Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Oppo Blu Ray
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 16:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem namestil aplikacijo "oppo bdp 10x media control" in vidim, da lahko IP Oppa vneseš ročno. Seveda moraš IP najprej ugotoviti.



Tapneš na plus in vneseš IP.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 17:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še nekaj: če tvoj router podpira 2,4 in 5 ghz, imaš najbrž 2 različna ssid (ime tvojega wi-fi omrežja). Poizkusi se s telefonom prijaviti na drugi ssid. Mogoče bo potem šlo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LightBit



Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11
Prispevkov: 1117
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Različni SSID-je verjetno ne vplivajo (gre za isto omrežje). Imajo pa nekateri routerji določene specialne porte namenjene za TV ali kaj takega in potem ne dela.

Vsekakor z IP-jem, samo poznati ga moraš. Verjetno ti player zna povedati IP.
_________________
Behringer über alles.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LightBit je napisal/a:
Različni SSID-je verjetno ne vplivajo (gre za isto omrežje).


Če različni ssid-i ne bi vplivali, ne bi napisal. Lahko zelo vplivajo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jp, tnx, tut to sem ze probal, pa ne dela. Ip mi prikaze in le tega potem vnesem v aplikacijo pa rece “connection unsuccesfull”

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To ni IP naprave. Zakaj ne pogledaš s Fingom kaj vse imaš na mreži?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi to sem ze probal ja z enim drugim programom pa mi playerja ne najde. Lahko da je stos, ker je Oppo v ethernetu in je najbrz druga frekvenca.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fing ti pokaže vse. Brez IPja boš težko prišel dalje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem dal se Finga dol, isto. Recimo ne najde mi Tv komunikatorja, ki je ravno tako hard wired kot Oppo, najde samo wifi naprave.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To je primer enega mojega ssid segmenta. Prvi dve napravi sta na kablu, drugi dve na wi-fi. Zgoraj izbereš ssid, potem pa refreshas.



Nazadnje urejal/a benma Pon Mar 23, 2020 10:29; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zamimivo. Na Iphone-u mi v aplikaciji Fing pokaže samo wifi naprave. Na Adroidu mi pokaže še televizijo, ne pokaže mi pa niti komunikatorja niti Oppo-a, ki sta na kablu.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Stvar je, da je ruter/modem T-2-jev. Morda bi probal z eksternim ruterjem, če bi blo kaj drugače.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Tma



Pridružen/-a: Pet Nov 2010 3:06
Prispevkov: 288
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Očitno imaš na routerju ločeni omrežji - recimo Wi-Fi je skonfiguriran za goste ipd...
Pokliči podporo in ti bodo uredili kar na daljavo..

LP, Tomi
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 18:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ruter je:
INNBOX F60
HGW FTTH SFP
SBB2278C0
V2.0 Smile

https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/files/files/uploads/article/innbox_f60_navodila_0.pdf
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 19:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V Fingu izberi isti ssid, s katerim si se na wifi prijavil s telefonom.
Potem se s telefonom prijavi še v drugi ssid in isti ssid uporabi v Fingu in ponovi analizo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 7 od 8

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com