Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

DOMAČI KINO PROJEKTORJI EPSON 2018/2019

24.10.2018 - Napisal: trancedeejay
Epsonovi projektorji za domačo uporabo vam omogočajo, da vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Popestrite si vsakdan, pa naj bo to spremljanje vašega najljubšega športa, gledanje filmske klasike, filmov na izbiro ali igranje najnovejše igre; naj to postane nepozabna izkušnja s sliko, večjo od naravne velikosti. Zbudite pozornost prisotnih in te nepozabne trenutke delite tudi z družino ter prijatelji.
AV PLANET piše o prihajajočih trendih projekcijskih sistemov za hišni kino. Več...
18.10.2018 - Napisal: trancedeejay

Po zelo uspešnem lanskem letu, TOO LOUD FEST letos poteka še dlje. V dveh dneh festivala na treh nadstropjih hotela DoubleTree By Hilton Zagreb bodo obiskovalci uživali v svetovnih ekskluzivnih premierah High-End Audio, več glasbenih predvajanj in delavnic.

 

TOO LOUD FEST 2018 poteka 21. in 22. oktobra v Zagrebu (Hrvaška) v hotelu DoubleTree by Hilton - oba dneva od 10. do 20. ure. Vstopnice so na voljo na vhodu v hotel.

Več »
05.10.2018 - Napisal: trancedeejay

Že vsem poznani VKLOP (avdio trgovina z najdaljšo tradicijo v Sloveniji) vabi vse avdiofile ta konec tedna in sicer 6. in 7. 10. 2018 , da se udeležite premierne predstavitve high end izdelkov iz lastne produkcije in iz programa tujih zastopstev.

Premierne predstavitve bodo potekale na lokaciji VKLOP, Celovška cesta 76, v neposredni bližini M Hotela (Multimedia Show).

Več »
27.09.2018 - Napisal: trancedeejay

Vabljeni na Hi-Fi Multimedia Show, ki tudi letos svoja vrata odpira v začetku oktobra, tokrat je to 6. in 7. oktobra v M hotelu v Ljubljani.

 

Na sejmu se bodo predstavila uveljavljena slovenska in tuja podjetja, ki bodo na ogled ter poslušanje ponudila avdio opremo svetovno priznanih proizvajalcev.

Omenjeni sejem je odlična priložnost tako za vse sveže ljubitelje glasbe kot za izkušene avdiofile, da si na enem mestu ogledajo in prisluhnejo zvočnim sistemom različnih velikosti, zmogljivosti in cenovnih razredov ter o njih povprašajo strokovnjake in med seboj izmenjajo mnenja o strasti, ki jih povezuje – glasbi. 

Več »
26.09.2018 - Napisal: trancedeejay

Malo je vrhunskih audio izdelkov, ki imajo dolgo zgodovino … mednje sodi Unison Research serija UNICO, ki jo tvorijo hibridne audio aparature. Predvsem integrirani ojačevalniki in CD-DAC procesorji so pomemben del audio zgodovine , saj so še po več kot 15 letih v samem vrhu hibridnih aparatur, kar je v mnogih pogledih še vedno neprekosljivo…

 

Vabljeni na dneve »UNICO« v Audio Galerijo, Partizanska 82, v Sežani, ki bodo vsak dan od 1.10 ~ 14.10.2018

Več »
21.09.2018 - Napisal: trancedeejay

Vabljeni na Audio Video Show Ljubljana 2018, ki bo potekal od 6. do 7 oktobra 2018 v hotelu Lev v Ljubljani.

 

Uživajte v predstavitvah Hi-Fi sistemov, udeležite se delavnic posvečenim naprednim avdio in video tehnologijam, prisluhnite gostujočim predavateljem ter odlični glasbi.

 

Izkoristite priložnost za pogovor s strokovnjaki, brskanje po širokem izboru plošč in druženje s podobno-mislečimi ljubitelji glasbe in filma, ki se navdušujejo nad kulturo zavednega poslušanja.

Več »

Arhiv novic »

Video player
Avantgarde Acoustics

Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
How much amplifier power do I REALLY need?
Seznam vseh videov »