Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Audiofilski sejem leta - HighEnd 2017 se začenja

18.05.2017 - Napisal: trancedeejay

07.05.2017 - Napisal: trancedeejay

YAMAHA je objavila nove modele več kanalnih AV sprejemnikov/receiverjev prestižnega razreda AVENTAGE za leto 2017. Podpora novemu standardu HDR vključno z Dolby vision in HLG tehnologijo, sodobnemu nadzoru preko aplikacije in brezžičnemu delovanju preko Wi-Fi in bluetooth, je seveda vključena v vseh modelih. Vsi imajo prav tako implementiran DAB+ radijski sprejemnik.

Več »
07.05.2017 - Napisal: trancedeejay

V Inteku v teh dneh beležijo kar nekaj novitet v njihovem prodajnem asortimanu in sicer: NAD Master M32 integrirani ojačevalnik, Audiolab serija 8300, OPPO UDP-203 - vrhunski Blu-ray predvajalnik, OPPO Sonica DAC ter Quad S-2 zvočniki.

 

 

Vabljeni torej v Intek, kjer novosti nikoli ne zmanjka.

Več »
07.05.2017 - Napisal: trancedeejay

Podjetje ALS avdio.video vabi ljubitelje glasbe in kakovostne avdio reprodukcije na svoj sedež v Domžale, kjer si lahko ogledajo in prisluhnejo zvočnikom angleškega proizvajalca Neat Acoustics. Modeli IOTA Alpha, Motive SX2 in Momentum SX5i so že dodobra uigrani.

 

Vabljeni torej na poslušanje v Domžale!

Več »
04.04.2017 - Napisal: trancedeejay

Intek je postal zastopnik Meze Audio. Sedaj imajo slušalkarji na izbiro nekaj novega.

Antonio Meze, večkrat nagrajeni industrijski oblikovalec in snovalec znamke MEZE je za svoj cilj izbral t.i. ''anti-krhkost klasike''.Kako se znebiti vsega odvečnega, dekorativnega, nestabilnega? Odgovor - s časom. In to je tudi osnovni izziv dobrega oblikovanja: zelo malo predmetov doseže popolno konsistenco kvalitete. 

 

Vabljeni v avdio salone podjetja Intek - Meze Audio vas čaka. 

Več »
24.03.2017 - Napisal: trancedeejay

Kolekcija HiFi zvočnikov Prestige Facet francoskega proizvajalca Elipson je bila prvič predstavljena v letu 1975 in postala nemudni hit. S predstavitvijo v Parizu oktobra 2016 in sedaj s predstavitvijo tudi v Sloveniji, je tukaj sodobna kolekcija oz. "re-make" uspešne linije Prestige Facet. Zvočniki pokrivajo celoten spekter za HiFi in hišni kino. Na voljo sta dva kompaktna modela, trije samostoječi, trije aktivni nizkotonci, dva centralna zvočnika in celo Dolby Atmos zvočnik.

Več »

Arhiv novic »

Video player
Nagra - Predstavitev za CES 2017

Izdelava zvočnikov za 300 tisoč $
Sejem Munchen Highend Society 2017
Chuck Berry - The Legend
Sestavljanje MBL zvocnikov
Seznam vseh videov »