Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
14.02.2020 - Napisal: trancedeejay

Pred nami je že drugi dogodek TAD Listening Session Vol. 02, kjer TAD ekipa oznanja svetovno pred-premiero referenčnega monitor zvočnika CR1TX (naslednik CR1MK2, 2012) ter referenčni stereo ojačevalnik M700S, naslednik cenjenega M600.

 

 Dogodek bodo obeležili v Grajskem gledališču na Ljubljanskem gradu in sicer v petek, 21. 2. 2020, ob 19.30 uri.

 Število vstopnic je zaradi velikosti prostora omejeno.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite in spoznate od blizu novi TAD referenčni komponenti.

Več »
08.12.2019 - Napisal: trancedeejay

Zadnje čase se v Ljubljanskem kotlu na področju High End avdia kar dogaja. Tokratnega dogodka zagotovo ne smete zamuditi. V Ljubljano namreč prihajajo predstavniki Gryphona - Rune Skov in pa lastnik Sigma Acoustics -  Aldo Zaninello.

 

Če že vrsto let razmišljate o avdio opremi višjega ranga, nikar ne odlašajte s tokratnim obiskom oz. predstavitvijo.

 

Lokacija dogodka bo Step-Up Audio HI-FI salon na celovški cesti 172 v Ljubljani, datum dogodka pa je ponedeljek 16.12. od 17h naprej

Več »
24.11.2019 - Napisal: trancedeejay

Dragi ljubitelji glasbe! Tokrat ste vabljeni na TAD Listening Session Vol. 01, ki se bo odvijal 28. novembra 2019 v salonu Audio Serum na Parmovi ulici 25 v Ljubljani s pričetkom ob 17:30 uri.

 

Dogodek je organiziran z namenom prepoznavanja in zavedanja kvalitete zvoka. Vabljeni torej na prijetno in sproščeno druženje.

 

Zaradi organizacije dogodka ste vljudno naprošeni, da svojo udeležbo na kratko potrdite.

Več »

Mini zvočnik Elipson Planet M

23.11.2019 - Napisal: trancedeejay
V moderno zasnovanih stanovanjih, katerih lastnost je minimalizem je ponavadi potreba po diskretnem ozvočenju oziroma prilagoditvi zvočnikov ambientu.
 
Mini zvočniki običajno niso najbolj optimalna izbira, predvsem v poplavi plastičnih izdelkov danes na trgu.
 
Ena izmed redkih izjem so francoski prestižni zvočniki Elipson Planet M. Slednji imajo zasnovo pravega HiFi zvočnika in znajo odigrati na zavidljivem nivoju. Obenem so ohišja iz keramike in vrhunskih barvnih nanosov. Odlična izbira, kjer se išče kompromis med diskretnostjo in dobro avdio predstavo.
 
Slišali ste jih lahko na lanskem sejmu HI-FI Ljubljana, kadarkoli pa jih lahko slišite na lokaciji AV-Planet. Več...
 
13.11.2019 - Napisal: trancedeejay

V petek 15.11. 2019 bo na Celovški cesti 172 v Ljubljani uradno odprl svoja vrata nov HI-FI salon  z imenom Step-Up. Vrata novega salona se odprejo ob 14h.

Prva predstavitev omenjenega podjetja je bila na letošnjem sejmu HI-FI Ljubljana, kjer so se predstavili s kombinacijo Raidho zvočnikov in Gryphon elektronike.

 

Tokrat boste lahko premierno slišali nove zvočnike Raidho TD4.8 z Gryphon referenčnim sistemom, same zvočnike pa bo predstavil predstavnik z Danske. Vljudno vabljeni!

Več »
07.11.2019 - Napisal: trancedeejay

V Inteku so za mesec November pripravili predstavitev nekatere opreme iz njihovega asortimana, hkrati pa dodali posebno ponudbo za napredno opremo za filtracijo električnega napajanja proizvajalcev AudioQuest, Isotek Systems, Powergrip in Shunyata Research.

 

Preverite predstavitev nekaterih kosov ATC, Gold Note, Wharfedale in pa Technics, hkrati pa si lahko ogledate, kako je potekalo razpakiranje Technics SL-1000 gramofona, ki je bil predstavljen na HI-FI Ljubljana 2019

Več »

Arhiv novic »

Video player
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert

TAD Micro Evolution One vs TAD Evolution One TX
Fantastic DIY Speakers for less than $30!
Michael Fremer | Stereophile
Listen to a ONE MILLION DOLLAR hi-fi system
Seznam vseh videov »