Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Dr. Borivoje Jagodic
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 04, 2009 23:53    Naslov sporočila: Dr. Borivoje Jagodic Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Nekateri ga že poznate, nekateri pač še ne. Gre za zelo prijaznega in komunikativnega možakarja, ki ima na svoji strani kar nekaj odličnih DIY ojačevalcev, enega izmed njih trenutno gradim tudi sam in se konec vztrajno bliža.
V zadnjih dnevih sem bil malo v kontaktu z njim in mi je povedal, da bo sedaj samograditeljem ponudil KIT komplete za izgradnjo ojačevalcev, ki bodo kvalitetni in kar se da cenovno ugodni.
Prvi tak KIT bo slišal na ime CALOR in gre se za ojačevalec v A klasi, ki bo imel 40WRMS po kanalu. Zvokovno naj bi bil primerljiv z znanimi Pass Labs in Hiraga ojačevalci. Kasneje bo dodal še npr. StudioSE, ki je med samogradotelji precej razširjen in tako dalje.
In ker se mi je ta opcija precej dopadla, sem se odločil da mu naredim malce reklame in vam predstavim njegovo novost.

Še link do njegove zakladnice:
http://bas.elitesecurity.org/mojiprojekti1.html

Če sem s tem kršil kako pravilo foruma, naj moderator to enostavno pobriše.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
matejS

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:07
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 05, 2009 01:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bora (tako ga klicejo) je zelo dober predvsem pa izkusen designer, ki je stestiral ogromno stvari. Pravi stari macek Smile
Kot je ze Igor priporocal StudioSE, bi jaz omenil se Epsilon (aka Lavradin vhodni del) in Talisman (tale naj bi bil njegov ultimate, sheme nima na stani, samo se jo da hitro zbrskat).

LP,
Matej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
igor0203

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 05, 2009 09:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kar nekaj hrvaških samograditeljev priporoča ojačevalec DOGC, ki dela po neki "čudni" topologiji, zvokovno naj bi bil pa zelo dober.
Nazaj na vrh
boraomega

Pridružen/-a: Ned Apr 2009 21:03
Kraj: Srbija

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 26, 2009 21:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav svima!
Nadam se da moje nepoznavanje Slovenackog jezika nece biti prevelika smetnja, a ako bude, zamolicu nekog od drugara koje poznajem da pomognu.

Igoru0203 zahvaljujem za volju da vas sve obavesti o mojim radovima i aktivnostima. Nadam se da ce vec za koji dan to o cemu je Igor govorio biti prakticno na raspolaganju a informacija ce se pojaviti na mojoj WEB stranici.

Pozdrav i za "matejS"-a koji je vidim dobro obavesten mada je malo "unapredio" neke moje dizajne.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
bono

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 10:46
Kraj: ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 26, 2009 22:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Škoda,ker se njegovih KIT ov ne da več dobiti.
Nazaj na vrh
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 26, 2009 23:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

boraomega je napisal/a:
Pozdrav svima!
Nadam se da moje nepoznavanje Slovenackog jezika nece biti prevelika smetnja, a ako bude, zamolicu nekog od drugara koje poznajem da pomognu.

Pozdrav tudi tebi Bora od "Lazy Cat-a". Za prevode pa ne bo problema, tako da lahko udarimo kakšno debato o ojačevalnikih npr. kako je kaj s slišnimi testi za Croser? Shocked

LP Andrej
Nazaj na vrh
boraomega

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 27, 2009 00:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav Andrej!
Mislim da si ti sa time vec upoznat da ja u stvari nikad nisam cuo taj moj dizajn sto je mali kuriozitet! Drugi covek u Hrvatskoj ga je prvi sklopio i probao jer ja imam suvise novih ideja koje fizicki ne mogu postici da sve sam sklopim i probam. Zato zahvaljujem jednoj maloj grupi posvecenih postovalaca koji povremeno prihvate da urade neki od mojih novih dizajna te ih tako potvrde (ili odbace) u praksi i udahnu im zivot.

CROSER se prema mailovima koje mi je taj drugar "micro" poslao, izuzetno dobro pokazao i vrlo je lako za sobom daleko ostavio njegovo Yamaha pojacalo, neka druga dva od prijatelja (neki Marantz i Rotel RB1090). On je samo pun pohvala iako sam ja u pocetku bio malo sumnjicav da on iz kurtoazije prema meni nece da kaze nista lose, ali tvrdi da je to prava istina i da nista ne preuvelicava!?

Za one koji to ne znaju, CROSER je moj dizajn inspirisan izlaznim stepenom koji je upravo Andrejeva fantasticna ideja i za to sam mu vec rekao da "skidam kapu dole" i od sveg srca to ovde ponavljam! Cool Cool Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
ProJet

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 27, 2009 01:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bora, hvala, ampak je že čas, da tudi ti v svoj domači ojačevalnik implementiraš BIGBT. Verjetno bo to Lambda, a ne? Very Happy

Aha, to pomeni, da je "micro" že sestavil oba kanala in jih preposlušal. Superca. No, saj se bo našel še kakšen DIY-er in prišel do podobnih ugotovitev. Cool

Ali boš Croser-ja imel tudi v KIT-u Question
Nazaj na vrh
boraomega

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 27, 2009 14:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da, mislim da ce i CROSER biti ponudjen u KIT-u.

@bono
"Škoda,ker se njegovih KIT ov ne da več dobiti."
Ili nije bono razumeo moj post ili nije shvatio da sam to ja - taj koji ce ponuditi KIT-ove? ... Ili ja nisam dobro razumeo, ali mi se cini kao da govori o nekome ko nije prisutan?

@ProJet
LAMBDA bi trebala biti sledeca na redu za prototip... a kako ce se pokazati, videcemo!
Nazaj na vrh
ProJet

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 27, 2009 20:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

boraomega je napisal/a:
Da, mislim da ce i CROSER biti ponudjen u KIT-u.

@bono
"Škoda,ker se njegovih KIT ov ne da več dobiti."
Ili nije bono razumeo moj post ili nije shvatio da sam to ja - taj koji ce ponuditi KIT-ove? ... Ili ja nisam dobro razumeo, ali mi se cini kao da govori o nekome ko nije prisutan?

Ni razumel, da si ti ta, ki izdeluje in dobavlja KIT-e, celo misli, da jih več ne dobavljaš. Skratka ni dobro obveščen in bo sedaj uvidel, da lahko dobi informacije iz prve roke. Very Happy

No, to sem si tudi mislil, da bo CROSER v KIT-u, OK.

Ampak nisi mi odgovoril, kdaj boš implementiral BIGBT v svojem ojačevalniku, da se na lastna ušesa prepričaš o tem kar govori "micro". Rolling Eyes
Nazaj na vrh
boraomega

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 27, 2009 21:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Andrej, verovatno pocinjem sklapanje prototipa LAMBDA jos ovog vikenda, ali nisam siguran da ce do Nedelje biti testiran... zavisi kako se bude gradnja odvijala mada ja radim dosta brzo. Pomalo sam se izvestio u zadnjih 35 godina! Very Happy
Test-plocicu vec imam uradjenu pre vise nedelja ali nije bilo vremena jer me mnogo apsorbuje priprema KIT-ova!
Kao sto znas, i LAMBDA koristi tvoju ideju BIGBT u izlaznom stepenu! Mislim da to mora mnogo dobro zvucati. Ako se tako i pokaze, sasvim je moguce da se u dogledno vreme pridruzi ostalim KIT-ovima.
Nazaj na vrh
ProJet

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 27, 2009 21:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A to dobro razumem?! Shocked

Ti sam boš naredil in testiral LAMBDA ojačevalnik, uauu super! No potem pa že mora biti nekaj na tem ojačevalniku, če bo postal del tvojega lastnega sistema. Saj veš da poznam topologijo in moje mnenje je, da bo LAMBDA odličen ojačevalnik.

Komaj čakam na tvoj komentar in meritve. Cool
Nazaj na vrh
boraomega

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 28, 2009 00:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne znam da li je to prihvatljivo po pravilima ovog foruma, ali zeleo sam da obavestim drugare ovde da su plocice za neke moje dizajne od veceras ponudjene na mom sajtu kao GB - Group Buy.

Ako ovo nije po pravilima molim da se post obrise i da me se uputi kako mogu drugacije obavestiti clanove foruma!
Nazaj na vrh
igor0203

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 28, 2009 00:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super! Zanima me, kje so sheme za Calor, Croser, Tag? Bojo objavljene na vaši strani ali so na kakšnem forumu?
Kdaj približno bodo kiti na voljo?

Igor
Nazaj na vrh
boraomega

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 28, 2009 00:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seme za TAG (TalismanAG) i CROSER su vec vise puta objavljivane na forumima ali ce za dan-dva biti i na mom sajtu kao i za CALOR. Medjutim, nacrti rasporeda (layout) na plocicama ce se moci dobiti vrlo povoljno samo uz kupljene plocice, jer bi bilo glupo i to javno postaviti na sajt ako hocu od toga pokusati biznis?!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Naslednja
Stran 1 od 12

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu