Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

KAT - Kuzma d.o.o.

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice
16.01.2018 - Napisal: trancedeejay

Podjetje ALS avdio.video predstavlja novo serijo zvočnikov priznanega francoskega proizvajalca.

 

Samostoječi model FOCAL Kanta No. 2 ne prinaša le revolucionarne oblike, ampak tudi najnaprednejše tehnološke rešitve: berilijeve IAL3 ('Infinite Acoustic Loading') visokotonske enote, kompozitne ('Flax') bas-srednjetonske membrane z nizko maso, visoko togostjo ter odličnim dušenjem, TMD ('Tuned Mass Damping'), NIC ('Neutral Inductance Circuit') in še bi lahko naštevali.

Več »

Reportaža Hi-Fi Ljubljana 2017

31.12.2017 - Napisal: trancedeejay

Pred sklepnim dejanjem letošnjega leta smo vam bili dolžni objaviti reportažo z letošnjega sejma HI-FI Ljubljana 2017, ki je potekal 14. in 15. oktobra v hotelu Lev v Ljubljani. Glede na odziv članov Audio Kontakt-a, je bil tudi tokrat dogodek sprejet izjemno pozitivno. Kljub manjšemu številu razstavljalcev je bilo marsikaj za videti in slišati, so pa bili tokrat navoljo tudi ogromni prostori, ki jih ni bilo zlahka zapolniti, brhke hostese, multimedia in pa predavanja strokovanjakov na različnih audio področjih.

Reportaža Hi-Fi Ljubljana 2017

04.12.2017 - Napisal: trancedeejay

Kratek božično novoletni vodič po kvalitetni ponudbi avdio opreme, ki je tudi odlično darilo v veselem decembru.

 

Torej podjetje Intek, je za svoje obiskovalce pripravilo nekaj izbranih kosov opreme iz njihovega asortimana, ki lahko uporabnikom izboljšajo zvočno izkušnjo.

 

 Izberite nekaj zase in za svoje prijatelje.

 

Več »

Predstavitev Marantz Serije 10 in B&W 800 D3

24.11.2017 - Napisal: trancedeejay

V sredo, 22.11. 2017 ob 19h je v 2. nadstropju Kristalne palače v BTC Ljubljana potekala ekskluzivna predstavitev nove Marantz Serije 10 in pa Bowers & Wilkins 800D3. Predstavitev je organiziral Sonus Art kot zastopnik tako za Marantz kot tudi B&W, predstavitev omenjenih komponent pa je bila v Sloveniji izvedena prvič.

 Marantz 10 Series ste lahko videli že na letošnjem Multimedia HI-FI Showu, tokrat pa sta bila integrirani ojačevalnik PM-10 in Super Audio CD predvajalnik SA-10 postavljena v aktiven High End sistem v kombinaciji z B&W 800 D3. Več

18.11.2017 - Napisal: trancedeejay
Več »

AV-Planet predstavlja VEČ-SOBNE AV SISTEME (multiroom)

14.11.2017 - Napisal: trancedeejay

Še pred časom je bila tehnologija na voljo le tistim izbrancem z debelo denarnico in posameznim tehničnim entuziastom. Za povprečnega uporabnika so bili tovrstni sistemi zgolj sanje.

 

Danes je tehnologija neverjetno dostopna, estetsko napredna in zelo fleksibilna, saj se lahko implementira v vsak dom, hišo, stanovanje, poslovni prostor ali lokal.

Več...


Arhiv novic »

Video player
Klapa Dišpet - Naranča

Klapa Dišpet - Naranča
Gjermund Larsen Trio
Hey Brother (Avicii) - guitar by Guy Landau
Máddji -  \
Seznam vseh videov »