Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
05.10.2018 - Napisal: trancedeejay

Že vsem poznani VKLOP (avdio trgovina z najdaljšo tradicijo v Sloveniji) vabi vse avdiofile ta konec tedna in sicer 6. in 7. 10. 2018 , da se udeležite premierne predstavitve high end izdelkov iz lastne produkcije in iz programa tujih zastopstev.

Premierne predstavitve bodo potekale na lokaciji VKLOP, Celovška cesta 76, v neposredni bližini M Hotela (Multimedia Show).

Več »
27.09.2018 - Napisal: trancedeejay

Vabljeni na Hi-Fi Multimedia Show, ki tudi letos svoja vrata odpira v začetku oktobra, tokrat je to 6. in 7. oktobra v M hotelu v Ljubljani.

 

Na sejmu se bodo predstavila uveljavljena slovenska in tuja podjetja, ki bodo na ogled ter poslušanje ponudila avdio opremo svetovno priznanih proizvajalcev.

Omenjeni sejem je odlična priložnost tako za vse sveže ljubitelje glasbe kot za izkušene avdiofile, da si na enem mestu ogledajo in prisluhnejo zvočnim sistemom različnih velikosti, zmogljivosti in cenovnih razredov ter o njih povprašajo strokovnjake in med seboj izmenjajo mnenja o strasti, ki jih povezuje – glasbi. 

Več »
26.09.2018 - Napisal: trancedeejay

Malo je vrhunskih audio izdelkov, ki imajo dolgo zgodovino … mednje sodi Unison Research serija UNICO, ki jo tvorijo hibridne audio aparature. Predvsem integrirani ojačevalniki in CD-DAC procesorji so pomemben del audio zgodovine , saj so še po več kot 15 letih v samem vrhu hibridnih aparatur, kar je v mnogih pogledih še vedno neprekosljivo…

 

Vabljeni na dneve »UNICO« v Audio Galerijo, Partizanska 82, v Sežani, ki bodo vsak dan od 1.10 ~ 14.10.2018

Več »
21.09.2018 - Napisal: trancedeejay

Vabljeni na Audio Video Show Ljubljana 2018, ki bo potekal od 6. do 7 oktobra 2018 v hotelu Lev v Ljubljani.

 

Uživajte v predstavitvah Hi-Fi sistemov, udeležite se delavnic posvečenim naprednim avdio in video tehnologijam, prisluhnite gostujočim predavateljem ter odlični glasbi.

 

Izkoristite priložnost za pogovor s strokovnjaki, brskanje po širokem izboru plošč in druženje s podobno-mislečimi ljubitelji glasbe in filma, ki se navdušujejo nad kulturo zavednega poslušanja.

Več »

10 let Audio Alto in novosti v ponudbi

19.09.2018 - Napisal: trancedeejay

Z veseljem sporočamo, da blagovna znamka Audio Alto letos praznuje 10 let. V teh letih je nastalo kar nekaj  avdio sistemov, ki razveseljujejo mnoge kupce pri nas in po svetu. Hkrati pa se je nabralo veliko izkušenj, ki porajajo nove ideje.

V zadnjem času se je trg avdio komponent in avdio rešitev precej spremenil. Večina svetovnih proizvajalcev je proizvodno prenesla na Kitajsko. V Audio Alto želijo obdržati popolno kontrolo nad izdelki in zato se vsi izdelki razvijajo in proizvajajo v Sloveniji. Le tako lahko zagotovijo vrhunsko kvaliteto. Na trgu pa se je tudi povečalo povpraševanje po brezkompromisnih in vrhunskih izdelkih. Več...

 

10.09.2018 - Napisal: trancedeejay

V septembru je prišel na tržišče že težko pričakovan UNISON UNICO DUE, ki bo zamenjal zelo uspešen a že malo v letih UNICO SECONDO.

 

UNICO DUE je popolnoma na novo zasnovan hibrid, par elektronk ecc 83 v začetni "pogonski fazi" do "končnega pogona " na MOSFET tranzistorjh.

 

Za malo šuma skrbijo Mundorf kondenzatorji, za rezervo v napajanju pa kondenzatorji z 80.000 μF.

Da ne prihaja do "presluha" med "vhodi" so uporabljeni "mikro releji". Na novo je zasnovan tudi MM, MC analogni vhod in DSD DAC.

Več »

Arhiv novic »

Video player
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018

jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
How much amplifier power do I REALLY need?
Klapa Dišpet - Naranča
Seznam vseh videov »