Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Kosmaj
Pridružen/-a: Tor Okt 2023 22:11 Prispevkov: 6 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Ned Okt 29, 2023 11:01 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala ambasador, tole je pa res dobra varijanta.
Sem pa med iskanjem včeraj naletel še na tole stran in hmmm ni ravno klon, ker je malo drugačen. Je v bistvo nadomestek (zamenjava) za EMTjev J-shell, kateri omogoča uporabo dozic drugih proizvajalce.
http://www.audiosilente.com/emt-emt-headshell.html
Pa še cenovno je sprejemljiv - glede na originalni J-shell ki nanese cca 500....
Je pa na tej strani tudi nekaj kar uporabnih stvari. _________________ Nikoli ne odrastemo, le igrače postanejo dražje! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GoldProf
Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15 Prispevkov: 510
|
Objavljeno: Sre Nov 01, 2023 17:56 Naslov sporočila: CAR30 |
|
|
Kakšen mesec se igram z novo pridobitvijo za moj sistem, sliši na ime CAR30, za "gromofondjije" znano ime. Za mojo dolgo in težko 4P ročko kot rojena. Naj še dodam, zelo enostavna je za nastaviti.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1483 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Čet Nov 02, 2023 10:07 Naslov sporočila: |
|
|
Sicer nisem "gromofondjija", ampak mi je kljub temu všeč. Uživaj! _________________ "Whenever we find connoisseurship operating within science or technology we may assume it persists only because it has not been possible to replace it by a measurable grading." Michael Polanyi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kosmaj
Pridružen/-a: Tor Okt 2023 22:11 Prispevkov: 6 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Čet Nov 02, 2023 12:31 Naslov sporočila: |
|
|
Res izgleda vabljivo - predvidevam, da je tudi zvok odličen.
Ali je vodna tehtnica na shell-u za nastavljanje dozice ? _________________ Nikoli ne odrastemo, le igrače postanejo dražje! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GoldProf
Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15 Prispevkov: 510
|
Objavljeno: Čet Nov 02, 2023 18:19 Naslov sporočila: |
|
|
O zvoku nebi rad pisal, saj je že vse napisano. Če pobrskaš po spletu, najdeš obilico teksta od CAR-20 do CAR-60.
Libelica je na dozi, ni na shellu in ni namenjena nastavitvi, ampak kontroli. Ko je doza nastavljena, libelico postaviš na dozo tako, da je zračni krogec v sredini libelice. Krogec mora stalno biti v sredini, tako kaže na pravilnost azimuta in VTA. Slike v prilogi:
Pravilno
Nepravilno, nekaj narobe z VTA.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2583 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Nov 03, 2023 08:37 Naslov sporočila: |
|
|
JBL Control One. Enkrat je bilo treba probat tole, na netu je napisano toliko različnih stvari.
 _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Audiomarka
Pridružen/-a: Sob Jan 2012 14:47 Prispevkov: 724 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 08, 2023 18:55 Naslov sporočila: |
|
|
Nben ti ne čestita, ti bom pa jaz. Dobrodošel med najboljšimi. Zdej jih moraš samo dobro futrat, da malo zrastejo, pol prideš pa v klub
In pazi, to ni piramida, se pa hitro pride do diamanta  _________________ Kokain za vse, ne le za peščico! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2583 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Nov 10, 2023 09:48 Naslov sporočila: |
|
|
Soliden trol 3/7.
Za isti denar priporočam JPW Mini Monitor, mi je boljši zvočnik. Je pa res, da je malenkost večji. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|