| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
strumf666
Pridružen/-a: Sob Feb 2011 3:14 Prispevkov: 217 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Ned Jun 02, 2013 02:21 Naslov sporočila: |
|
|
Springsteen v Padovi je bil odličen  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sob Jun 15, 2013 10:40 Naslov sporočila: |
|
|
Sinoči Maribor...
... v ponedeljek še Ljubljana!  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lesinar
Pridružen/-a: Čet Jan 2009 19:28 Prispevkov: 106 Kraj: koper
|
Objavljeno: Ned Jun 16, 2013 00:49 Naslov sporočila: tame impala |
|
|
Zdravo gregdo na koncert od tame impala v lj 12 avgusta mislim da pride ponedeljek karte so po 25 eura v kino šiška... je gdo iz obale ki bo šel???????????????????
thx |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Jun 18, 2013 18:09 Naslov sporočila: |
|
|
Tako, Siddharta vikend je za nami. Po petkovem rock koncertu še bolj ali manj "unplugged" nastop z simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in z gosti. Čeprav imam Siddharto raje v elektrificirani obliki, divjo, nabito, energično, pa se občasno prileže tudi kaj veličastnega.
Mi smo imeli kar "before party" namesto after-party
Ker snemanje in fotografiranje med nastopom ni bilo dovoljeno, sem se zadovoljil pač z fotkami ob koncu koncerta:
 _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jun 28, 2013 15:50 Naslov sporočila: |
|
|
| vojcb je napisal/a: | | bogomir 4051 je napisal/a: | ambasador @ kaj če bi ti na forumu na take dogodke opozoril dan ali dva prej. Mogoče bi skočili na dobro kavo in koncert celo iz Lj.
LpM. |
Se strinjam in sem ZA. |
Koncert “Toccata & Fuga” – NOVA filharmonija
30.06.2013 ob 21:00
Cerkev sv. Jurija v Piranu Vstop je prost!
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AndrejS
Pridružen/-a: Tor Dec 2010 17:03 Prispevkov: 930 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Pet Jun 28, 2013 15:55 Naslov sporočila: |
|
|
Zivjo,
Danes Demolition Group Ljubljana!
LP, Andrej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1119 Kraj: Lenart
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jun 28, 2013 22:28 Naslov sporočila: |
|
|
za danes sem že malce pozen..a vseeno jutri ..rock večer...
tradicionalni summer night na vranskem....
na malem odru ozvočenje pinča 76..
nastopajoči na velikem odru...siddharta,big foot mama ,pero lovšin in drugi
na malem odru house ,techno,itd..za mladino...feštaaaaaaaaaaaaa...itak
začnemo ob 20.00 vstopnina 8 eur
več o tem na www.sedmica.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sob Jun 29, 2013 12:25 Naslov sporočila: |
|
|
Js pa komi čakam 11.7 Pivo & Cvetje .......Gov´t Mule.  _________________ Popravljam vse vrste PC-jev, notesnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Pon Jul 01, 2013 12:15 Naslov sporočila: |
|
|
Še par fotk s sinočnega koncerta.
Nova Filharmonija, cerkev Sv.Jurija Piran
Za uvod Beethovnov Egmont. Zvok na koru pa takšen kot si ga v domačem okolju lahko pričaraš samo z vintage JBL-i. So pa koncert v živo snemali fantje iz "nacionalke".
S prižnice namesto posvečenega tokrat konferansje.
Maestro orkestra Simon Perčič
J.S.Bach Toccata in Fuga v d-molu
Pachelblov Canon
Zgodba z zahodne strani. Samo tokrat ne JBL-i temveč Bernstein.
Za dodatek tokrat vokalistka.
In še vsi trije vokalisti skupaj.
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1119 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Čet Jul 04, 2013 10:01 Naslov sporočila: |
|
|
Včeraj Manu Katche na Lentu, podn...
Tako sem se ga veselil, vzel danes celo dopust, po 30min pa sem spizdu z dvorane.
Ozvočenje nikakvo, stage podrt, odločno preglasno, in potem so se ljudje v ozadju glasno pogovarjali in atmosfera se nikakor ni ustvarila. Hammond je donel, da nisi nič drugega slišal, sax in truba isto krneki brez filinga, prenaglas, en kup napenjanja...brezveze res |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50 Prispevkov: 317 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Jul 04, 2013 10:28 Naslov sporočila: |
|
|
Habo66, to je realnost velike večine koncertov na Lentu. Masa prireditev, masa nezainteresiranih ljudi, ki pridejo ker je pač free, in pol dobiš to kar si dobil.
Par let nazaj sem bil na velikem odru - Stefanovski + Tadić - bolj se je slišala glasba bližnjih ćevabdžinica, kot nastopajočih. Od takrat me Lent ni več videl. Na žalost.
Izraz za tovrstne prireditve “malo južnije”: vašar
Definicija:
Mesto gde možete da pojedete šećernu vunu i pljesak, provozate motor, bubamaru, kamikazu, pustite da škorpija provoza vas i istrese vas iz gaća, kupite lanac za bajs i novo rende, ikonu koja svetli kao novogodišnja jelka, popijete pivo, vozite se na auto drumu i uzmete čak pet nagradnih žetona, odete u kuću strave i užasa, pa na pečenje, onda na balerinu i tvister....Sve to pod izgovorom da vodite klince da se malo zabavljaju. Kada dođete kući, proradi hali - gali u stomaku, pa nema šanse da objasnite ženi da se niste zabili pod šator i pili rakiju, a deca bauljala sama po vašaru. _________________ “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
|
Objavljeno: Čet Jul 04, 2013 10:38 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem pa pred leti gledal Bela Fleck-a in je bilo odlično. Je bilo pa pri vodnem stolpu. Zvok fantastičen. _________________ Popravljam vse vrste PC-jev, notesnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Čet Jul 04, 2013 15:46 Naslov sporočila: |
|
|
Kljub temu kakor izgleda na tem forumu ni kaj dosti zanimanja za tako zvrst glasbe bom naredil še malo reklame za "klasične cukrčke" na obalnem koncu v tem mesecu. V petek 12. t.m. se pričenja festival komorne glasbe oziroma t.i. Piranski glasbeni večeri.
Klik
Večina koncertov v sklopu glasbenih večerov se odvija na dvorišču minoritskega samostana imenovanem Križni hodnik. Dvorišče je znano po izrednem ambientu ter odlični, da ne rečem vrhunski akustiki kot naročeni za tovrstne koncerte. Toplo priporočam tudi anti klasikom za malo drugačno glasbeno izkušnjo.
Osebno bi izostavil dva večera in sicer:
"OPERA ON FOUR STRINGS": čudežni deček ANTAL ZALAI, VIOLINA & JOZSEF BALOG, KLAVIR (Madžarska)
LOVRO POGORELIĆ, KLAVIR (Hrvaška – Rusija)
Cene vstopnic 16 evrov
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
|
Objavljeno: Čet Jul 04, 2013 22:47 Naslov sporočila: |
|
|
Uf komorna glasba je pa zame res sam za na pogreb. Rad poslušam kaj bolj veselega. _________________ Popravljam vse vrste PC-jev, notesnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|