Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1466 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2021 20:51 Naslov sporočila: |
|
|
Raztegni "Playback". Klikni na puščico levo od "Playback".
V prejšnjem postu sem se zmotil pri nastavitveni poti v 2. točki. Sem zdaj popravil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 929 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2021 21:02 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za pomoč, mal je treba klikat pa se da
Foobar nisem uporabljal cca 10 let, pa še takrat na 3.5mm out iz kartice direkt na amp. Tko da brez zamere prosim  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 929 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2021 21:05 Naslov sporočila: |
|
|
benma je napisal/a: | Raztegni "Playback". Klikni na puščico levo od "Playback".
V prejšnjem postu sem se zmotil pri nastavitveni poti v 2. točki. Sem zdaj popravil. |
Hvala, sem vmes že sprocesiral zadevo. Moj digitalni, predvsem računalniški software je malo zaostal, se skušam updatat kolikor se da, sproti.
EDIT: Je morda še kakšna skrita nastavitev posebej omembe vredna? _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45 Prispevkov: 187 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Tor Jan 11, 2022 19:44 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni
Imam eno vprašanje,glede squeeza...?
Pred časom sem nehote izbrisal iz squeeza 1 in 2 program radia Slovenija...
Sedaj ko odprem lokalne postaje,mi jih ne prikaže,vse ostale so!
Če morda kdo ve, kako bi jih ponovno uvrstil na lokalni seznam,bi prosil za pomoč...
V naprej se zahvaljujem!
Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rockdee733
Pridružen/-a: Pon Jan 2022 13:35 Prispevkov: 1 Kraj: texas
|
Objavljeno: Pon Jan 24, 2022 13:40 Naslov sporočila: |
|
|
Včeraj sem se prijavil tudi v squeezenetwork, tako da mi ni potrebno imeti vedno prižganega računalnika.
cartoon hd
get-9apps.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
T42

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 23:09 Prispevkov: 37 Kraj: cc
|
Objavljeno: Sob Jan 29, 2022 20:29 Naslov sporočila: |
|
|
Imam viška en Transporter. Zmodificiran tube output (google: modwright transporter) in pripadajoč zunanji uber clock... a koga slučajno zanima to?
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
simonceli
Pridružen/-a: Pet Mar 2011 8:36 Prispevkov: 195 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Ned Mar 27, 2022 22:43 Naslov sporočila: |
|
|
Ima kdo napajalnik za SB Classic?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1370 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pon Mar 28, 2022 09:21 Naslov sporočila: |
|
|
Živjo. Meni sta že dva crknila. Sedaj imam 3A varianto. V skrajnem primeru ga dobiš v ProElektroniki, jih imaš blizu.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kanuc

Pridružen/-a: Sre Feb 2010 16:17 Prispevkov: 69 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pon Mar 28, 2022 14:01 Naslov sporočila: |
|
|
Imam Squeezebox Boom.
Opažam, da display slabše sveti.
Kje je težava?
Kdo mi ga popravi?
Hvala
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2794 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Jan 09, 2023 16:09 Naslov sporočila: Squeezbox Touch update |
|
|
Pozdravljeni!
Po daljšem obdobju sem spet priklopil SB Touch. Iz določenih razlogov, ki pa niso pomembni za rešitev problema in jih ne bom navajal, bi rad preklopil z LAN na WiFi povezavo SB in modema. Že prej sem opažal, da mi z priloženim daljincem določenih ukazov ne gre več izvajati, pa mi ni bilo pomembno, ker SB upravljam z iPadom 2. Do sedaj... Sedaj pa bi moral na novo vnesti WiFi geslo in ne gre, ker daljinec ne deluje, pa tudi na samem Touch ekranu ne!
Posodobitev nisem nikoli izvajal , mislim pa, da bi morda potem daljinec začel ubogati. Ali se motim... Se pa tudi bojim, da po posodobitvi morda povezava z iPadom ne bi več delovala, saj je ta zelo stare generacije, iPad2. Morda se komu zdijo ta vprašanja in pomisleki smešni, ampak na računalniške zadeve se ne spoznam ravno perfektno.
Če ima kdo kak nasvet, kaj storiti, bi bil hvaležen.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcnaget
Pridružen/-a: Čet Nov 2012 12:28 Prispevkov: 137 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Pon Jan 09, 2023 17:58 Naslov sporočila: Re: Squeezbox Touch update |
|
|
before je napisal/a: | Pozdravljeni!
Po daljšem obdobju sem spet priklopil SB Touch. Iz določenih razlogov, ki pa niso pomembni za rešitev problema in jih ne bom navajal, bi rad preklopil z LAN na WiFi povezavo SB in modema. Že prej sem opažal, da mi z priloženim daljincem določenih ukazov ne gre več izvajati, pa mi ni bilo pomembno, ker SB upravljam z iPadom 2. Do sedaj... Sedaj pa bi moral na novo vnesti WiFi geslo in ne gre, ker daljinec ne deluje, pa tudi na samem Touch ekranu ne!
Posodobitev nisem nikoli izvajal , mislim pa, da bi morda potem daljinec začel ubogati. Ali se motim... Se pa tudi bojim, da po posodobitvi morda povezava z iPadom ne bi več delovala, saj je ta zelo stare generacije, iPad2. Morda se komu zdijo ta vprašanja in pomisleki smešni, ampak na računalniške zadeve se ne spoznam ravno perfektno.
Če ima kdo kak nasvet, kaj storiti, bi bil hvaležen.  |
Če ne dela ne eno in drugo torej daljinec in touch ne bo nič mogoče kakšen logitech univerzalni daljinec. Kakšnih blaznih posodobitev na sb touch ni , meni kaže verzijo 7.8.0 . Lms pa verzija 8.4. Daljinca preverite preko kamere mobilnega telefona , če deluje. Srečno |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2794 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Jan 10, 2023 23:58 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala @mcnaget!
Čeprav sploh nisem razmišljal v smeri, da bi lahko bil za omenjeno težavo kriv daljinec, pa se je izkazalo, da vendarle je!
Hvala tudi za trik z kamero fotoaparata, sam sem namreč doslej za namen preizkusa daljinca uporabljal radijski sprejemnik na AM, dolgi val.
Daljinca sem torej razstavil in očistil in sedaj mi večina tipk deluje. Med njimi tudi vse ključne, s pomočjo katerih sem lahko vnesel WiFi geslo za povezavo streamerja v omrežje. Tako zaenkrat odpade tudi negotovost glede tega, kaj bi prinesla posodobitev streamerja.
Še enkrat hvala in lep pozdrav! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sakala1
Pridružen/-a: Sob Nov 2010 17:04 Prispevkov: 95 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Tor Jun 06, 2023 17:42 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bi pa potreboval nacrt z popisom materiala za squezzebox touch.
Pravi serviser,da je en cip crkno in da na njem ni nobene oznake.
Prosim za pomoc! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|