Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Multimedia HI-FI Show 2008
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
D'men

Pridružen/-a: Sre Sep 2008 1:41
Kraj: Solkan pri Novi Gorici

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 03, 2008 21:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bom prpopu nekaj slik, sam da si mal časa uzemem. Wink

Zdej se namreč fajn tolčem po glavi, da sem slikal s polno kvaliteto Confused
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 03, 2008 22:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HI
Lahko tukaj pripopas slike, steznik jih avtomatsko resiza. Audiofill, tvoje CD-je smo pa ze sprobal - fajn zadevsna.
Have a nice Day

Matt
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 03, 2008 22:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Very Happy

Nazadnje urejal/a dr.sah Sob Okt 04, 2008 10:12; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
D'men

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 00:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekaj slik iz šova. Slike so pač kakršne so, ker se velikokrat ni dalo ujet vsega zaradi prostora in drugih ljudi.

To je spodaj v kleti:

Evo vas:

Evo nas: Very Happy

Pri AUDIO EXPERT-u

Terna:

Menda so znani po drznih oblikah:

Nazaj na vrh
D'men

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 00:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lampšaši gor, lampaši dol (narejeno v Sloveniji, če se prav spomnem):

Ekola, pa smo že pri našem Adminu Very Happy

To sem pozabil, kdo je to predstavljal in seveda ni edini, na katerega sem pozabil:

Škoda, ker server malo popači sliko, drgač sem pa srečen, da mi jih ni treba manjšat Smile
Ostalo pride jutri...grem spat

Lahko noč
Nazaj na vrh
bfrenk

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 09:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To sem pozabil, kdo je to predstavljal in seveda ni edini, na katerega sem pozabil:

Sem bil včeraj tukaj, pa sem pozabil, katera firma je to- mislim, da ena hrvaška. A lahko kdo pogleda in napiše ime ali web naslov.
So imeli eno fino musko (nek jazz na 2CD in DVD, pa se ne morem spomnit izvajalca in naslova - Jazz in...).
Me malo Emšo Confused daje ?
Hvala
Nazaj na vrh
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 11:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bfrenk je napisal/a:

Sem bil včeraj tukaj, pa sem pozabil, katera firma je to- mislim, da ena hrvaška. A lahko kdo pogleda in napiše ime ali web naslov.
So imeli eno fino musko (nek jazz na 2CD in DVD, pa se ne morem spomnit izvajalca in naslova - Jazz in...).
Me malo Emšo Confused daje ?
Hvala

Audio Epilog zvočniki in YBA ojačevalec se mi zdi, cd player pa ... !? me tud emšo daje !!! Very Happy

Že vem !! ta večji zvočniki so ISSA, cd pa Metronom, kabli pa Kubala-Sosna !! Smile
bfrenk

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 12:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@ janzi
Hvala ti za ogovor Very Happy
A mogoče veš, katera firma to predstavlja ?
Nazaj na vrh
Antony

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37
Kraj: Žabnica

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 15:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za slike. Sam sem zjutraj spesnil na hitro moje vtise iz Multimedia HI-FI showa.. Se bom pa še kaj spomnil ko bom videl fotke od drugih obiskovalcev.
JANKO
Gost

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 16:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Sem nov član in upam, da tale post pišem pod rubriko Hifimultimedija show 2008.
Najprej bi pohvalil organizatorje za organizacijo dogodka. Wink prva liga! Škoda, da že prej nisem vedel, da se te stvari dogajajo tudi pri nas.

Na showu so me najbolj očarali zvočniki ALB - Black master signature. Nisem baš poznavalec hrvaške hifi scene in ostali hrvaški predstavniki roko na srce, me niso niti malo pritegnili, ampak totile tipi so pa adijo. Jaz ne vem ali so me očarali zato, ker sem v njihovo sobo stopil z zelo nizkimi pričakovanji ali pa ALB dela res vrhunsko Shocked . Cena je prav tako vrhunska za neke majhne neprivlačne skrinjice. Tip v sobi sicer non stop vrti samo akustično glasbo, nek kantri, hehe in tam pa tam malo klasike, ampak zvočniki kar izginejo v glasbi. Vokali so fenomenalni, inštrumenti na svojih mestih, nobene pizdarije ne morem povedat o njih, nobenih čudnih ss-jev ali "umazanih basov". Jurja bi jim dal takoj, sam 5 jurjev je pa mal hudo.
Ima mogoče kdo mnenje o teh zvočnikih, firmi....?

Lep pozdrav
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 21:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dober večer!

Za mano je prekrasen dan. Srečal sem dosti starih prijateljev in spoznal nove. Čas je minil kot bi trenil in naenkrat je bil tukaj večer, ko smo se morali posloviti. Takšnih lepih eventov ko se snidemo, kakšno rečemo, kaj popijemo in skupaj uživamo v dobri glasbi bi bilo treba biti več.

Domov prihajam poln pozitivne energije, zahvaljujoč sproščeni in prijetni atmosferi za katero je poskrbelo prijazno osebje showa in vi prijatelji.

Upam, da ste vsi srečno prispeli domov in da se kmalu spet vidimo!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 22:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bfrenk je napisal/a:
@ janzi
Hvala ti za ogovor Very Happy
A mogoče veš, katera firma to predstavlja ?

ACQUISITUM MAGNUM / AUDIO EPILOG
http://sonetimage.adm.hr, www.audioepilog.
LonelyGuy

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 14:14
Kraj: Lahovče

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 05, 2008 00:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živjo
Bil sm že prejšne leto na showu ampak takrat se še nism tok spoznov na te stvari. Seveda je k temu pripomogel tudi prvi slovenski HI-FI portal:). Samo se mi zdi, da je letos boljše, tudi zato ker bolj aktivno sodelujem.
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 06, 2008 01:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, letošnji HI-FI Show se je zaključil. Ura je že taka, da je že ponedeljek. Šele do 19:30 nam je uspelo spakirat robo (smo imel kar nekaj robe za pospravit), tako da zdele smo nekateri v stanju, kot bi nas zbil tramvaj. Se bomo še z nekaterimi forumaši zmenili in spisali reportažo, predvsem z ostalimi, ker sam v pol sobah sploh nisem bil prisoten, sem pa preživel vsaj 30 ur v naši sobi, imam pa zrihtano, da dobimo slikce s Showa, tako da bo marsikaj za videt.
OK, toliko od mene, čez 5 ur je šiht.
Have a nice Day

Matt
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 06, 2008 10:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ojla društvo!

Glihkar sem spravil skupaj fotke s showa, ki sem jih naredil z mojim trotl ziherjem. Nekaj jih je narejenih namenoma brez fleša, zato zaradi večjega ISO tudi večji šum. Upam, da vas to ne bo odvrnilo od gledanja.

Fotke s showa

Lep dan še naprej!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 5 od 8

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu