s Secret)
Seznam vseh videov »