Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Fizkultura
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 112, 113, 114  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 18, 2013 14:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiofill: Lepe fotke. Morm pa priznat, da se potej lokalki od Grajske vasi do Tabora še nikol nisem pelal. Embarassed Ponavadi grem ta krog iz Kontra strani in vedno užgem od Tabora proti Grajski po ravnini, ker tak fajn leti. Vidim, da znaš uživat. Js sn pa zadnje čase tolk na tesnem s časom, da vedno tišim, da pridem pred temo domov. Ko sem mel gorca sem se vozil bolj na izi.

Fjaka: Večinoma od doma. Ti sam povej kaj te zanima in ti narišemo karto.

Tole je npr. včerajšnja: http://ridewithgps.com/users/7783 Po 16h lahko praktično vsepovsod parkiraš brezplačno. Lahko se parkiraš ob Savinji za mestnim gradom, ob sobotah po 10h ali ob nedeljah pa je brezplačno.

Evo tole je pa ena po Savinjski dolini. Zbral sem lokacije kjer se da kaj videt. Pot poteka na začetku ob Savinji, vmes je polno zanimivih točk... Jezero Vrbje, Rimska nekropola v Šempetru, Preserje ( Ribogojnica in gostilna), Braslovško jezero, Žolneško jezero ( kraj kjer je svoj čas bival grof Friderik celjski), gostišče Grof na Vranskem, panoramska pot od Tabora proti Grajski vasi, v Petrovčah lahko zaviješ na dober sladoled, v Medlogu Konjeniški klub in restavracija, Šmartinsko jezero ( okoli jezera je urejena sprehajalna pot)... Pot ima nekaj hupserjev drugače pa bolj ravninska tura, kjer boš videl lepote Savinjske doline. Če ti bo ostalo še kaj energije pa si lahko ogledaš še središče mesta in skočiš na Celjski grad.

http://ridewithgps.com/routes/2709398
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 18, 2013 16:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
@audiofill@fuego@...a to vi štartate od doma ???...ali se pripeljete z avtom , potem pa na juriš....bi se dalo te vaše potopise prikazat v zemljepisni obliki na (avto) karti...kam se pripeljat ?...kje štartat ?...kje pustit avto ?...

Tole je na zemljevidu včerajšnja. Začetek in konec pri mestnem parku v Celju:

http://www.mapmyride.com/routes/view/229277407

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 18, 2013 16:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hvala ekipi...audiofill@...tvoja se mi zdi bolj na easy in primerna meni...edino mi linka ne odpira...a se moram prijavit ?...
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 18, 2013 16:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
hvala ekipi...audiofill@...tvoja se mi zdi bolj na easy in primerna meni...edino mi linka ne odpira...a se moram prijavit ?...

Probaj zdaj. Smile
Nazaj na vrh
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 18, 2013 16:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bravo meštre...tako gre lažje , kot sam raziskovat...pa še manjša verjetnost je da se izgubiš...10 let nazaj sem se 5 km iz Ljubljane izgubil v vasi ali naselju 100 in več hiš , ki ni bilo vrisano v frišno kupljeni specijalki Ljubljane in okolice... Shocked Laughing
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 18, 2013 17:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
bravo meštre...tako gre lažje , kot sam raziskovat...pa še manjša verjetnost je da se izgubiš...10 let nazaj sem se 5 km iz Ljubljane izgubil v vasi ali naselju 100 in več hiš , ki ni bilo vrisano v frišno kupljeni specijalki Ljubljane in okolice... Shocked Laughing

Mi ne rabiš govorit, veš kolikokrat sem se že jaz izgubil. Sploh na gorcu, ko guncam afne po gozdu. Par let nazaj opogumljen poročanj fantov na gorsko kolesarskem forumu, kako so okoli mene v Celju dobre ture po gozdu, grem jaz probat eno tako. Res fajne traktorske vlake, pa korenine, pa razgibano, vglavnem adrenalin 200 na uro... ko gre sonce dol in rata tema se izgubim v eni grapi. Nikak da se orientiram, kamorkoli pogledam vse ista džungla, nobenega obzorja, zmanjkuje mi vode, moči več ni... kam pa zdaj. Hvala bogu sem imel s seboj gps navigacijo, ki me je rešila tavanja v temi. In kaj sem tupa glava ugotovil... da sem se izgubil vsega 2 km od doma, pa nisem imel blage veze kje sem. Laughing

Zdaj imam gps naložen na gsm telefonu, ki ga imam vedno zraven. Če kje zalutam me usmeri k najbljižji cesti/hiši in rešeno. Cool
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 18, 2013 18:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:

Moja se od audiofillove razlikuje samo po tem, da sem jo jaz speljal tako, da vidiš skoraj vsa jezera v okolici + ostale znamenitosti... je pa razlike samo ene 15km. Wink
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 18, 2013 20:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fuegova turica je luštna, vidiš spotoma vse znamenitosti. Da te mal razrajcam, pri obeh se tam med sedmim in osmim kilometrom pelješ skozi velik drevored sadjarstva Mirosan:

Če se ti zalušta, lahko pri njih okusiš slastna jabolka. V času kolesarske sezone vsak dan bicikliram tod mimo v službo in nazaj.
Nazaj na vrh
fuego

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 18, 2013 20:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam ne se furat spomlad, ker tako smrdi po špricu.... Crying or Very sad

Audiofill: A v Griže se furaš v službo?
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 21, 2013 09:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vsak svojega boga moli: moja včerajšnja doza endorfina Very Happy

Čez Barje na Rakitno. Spredaj Sv. Ana. V ozadju Krim, fotr Lj. barja.

Jezero na Rakitni. V ozadju apartmajsko naselje s hotelom. Fajn klima za astmatike, torej, kolesarje Twisted Evil

Sledil je spust proti Cerknici, Unec, Godovič, Idrija in nato precej strm vzpon na Govejk. Tole je posnetek Spodnje Idrije nekaj srpentin pod vrhom.

Spust proti Žirem, Gorenja vas, Poljane in nato tretji vzpon na Pasjo ravan v največji vročini Rolling Eyes Res pasje z dodatkom svinjine... Malo pod vrhom lep razgled na Blegoš (levo) in smučišče Stari vrh (desno). Ob lepem vremenu se vidi tudi Triglav.

Eden najlepših razgledov na turi. Žal sem bil tule že povsem pečenka in so se rokle tresle, temu primerna pa je tudi fotografija Embarassed Cerkev Sv. Lenarta na Črnem Vrhu nad Polhovim Gradcem. Tule vedno natočim vodo. 100m dobro štamfaš do cerkve, a se splača: baje ima voda na britofu veliko mineralov Very Happy V ozadju levo spet Krim, kjer sem bil pred cca 5 urami. Sledilo je še 25km bolj ali manj spusta do doma.

150km po Googlu in 7ur z vsemi postanki v zmernem uzivaskem tempu.

Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 21, 2013 09:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Bravo fantje !!

@mitko želim videt slike tvojega novega bicikla, če lahko ?!
mitko

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 21, 2013 09:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Par postov nazaj Wink

http://audio-kontakt.com/forum/viewtopic.php?t=401&postdays=0&postorder=asc&start=870
Nazaj na vrh
ajka

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 21, 2013 10:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mitko je napisal/a:
Par postov nazaj Wink

http://audio-kontakt.com/forum/viewtopic.php?t=401&postdays=0&postorder=asc&start=870

LP

Ma res, sem čist pozabil, da smo ga že vidli, si kaj dopolnil ?!
ajka

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 21, 2013 10:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Vročina na forumu dela svoje !!!

Če že ne morete_moremo poslušati glasbe in se prepirajo_mo kaj je "črna snov" v vesolju se raje podajte nekam kjer se lahko "resetirate", naberete nove moči za naš "hobi" ...

Prosto potapljanje je ena od "reset" variant, kjer vse odklopiš in se zaveš_doživiš svoje "bit" in "minljivosti" ...

Za tiste z dobro sapo in potrpežljivostjo si omislite še kakšno ribico iz zasede Wink .

Kolesarji se bodo počutili kot "doma" Wink
mitko

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 21, 2013 10:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
mitko je napisal/a:
Par postov nazaj Wink

LP

Ma res, sem čist pozabil, da smo ga že vidli, si kaj dopolnil ?!

Feltne imam obljubljene in bodo sestavljene po mojih željah v kratkem, verjetno naslednji teden. Nalepim, ko bo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 112, 113, 114  Naslednja
Stran 68 od 114

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu