Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
epic
Pridružen/-a: Sob Nov 2009 15:12 Prispevkov: 185 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2022 10:51 Naslov sporočila: Oyaide AR-910 XLR |
|
|
Minilo je nekaj let od kar sem imel možnost kratkega preizkusa omenjenega kabla, takrat zadovoljen, a so me pred nakupom prehiteli drugi, nepredvideni izdatki.
Sistem v vmesnem obdobju spremenjen, nastopili pomisleki o kompatibilnosti.
V kolikor se kdo namerava ločiti od omenjenega izdelka, bi se mu bil za preizkus v mojem sistemu pripravljen oddolžiti s kvalitetnim cvičkom, pivom ipd. - stvar izbire lastnika. V primeru pozitivne izkušnje je možen dogovor o odkupu.
Zadostuje 70cm. dolžine, obvezno XLR.
Dosegljiv sem na 041 581 270. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1483 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2022 14:06 Naslov sporočila: |
|
|
Pred kakim letom sem kupil prav ta kabel. Po 14 dneh sem ga vrnil, ker je zvenel presvetlo. Razočaran sem bil tudi nad dolžino kabla. Efektivna dolžina kabla je bila 65cm, v mojem primeru je bil ta kabel skoraj prekratek.
 _________________ "Whenever we find connoisseurship operating within science or technology we may assume it persists only because it has not been possible to replace it by a measurable grading." Michael Polanyi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
canyonn
Pridružen/-a: Pon Apr 2009 15:53 Prispevkov: 640 Kraj: kanal
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2022 15:21 Naslov sporočila: |
|
|
Tebi igra sistem presvetlo,zato moraš denfat,
Problem tega kabla je kvečjemu ne tako dober timber(nekako bolj suhoparen po domače) kot najboljši bakerni solid core kabli.
Sam sem bil večkrat presenečen kako tale Oyaide solid core silver kabel igra dokaj temno.
Svetu pa vsekakor ta kabel ni.
Nazadnje urejal/a canyonn Pet Dec 09, 2022 15:32; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1483 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2022 15:32 Naslov sporočila: |
|
|
canyonn je napisal/a: | Tebi igra sistem presvetlo,zato moraš denfat,
Problem tega kabla je kvečjemu ne tako dober timber kot najboljši bakerni solid core kabli.
Sam sem bil večkrat presenečen kako tale Oyaide solid core silver kabel igra dokaj temno. |
Ti si prvi, ki pravi, da Electrocompaniet eci5mk2 igra presvetlo in ga je treba denfat. Srebrn kabel sem nabavil zato, da bi sistem nekoliko posvetlil, pa je bil ta Oyaide pri tem prehud. No, pišem iz lastnih izkušenj. _________________ "Whenever we find connoisseurship operating within science or technology we may assume it persists only because it has not been possible to replace it by a measurable grading." Michael Polanyi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|