Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Njami !
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 00:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
Dober pasulj se sliši v deveto vas.

Voha pa v deseto Embarassed
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 00:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pravijo, da se za dobrim konjem dviga prah... Tako je tudi z dobro hrano - ne ostane neopažena. Laughing Skratka, pasulj (prebranec) je zakon!

PS
Prispodoba na začetku nima nobene zveze z trenutno aktualnostjo konj!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 10:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, poglejte si tole.

http://player.vimeo.com/video/57126054#at=0%2a%2a%2a%2a

žalostno ... Sad(
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 11:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiomaniac je napisal/a:
No, poglejte si tole.

http://player.vimeo.com/video/57126054#at=0%2a%2a%2a%2a

žalostno ... Sad(

Ko tole gledam se mi človeški rod upira, posebej kitajci...Zadnjič sem na FB ju videl, kako mučijo živali...žrejo pse, mačke, hrčke...ni da ni, požrli bodo cel svet. Ma od kitajca ne kupim nič od nič.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 14:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa saj ni nikjer bistveno drugace. Moramo se zavedati, da klobase, salame, slanina, perutnicke pac ne rastejo ne drevesu, prav tako jih ne nabiramo na njivi. Reality check pride pri takih filmih, ki prikazuje prav tisto kar je ocem skrito in se ponavadi ne sprasujemo, ko jemo cevape. Zgornji odlomek je iz odlicnega in slikovitega filma Samsara (2011). Vecina stvari je masovka in vzgojeno na farmah. Zdaj pa zgolj od posamezne drzave/trga zavisi, kako velike so te farme in kako avtomatizirane procese imajo.

lp, d.
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 18:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

včasih se vprašam...če nekateri mislijo,da svinski in goveji zrezki rastejo na drevesu?
ni samo na kitajskem tako...po celem svetu vzrejajo in koljejo,prašiče,konje ,goveda ,ovce,itd....tako je že od pradavnine in še naprej bo...le da nas je zdaj oooogromno na svetu in tudi ta industrija gre z potrošnjo naprej...
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 21:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prosim, ne te kulinarično-hedonistične teme kontaminirati z temnimi platmi. Za te namene raje odprite temo "klavnice doma in po svetu" ali kaj podobnega. Twisted Evil Bi pa imel tudi tam kaj za povedat, brez skrbi. Ampak to je tema o kulinariki, zato raje povejte, kaj je vaša najljubša hrana, katera sladica, "kaj trenutno jeste" ( Laughing ) in podobno.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 23:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ni na samem vrhu med jedmi, je pa "ready to be destroyed".

lp, d.

Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 23:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

heh, sol&poper imamo isti Smile
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 23:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Res vredno "uničenja", ampak brez TABASCA, kar se mene tiče, sicer bom izgledal kot moj avatar! Laughing

Audiohedonist
Nazaj na vrh
benz220d

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 18, 2013 23:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

danes spet mal razvajal brbončice, čist enostavno

pol kile purana, zarežeš žepke, daš not rožmarin in baziliko, posoliš, popraš, malo mletega čilija...

folijo namažeš z olivnim oljem in hop v pečico za dobre pol ure, potem folijo na vrhu odpreš da se ptič lepo na vrhu zapeče, zraven pa v pečici za 12 minut še gratiniraš testenine s sld. smetano in parmezanom...

malo rukule z feta sirom in paradižnikom + modra frankinja, več pa ni Very Happy

moja je rekla da kuhinjo lahko kamot jaz prevzamem Very Happy

ker se peče v soku in v foliji puran ali pa piščanec ostane lepo sočen in ni presuh...

Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 19, 2013 08:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta recept pa bom gotovo preizkusil. Smile Ampak brez čilija!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
benz220d

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 07, 2013 17:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dobra hrana je kot dobra glasba....

kaj je audiofili nič ne jeste Laughing

kosilo v 20ih minutah...

na olivnem olju prepražiš česen daš gor kuhano slanino pražiš 3 minute, dodaš repke rakcev, zaliješ s smetano, soliš kuhaš 12 minut, zraven pa pirini rezanci in belo vino.

Bon Appétit...
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 07, 2013 22:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

prva MotoGP dirka sezone.. njami!!
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 07, 2013 23:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilferderber je napisal/a:
prva MotoGP dirka sezone.. njami!!

Absolutno! Glavna jed pričakovano okusna, sladica na koncu pa jo je povsem zasenčila. Go 46!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Naslednja
Stran 7 od 16

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu