| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Feb 22, 2012 10:13 Naslov sporočila: |
|
|
Včasih sem izopropil kupoval v chemo, ne vem sicer, če ta trgovina še obstaja...
Destilirano vodo pa lahko kupiš kjrekoli. _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
PrimozS
Pridružen/-a: Pon Jan 2009 10:00 Prispevkov: 90 Kraj: VG
|
Objavljeno: Sre Feb 22, 2012 10:25 Naslov sporočila: |
|
|
Petrol ima destilirano vodo - kjer pa potem vidiš, da piše celo demineralizirana voda.
Izopropanol pa Chemo Sevnica - litrska rumena "piksna", ki se dobi v drogerijah. _________________ OK
LP
Primož |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00 Prispevkov: 766 Kraj: MB
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sre Feb 22, 2012 11:52 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz sem do sedaj si tudi delal mešanice iz Prila in destilirane vode. Bi pa moral kdaj probat še z kakšnimi drugimi čistili, da bi videl, če je kakšna razlika. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21 Prispevkov: 238 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 22, 2012 13:35 Naslov sporočila: |
|
|
imam kolega ki plate čisti s čistilom za zavore od Wurth-a (brake cleaner), ki ima zelo močan potisni plin.
Ploščo fino prešprica, nič ne špara. Počaka kakšno minuto, da čistilo odteče oz. izhlapi...strogo brez krpe, na koncu pa še narahlo pošprica z Nano sprejem (mazivo) isto od Wurth-a. Plata igra kot nova.
Postopek opravlja obvezno na balkonu zaradi hlapov... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sre Feb 22, 2012 15:54 Naslov sporočila: |
|
|
| Samo pri platah je treba pazit, da jih preveč ne razmastiš oz. da postanejo preveč suhe. S kakšnimi ekstremnimi čistili se jaz ne bi loteval čiščenja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bellaphon
Pridružen/-a: Pet Okt 2011 0:06 Prispevkov: 41 Kraj: Espadriliya
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 19:25 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz uporabljam neko AM čistilo, ampak zadnjič sem dal nekaj plošč čistit na Okki Nokki mašino. Razlika je očitna. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|