Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Multimedia HI-FI Show 2008
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 28, 2008 22:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem bil lani tudi v soboto na sejmu. Prispel sem okoli 10:00 ure, pa sem zlahka parkiral. Je pa res, da sem že drugo leto zapored blodil kar nekaj časa po LJ Embarassed preden sem našel ta hotel, pa čeprav sem si natisnil "route-o". Upam da bo letos bolje.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 29, 2008 10:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ali je v bližini kakšna plačljiva garaža, gledam etis 2008 in je ne vidim

ker ne bi rad lisic dobil ... oz se vozil 1 uro okoli hotela. Smile
Nazaj na vrh
streki

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09
Kraj: Lukovica

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 29, 2008 16:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ni garažne hiše imaš pa vsaj tri do štiri možnosti za parkirat (pri občini je najbljižji) potem nasproti je ZD,mal pred tem je uvoz v parkirišče pri pošti,al pa mal naprej je blokovsko naselje ni hudič da boš kaj našel ,pa srečno parkiranje Very Happy Very Happy Very Happy
Nazaj na vrh
xray80

Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:01
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 29, 2008 19:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Koliko pa je vstopnina na sejmu? Jaz pridem še z dvema prijateljema, punco bom poslal po nakupih v BTC, medica pa je že pripravljena na mizi za odhod v Lj. Very Happy Me prav zanima kakšno bo presenečenje. Po mojem bo kakšen had stylos dac Wink Se hecam, vsekakor pa bi rad videl razliko med squeezeboxom ter tranporterjem ter nuforce monobloke v kombinaciji z M&D zvočniki ampak pustimo se presenetit, vsekakor pa bom prinesel še digitalca pa kasneje slike objavil na forumu. Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
dzigi

Pridružen/-a: Sob Maj 2008 17:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 30, 2008 08:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay, ali se meni samo zdi ali bo letos manj razstavljalcev na sejmu? Gledal sem tisti razpored sob pa ne vidim nikjer Canyonaudia, Nel audio , Pearaudio. Pravzaprav ne vidim niti kje bo audio-kontakt soba Shocked Ali pa seznam še ni končen?
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 30, 2008 10:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes zvečer bo šel dokončen seznam online. Nekaterih letos ne bo, nekateri pa bodo novi. Audio Kontakt bo imel sobo 108.
LP
Admin
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2008 07:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, se je že začelo, danes popoldne se bo Ekipa Audio Kontakt podala v Ljubljano na postavljanje sistema.
LP
Admin
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2008 10:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bom prinesel nekaj stvari.

Mogoče štrudl če bom prepričal staro mamo Very Happy
Nazaj na vrh
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2008 12:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Hvala enako tudi mi se pripravljamo na odhod v prestolnico,torej se vidimo mi pač v sobi 103 Laughing

LP Pinc76
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2008 16:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Štart uspel se vidimo v LJ Very Happy

LP Pinc76
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 03, 2008 06:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz na ta naš lepi event pridem v soboto in bom tam bolj kakor ne celi dan. Če bo Tranci slučajno zrihtal kakšno hosteso zgoraj brez, polj pa seveda prijurišam sline cedit že danes. Laughing

Upam, da bom tako kot vsako leto srečal stare prijatelje in spoznal dosti novih.

Lep pozdrav in se vidimo!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 03, 2008 20:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, trenutno smo se vrnili s prvega dne Showa. Spoznali smo se z nekaterimi forumaši, en je celo snopc pa se ene dobrote prinesel. Vglavnem naporen dan, imeli smo gužvo nonstop, verjetno zaradi raznolikih komponent v naši sobi in pa seveda legendarnih Jamo R909, ki kraljujejo v naši sobi.
LP
Admin
Goran_82

Pridružen/-a: Pet Jul 2008 21:35
Kraj: Lenart/Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 03, 2008 21:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
Evo, trenutno smo se vrnili s prvega dne Showa. Spoznali smo se z nekaterimi forumaši, en je celo snopc pa se ene dobrote prinesel. Vglavnem naporen dan, imeli smo gužvo nonstop, verjetno zaradi raznolikih komponent v naši sobi in pa seveda legendarnih Jamo R909, ki kraljujejo v naši sobi.
LP
Admin

Komaj čakam nedeljo, ko si pridem ogledat to čudo od zvočnikov Cool
Nazaj na vrh
xray80

Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:01
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 03, 2008 21:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se pravi jamo zvočniki so presenečenje audio-kontakt sobe. No mi pa se vidimo jutri pridem jaz pa še 2 kolega primorca. Pa upam da ne bo problema prešvercat medico Very Happy Very Happy
Nazaj na vrh
streki

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09
Kraj: Lukovica

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 03, 2008 21:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no kot prvo da se mal pohvalm Very Happy Embarassed Very Happy ta dobrotnik sem bil jest
glede jamo zvočnikov pa lahko rečem da so res hudobija Mr. Green
prvi moj vtis sobe audio kontakt-a je super glede na velikost sobe kaj bi blo šele za videt v večji, tko da lahko rečem samo BRAVO trance and comp.
ok tolk z moje strani vidmo jutr!!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 4 od 8

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu