Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kje kupovati hi-fi najbolj poceni?
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
bobo13

Pridružen/-a: Pon Mar 2010 14:01
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 08:26    Naslov sporočila: Kje kupovati hi-fi najbolj poceni? Odgovori s citatom

velika večina hi-fi opreme je v veliki britaniji za vsaj 20% bolj poceni kot pri nas. mi lahko svetujete kako lahko dobim opremo za takšno ceno, obstaja kakšna angleška trgovina, ki pošlje kupljeno robo v slovenijo, moram se usest na letalo (tudi če grem z letalom se mi pri nakupu za 1000 E že fajn splača), opazil sem da je v nemčiji in italiji lih tako drago kot pri nas. kako kupujete vi?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 08:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tudi pri nas se da dobit določeno novo robo še ceneje kot v angliji.

Kaj pa točno kupuješ?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
bobo13

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 09:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nisem si še na jasnem koliko nameravam porabit:
po eni varianti: ojačevalci marantz 6003 ali CA 650, oba sta vsaj 30% bolj poceni v UK, CA650, ki ga pri nas dobiš za cca. 600E(če ga sploh dobiš), v UK 350funtov!?, z marantzom je zelo podobno 280 EUr v UK proti 430 Eur pri nas.
po drugi varianti: arcam, naim, cyrus so bistveno bolj poceni v UK
kako lahko nabavim zgornjo robo po UK cenah?
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 09:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne vem čemu tale tema. V kolikor ti cene v SLO na ustrezajo, zakaj ne kupiš v UK, saj je trg odprt? Si že slišal za Ebay? Imaš veliko trgovin navoljo online, samo pogledaš na google. Pa tudi za pošiljanje v SLO običajno ni problem, razen nekaterih, ki prodajajo izključno na "otoku".
Kar nekaj stvari pa se pri nas najde ugodneje kot v tujini.
Have a nice Day

Matt
bobo13

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 10:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Res me zelo zanima, kaj je pri nas bolj poceni. Mi lahko prosim vsaj nakažeš?
Nazaj na vrh
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 11:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pejt na bolšjaka Mr. Green
Nazaj na vrh
klemc

Pridružen/-a: Ned Dec 2009 12:57

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 11:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bobo13 je napisal/a:

Dacmagic recimo Smile

Vsaj jaz še nisem zasledil ceneje kot pri nas...
Nazaj na vrh
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 11:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če iščeš najceneje je najboljš da se kar preseliš v Mr. Green

Tole bi bila super tema, če bi skupaj zbrali čim več artiklov, ki so v Sloveniji ceneje kot drugje.

lp
Nazaj na vrh
bobo13

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 11:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

to glede selitve nisem dobro razumel, še vedno pa vztrajam pri mojem vprašanju, kako drugi kupujete, oziroma, ali kdo in na kakšen način kupuje v angliji?
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Saj so ti že povedali, Ebay ali internetne trgovine, kaj bi še želel, z avionom mislim da nihče ne hodi kupovat kompleta full size 7.1 zvočnikov... Laughing
Nazaj na vrh
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na splošno je pri nas večina stvari dražje kot v tujini. Hrana, cote, avtomobili, bencin, zadnje čase še stanovanja, hifi pa itak. Storitve so pri nas sicer cenejše kot na zahodu. Zato sem mislil, da če ti zelo pomembno, da je vsaka stvar najcenejša => raje spizdiš. Pri nas trgovci zaradi nizkih nabavnih količin ne morejo dobiti robo ravno pocen. Konkurence je malo, mamo generalna zastopstva, koncesije... razne monopole.

Ne vem pa kaj natančno te zanima kako kupovat v angliji. Naročiš, plačaš in odpelješ Smile, tako kot vsepovsod.
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 12:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bobo13 je napisal/a:

Dokler je kaj zaloge so to gotovo serije zvočnikov znamk Klipsch, Jamo, Mirage in Yamaha v Technomarketu.Cene so (bile?) tudi 30% nižje kot kjerkoli v Evropi.Vse pa kaže na to, da se te štacune pri nas zapirajo.
Izplača se pogledat tudi na www.audio-markt.de !
Se pa nekateri člani foruma ukvarjajo s prodajo audio opreme in vprašanje ni postavljeno ravno na pravem koncu! Wink
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 13:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

klemc je napisal/a:
bobo13 je napisal/a:

Dacmagic recimo Smile

DacMagic... o ja, gre ceneje, gre. Wink

Pri sosedih se da pogodit za dobro ceno če le ne šparaš jezika. Pri uvozu ne plačaš carine niti DDV-ja (do 300 eur si oproščen vsega), za nameček pa od te že itak dobre pogodene cene, na mejnem prehodu še dobiš povrnjeno nazaj 23%, kolikor znaša njihov davek. Na koncu izpade smešna cifra. Pa ne samo DacMagic, vse tehnične stvari, za katere se uspeš pogoditi za do 300 eur na računu. Wink

lp
Nazaj na vrh
klemc

Pridružen/-a: Ned Dec 2009 12:57

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 13:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
klemc je napisal/a:
bobo13 je napisal/a:

Dacmagic recimo Smile

DacMagic... o ja, gre ceneje, gre. Wink

Pri sosedih se da pogodit za dobro ceno če le ne šparaš jezika. Pri uvozu ne plačaš carine niti DDV-ja (do 300 eur si oproščen vsega), za nameček pa od te že itak dobre pogodene cene, na mejnem prehodu še dobiš povrnjeno nazaj 23%, kolikor znaša njihov davek. Na koncu izpade smešna cifra. Pa ne samo DacMagic, vse tehnične stvari, za katere se uspeš pogoditi za do 300 eur na računu. Wink

lp

Vzamem na znanje, hvala Very Happy
Nazaj na vrh
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43
Kraj: 01

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 26, 2010 13:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR je napisal/a:
Na splošno je pri nas večina stvari dražje kot v tujini. Hrana, cote, avtomobili, bencin, zadnje čase še stanovanja, hifi pa itak. Storitve so pri nas sicer cenejše kot na zahodu. Zato sem mislil, da če ti zelo pomembno, da je vsaka stvar najcenejša => raje spizdiš. Pri nas trgovci zaradi nizkih nabavnih količin ne morejo dobiti robo ravno pocen. Konkurence je malo, mamo generalna zastopstva, koncesije... razne monopole.

Ne vem pa kaj natančno te zanima kako kupovat v angliji. Naročiš, plačaš in odpelješ Smile, tako kot vsepovsod.

No, no.
To velja v primeru, da kupiš v prvi trgovini.
Bencin je cenejši, avtomobili, tudi tehnična roba je pri nas lahko bistveno cenejša, samo malo je potrebno verbalno ventilirati. Wink
Nepremičnine so kiks le v prestolnici.
Pri nas je še čisto fino, samo večina se tega ne zaveda. Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja
Stran 1 od 7

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu