| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
D'men
Pridružen/-a: Sre Sep 2008 1:41 Prispevkov: 6 Kraj: Solkan pri Novi Gorici
|
Objavljeno: Pet Okt 03, 2008 21:20 Naslov sporočila: |
|
|
Bom prpopu nekaj slik, sam da si mal časa uzemem.
Zdej se namreč fajn tolčem po glavi, da sem slikal s polno kvaliteto  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 692 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Okt 03, 2008 22:31 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Lahko tukaj pripopas slike, steznik jih avtomatsko resiza. Audiofill, tvoje CD-je smo pa ze sprobal - fajn zadevsna.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 238 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Okt 03, 2008 22:56 Naslov sporočila: |
|
|

Nazadnje urejal/a dr.sah Sob Okt 04, 2008 10:12; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D'men
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 00:41 Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj slik iz šova. Slike so pač kakršne so, ker se velikokrat ni dalo ujet vsega zaradi prostora in drugih ljudi.
To je spodaj v kleti:
Evo vas:
Evo nas:
Pri AUDIO EXPERT-u
Terna:
Menda so znani po drznih oblikah:
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D'men
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 00:53 Naslov sporočila: |
|
|
Lampšaši gor, lampaši dol (narejeno v Sloveniji, če se prav spomnem):
Ekola, pa smo že pri našem Adminu
To sem pozabil, kdo je to predstavljal in seveda ni edini, na katerega sem pozabil:
Škoda, ker server malo popači sliko, drgač sem pa srečen, da mi jih ni treba manjšat
Ostalo pride jutri...grem spat
Lahko noč |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bfrenk
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:54 Prispevkov: 22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 09:18 Naslov sporočila: |
|
|
To sem pozabil, kdo je to predstavljal in seveda ni edini, na katerega sem pozabil:
Sem bil včeraj tukaj, pa sem pozabil, katera firma je to- mislim, da ena hrvaška. A lahko kdo pogleda in napiše ime ali web naslov.
So imeli eno fino musko (nek jazz na 2CD in DVD, pa se ne morem spomnit izvajalca in naslova - Jazz in...).
Me malo Emšo daje ?
Hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 174 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 11:02 Naslov sporočila: |
|
|
| bfrenk je napisal/a: | To sem pozabil, kdo je to predstavljal in seveda ni edini, na katerega sem pozabil:
Sem bil včeraj tukaj, pa sem pozabil, katera firma je to- mislim, da ena hrvaška. A lahko kdo pogleda in napiše ime ali web naslov.
So imeli eno fino musko (nek jazz na 2CD in DVD, pa se ne morem spomnit izvajalca in naslova - Jazz in...).
Me malo Emšo daje ?
Hvala |
Audio Epilog zvočniki in YBA ojačevalec se mi zdi, cd player pa ... !? me tud emšo daje !!!
Že vem !! ta večji zvočniki so ISSA, cd pa Metronom, kabli pa Kubala-Sosna !!  _________________ Audio is my life !!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bfrenk
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:54 Prispevkov: 22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 12:32 Naslov sporočila: |
|
|
@ janzi
Hvala ti za ogovor
A mogoče veš, katera firma to predstavlja ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antony
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37 Prispevkov: 253 Kraj: Žabnica
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JANKO Gost
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 16:40 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Sem nov član in upam, da tale post pišem pod rubriko Hifimultimedija show 2008.
Najprej bi pohvalil organizatorje za organizacijo dogodka. prva liga! Škoda, da že prej nisem vedel, da se te stvari dogajajo tudi pri nas.
Na showu so me najbolj očarali zvočniki ALB - Black master signature. Nisem baš poznavalec hrvaške hifi scene in ostali hrvaški predstavniki roko na srce, me niso niti malo pritegnili, ampak totile tipi so pa adijo. Jaz ne vem ali so me očarali zato, ker sem v njihovo sobo stopil z zelo nizkimi pričakovanji ali pa ALB dela res vrhunsko . Cena je prav tako vrhunska za neke majhne neprivlačne skrinjice. Tip v sobi sicer non stop vrti samo akustično glasbo, nek kantri, hehe in tam pa tam malo klasike, ampak zvočniki kar izginejo v glasbi. Vokali so fenomenalni, inštrumenti na svojih mestih, nobene pizdarije ne morem povedat o njih, nobenih čudnih ss-jev ali "umazanih basov". Jurja bi jim dal takoj, sam 5 jurjev je pa mal hudo.
Ima mogoče kdo mnenje o teh zvočnikih, firmi....?
Lep pozdrav |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 1992 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 21:51 Naslov sporočila: |
|
|
Dober večer!
Za mano je prekrasen dan. Srečal sem dosti starih prijateljev in spoznal nove. Čas je minil kot bi trenil in naenkrat je bil tukaj večer, ko smo se morali posloviti. Takšnih lepih eventov ko se snidemo, kakšno rečemo, kaj popijemo in skupaj uživamo v dobri glasbi bi bilo treba biti več.
Domov prihajam poln pozitivne energije, zahvaljujoč sproščeni in prijetni atmosferi za katero je poskrbelo prijazno osebje showa in vi prijatelji.
Upam, da ste vsi srečno prispeli domov in da se kmalu spet vidimo! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 174 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Okt 04, 2008 22:22 Naslov sporočila: |
|
|
| bfrenk je napisal/a: | @ janzi
Hvala ti za ogovor
A mogoče veš, katera firma to predstavlja ? |
ACQUISITUM MAGNUM / AUDIO EPILOG
http://sonetimage.adm.hr, www.audioepilog. _________________ Audio is my life !!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LonelyGuy

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 14:14 Prispevkov: 31 Kraj: Lahovče
|
Objavljeno: Ned Okt 05, 2008 00:23 Naslov sporočila: |
|
|
Živjo
Bil sm že prejšne leto na showu ampak takrat se še nism tok spoznov na te stvari. Seveda je k temu pripomogel tudi prvi slovenski HI-FI portal:). Samo se mi zdi, da je letos boljše, tudi zato ker bolj aktivno sodelujem. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 692 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pon Okt 06, 2008 01:04 Naslov sporočila: |
|
|
Evo, letošnji HI-FI Show se je zaključil. Ura je že taka, da je že ponedeljek. Šele do 19:30 nam je uspelo spakirat robo (smo imel kar nekaj robe za pospravit), tako da zdele smo nekateri v stanju, kot bi nas zbil tramvaj. Se bomo še z nekaterimi forumaši zmenili in spisali reportažo, predvsem z ostalimi, ker sam v pol sobah sploh nisem bil prisoten, sem pa preživel vsaj 30 ur v naši sobi, imam pa zrihtano, da dobimo slikce s Showa, tako da bo marsikaj za videt.
OK, toliko od mene, čez 5 ur je šiht.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 1992 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Okt 06, 2008 10:06 Naslov sporočila: |
|
|
Ojla društvo!
Glihkar sem spravil skupaj fotke s showa, ki sem jih naredil z mojim trotl ziherjem. Nekaj jih je narejenih namenoma brez fleša, zato zaradi večjega ISO tudi večji šum. Upam, da vas to ne bo odvrnilo od gledanja.
Fotke s showa
Lep dan še naprej! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|