Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Fizkultura
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 25, 26, 27

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 16, 2010 20:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:
En medklic. Avdiofil Primož Zevnik je šel sam s kolesom v Črno goro. Res, da je včasih z motorjem potoval tudi po Rusiji, ampak sam s kolesom v ČG ... Komaj čakam poročila s poti .

haloooooo....hitr ga poklič.....če je še živ. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20
Kraj: Brezovica

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 07:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tura, ki smo jo pred štirimi leti začeli trije, se je razvila v vsakoletno rundo s 40+ udeleženci Shocked Na žalost nimam nobene slike Sad

Ljubljana, Idrija, Vršič, Jesenice, Tržič, Kamnik, Ljubljana: 325km, 2580vm, 28avg, 5:30 štart, 20:00 cilj z vsemi postanki. Moja slabša pripravljenost je botrovala trpljenju na Vršič in težavam s kolenom, zvozil sem pa vseeno Cool
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 848 442
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 07:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mitko je napisal/a:
Tura, ki smo jo pred štirimi leti začeli trije, se je razvila v vsakoletno rundo s 40+ udeleženci Shocked Na žalost nimam nobene slike Sad

Ljubljana, Idrija, Vršič, Jesenice, Tržič, Kamnik, Ljubljana: 325km, 2580vm, 28avg, 5:30 štart, 20:00 cilj z vsemi postanki. Moja slabša pripravljenost je botrovala trpljenju na Vršič in težavam s kolenom, zvozil sem pa vseeno Cool

Čestitke, pa ne prehude, ker vem, da si užival 200 na uro...
Všeč mi je, da pravilno gledaš na "težave v kolenu". Wink
Pride pa mine in vmes greš naprej.

V nedeljo nas je okoli 50 prehodilo prvo etapo novodprtega slovenskega Camina. Medvedka jo je prehodila z izpahnjenim gležnjem, ker pa mi je ratalo scoprat metodo za sanacijo take otekline in ker sva po španskem Caminu oba totalno uhojena, lahko zavestno skenirava in prilagajava vsak korak in gib noge.
Na cilj etape je prišla po 28 prehojenih km z manjšo oteklino, kot jo je nesla zjutraj na pot, danes pa ji je oteklina že izginila. Brez komprese!
Da ne omenjam, da je moja iron woman naredila par 100km peš po Španiji z vodo v kolenu, kar so ji ugotovili šele v LJ.
Jaz pa sem veselo tacal 700km z svinjskim vnetjem sinusov in išiasom v desni nogi, medtem ko je brat z enakim vnetjem ležal doma kot truplo in mi jamral.
Človeško telo je pravi čudež, samo poslušat ga je treba.

Konec tedna bosta padli zadnji etapi SLO Camina, od Planine pri Postojni, preko Nanosa in Vipavske doline, do Trsta.
Malo manj kot 80km.
Nazaj na vrh
mitko

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 09:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, tole sem na hitro videl nekaj dni nazaj na Tv. A je to Jakobova pot? Kao nek del Camino poti?
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 848 442
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 12:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mitko je napisal/a:
Ja, tole sem na hitro videl nekaj dni nazaj na Tv. A je to Jakobova pot? Kao nek del Camino poti?

V bistvu je folk stoletja potoval v Santiago iz domačega kraja in v zadnjem desetletju je našim navdušencem uspelo, kjer je bilo to mogoče po srednjeveški varijanti, trasirat pot po kateri so Slovenci romali v Santiago.
Baje jih je veliko potem v Trstu šlo na ladje proti Španiji, ostali pa so šli peš skozi Italijo, v Francijo in nato Španijo.

Italijanski Camino še ne obstaja, naši se menijo z Lahi, da bi ti kaj naredili, da bi se dalo hodit vsaj do Verone ali Bologne, Francozi pa so že zdavnaj dodelali svoj Camino od IT meje proti Pirinejem in tudi ostale smeri, ki gredo skozi Francijo.

Naš Camino je v bistvu povsem samostojen in zaključena celota in naši kraji so lepi, tako da se prijatelja iz Izraela, ki sta španski Camino prehodila že večkrat, že zelo zanimata, kako bi lahko hodila po njem(Izraelci so zaljubljeni v kraje z bujnim zelenjem), vseh ostalih prijateljev s Camina, pa še niti nisem obvestil, da so dobrodošli na našem Caminu.
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 15:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mestn pu je napisal/a:
mitko je napisal/a:

V bistvu je folk stoletja potoval v Santiago iz domačega kraja in v zadnjem desetletju je našim navdušencem uspelo, kjer je bilo to mogoče po srednjeveški varijanti, trasirat pot po kateri so Slovenci romali v Santiago.
Baje jih je veliko potem v Trstu šlo na ladje proti Španiji, ostali pa so šli peš skozi Italijo, v Francijo in nato Španijo.

Italijanski Camino še ne obstaja, naši se menijo z Lahi, da bi ti kaj naredili, da bi se dalo hodit vsaj do Verone ali Bologne, Francozi pa so že zdavnaj dodelali svoj Camino od IT meje proti Pirinejem in tudi ostale smeri, ki gredo skozi Francijo.

Naš Camino je v bistvu povsem samostojen in zaključena celota in naši kraji so lepi, tako da se prijatelja iz Izraela, ki sta španski Camino prehodila že večkrat, že zelo zanimata, kako bi lahko hodila po njem(Izraelci so zaljubljeni v kraje z bujnim zelenjem), vseh ostalih prijateljev s Camina, pa še niti nisem obvestil, da so dobrodošli na našem Caminu.

Dodaj prosim kakšen link o slovenskem Caminu.
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 03, 2010 14:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

včeraj sva z frendom pretekla 12km na 30 stopinjah.kar te ne ubije te ojača.....pravjo . Rolling Eyes
samo razlika vmes je majhna. Mr. Green
Nazaj na vrh
mitko

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 04, 2010 08:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mitko je napisal/a:

No, nekdo je vseeno imel fotiča pri roki. Nekaj slik
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 04, 2010 13:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mitko je napisal/a:
mitko je napisal/a:

No, nekdo je vseeno imel fotiča pri roki. Nekaj slik

LP

U tele sem pa jaz srečal ravno pri Jožici v Gozd Martuljeku,ko sem bil tam na dopustu ... Je bilo kaj videti; bicikli, taki vredni več kot avto pa odrgnjene riti in predrte gume za 50€ ... Punc je bilo bolj malo,če se ne motim samo ena ...
Nekateri so bili že krepko izmučeni za nekateri bi rekel,da bi šli še nekrat na Vršič dokler so še drugi na kosilu ... ... Lepa druščina ... ...

mitko

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 04, 2010 17:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jp, po tvojem opisu sodeč smo bili to mi Laughing

Pri Jožici se res potrudijo. Malico naročimo naprej in je takoj na mizi, kolesa pa zaklenejo v garažo. Nekatera so vredna tudi po 6-7k€. Mislim, da je moj še edini aluminij med resnejšimi biciklisti Embarassed
Defekta smo imeli dva, morda tri. Na spustu je nekdo olupil tabular na kockah. Glede na razdaljo in št. udeležencev je to kar v redu statistika Very Happy

Letos je bila samo ena punca, ki se res odlično pelje. Je pa vedno nekaj novincev, ki ne vedo kaj jih čaka in imajo seveda težave. Na takih razdaljah je večina težav tako ali tako v glavi. Speljali smo vsi, čeprav je nekdo na Vršič prišel v kombiju. Nagajal mu je menjalnik.

Škoda, da se nisva spoznala, če sva bila že tako blizu Sad
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2010 12:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Danes sem bil že priden. Za mano je okoliška hribovska:

http://www.mapmyride.com/ride/slovenia/celje/965127841029914825

Statistika po števcu:

- prevožena razdalja: 21,6 km
- čas vožnje: 1h 14 min
- povprečna hitrost 17,4 km/h
- maksimalna hitrost: 55,2 km/h
- opravljenih višinskih metrov: 530 m
- povprečen pulz: 134
- maksimalen pulz: 163
- porabljenih KCal: 761

Bi šlo kamot 20% hitreje, pa ne tvegam. Ziher je ziher, da do odhoda slučajno kaj ne pretegnem.

Po treh tednih bolj kot ne nekolesarjenja (vsega skupaj le nekih 40 km) sem danes spet vrezal zgornjo turico. Na moje veliko presenečenje sem jo zvozil v istem času... torej 1h in 14 minut. Sem pa pri tem moral občutno bolj garati kot zadnjič, saj se je povprečni pulz vzdignil 134 na 149 in maksimalni iz 163 na 174. Temu ustrezno sem tudi pokuril več KCal in sicer 935.

Madona kako se hitro pozna če človek par tednov ne kolesari. Sicer sem od teh treh tednov 12 dni res fizično trdo delal okoli hiše, ter s tem nekako vzdrževal formo, vendar pa to ni to. Kolesarska kondicija je čisto nekaj drugega. Koliko bi šele izgubil, če ne bi vmes delal ampak afne guncal. Confused

Nič, grem se pripravljat za vzpon na Šmohor, ki ga čez 12 dni organizira Pivovarna Laško. Sem se že prijavil. To bo moje prvo tekmovanje. Za kak vidnejši rezultat nimam nobenih možnosti, saj nisem dovolj natreniran, niti nimam ustreznega kolesa. Grem bolj da vidim kako to izgleda. Da me v hrib nabrišejo natrenirane bejbe in mi s tem vlijejo motivacijo za v bodoče - češ babnice me pa menda že ne bodo šolale Laughing , da kakšno rečem z ostalimi kolesarji in kolesarkami, ja pa da se fajn je in pije seveda, kar je kot slišim že tradicionalno pri tem dogodku. Na koncu pa po drugi strani juriš dol po gozdnem makadamu.

To bo luštno. Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 25, 26, 27
Stran 27 od 27

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu